Retailverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED retailverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

winkelverlichting

Overstappen op Saled retailverlichting

Er zijn verschillende typen verlichting die toegepast kunnen worden in een winkel. Hier gaat het om de basisverlichting in een ruimte en accentverlichting. De basisverlichting zorgt voor de algehele verlichting in de winkel. Hiermee kan de klant zich goed oriënteren in de ruimte. Met de accentverlichting kunt u op bepaalde producten in uw winkel accent leggen waardoor ze beter tot hun recht komen en deze extra opvallen bij de klant.

Hoe ook u kunt besparen met
LED retailverlichting

Saled heeft verschillende typen verlichting in het assortiment die toegepast kunnen worden in een winkel. Voor de basisverlichting kunt u denken aan LED panel lights of downlighters. Om bepaalde producten verder uit te lichten beveelt Saled railspots aan. U bespaart direct ruim 65% op uw energiekosten en, omdat onze verlichting een zeer lange levensduur heeft, ook op vervangingskosten.

Wij hebben ook
LED verlichting voor:

Vraag nu de business case voor de retail aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LED verlichting voor
de retail

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

PROEF! Culinair kiest voor Saled

Delicatessenzaak PROEF! Culinair uit Boxtel heeft LED verlichting van Saled laten plaatsen in de winkel. De oude verlichting gaf geen mooi licht meer en verbruikte veel energie. Via een deal tussen Saled en het vakcentrum kreeg de zaak maar liefst 25% korting op alle benodigde LED oplossingen. Dankzij de nieuwe verlichting zal PROEF! Culinair jaarlijks flink besparen op hun energiekosten. De energiebesparing is maar liefst 69% terwijl de uitstoot van CO2 en zwavel reduceert met respectievelijk 2852 kilogram en 2141 gram. Hierdoor komt de terugverdientijd op minder dan 2,5 jaar! 

Veel winkels kiezen voor LED van Saled

Veel ondernemers gingen u al voor. Zo heeft Jumbo Petenbos 435 lampen laten vervangen door LED. Hiermee gaat deze vestiging 10.000 euro per jaar besparen op de energierekening. Ook warenhuis van der Velde is erg blij met de nieuwe verlichting, de productpresentatie is aanzienlijk verbeterd. Vaste klanten viel de vernieuwde verlichting direct op: “de producten komen op deze manier beter tot hun recht” en “het is fijner winkelen”.

Wilt u meer nieuws lezen van organisaties die overstapten op duurzame LED verlichting? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is is de bijdrage aan een beter milieu. Tegenwoordig is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen, een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. 

"

Na de inzet van Saled is het resultaat nog mooier en het energieverbruik fors gedaald.  Ook was het grote voordeel dat een groot deel van de armaturen hergebruikt kon worden, gecertificeerd en al! Dat scheelt natuurlijk voor het milieu en de portemonnee.

Jumbo van der Schouw

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Ook zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]