LED Lijnverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Voor onder andere magazijnen, (sport)hallen en de openbare ruimte leveren wij duurzame LED Lijnverlichting.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled LED Lijnverlichting

Bij LED Lijnverlichting hangen meerdere LED lampen in een lijn achter elkaar. Vaak wordt LED Lijnverlichting gebruikt als openbare verlichting of als verlichting voor magazijnen en loodsen. 

Saled heeft voor alle doeleinden een geschikte LED vervanger. Buiten dat onze verlichting een uitstekende lichtopbrengst heeft, is het energieverbruik minimaal. Ten opzichte van conventionele lijnverlichting bespaart u met LED verlichting maar liefst 65% op energiekosten.

Hoe ook u kunt besparen met
LED Lijnverlichting

Lijnverlichting werd oorspronkelijk gebruikt als magazijnverlichting en als verlichting in loodsen. Het is simpel te monteren, neemt weinig ruimte in beslag en is goedkoop. Door het gebruik van LED Lijnverlichting bespaart u zelfs nóg meer op energiekosten. Bovendien zal de CO2-uitstoot van uw gebouw fors reduceren. Tegenwoordig is LED Lijnverlichting steeds vaker te zien in de vorm van designverlichting, maar het kan ook voor andere doeleinden ingezet worden.

LED lijnverlichting bevat een koppelbaar systeem wat door middel van staaldraad of rechtstreeks tegen het plafond op te hangen is. Door de lege modules is het ook mogelijk om een stuk te overbruggen voor de plekken waar niet aansluitend armaturen nodig zijn. Door het koppelsysteem heeft u maar één lichtpunt nodig om de voeding in het armatuur te brengen.

 

 

Saled LED lijnverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Betere lichtbeleving met LED Lijnverlichting

De conventionele lichtbronnen in lijnverlichting geven vaak maar weinig licht in loodsen en magazijnen. Met de LED Lijnverlichting van Saled is dit probleem verleden tijd. LED verlichting geeft namelijk 360 graden licht, waardoor er minder schaduw is. De LED Lijnverlichting zorgt ervoor dat de kans op fouten tijdens werkzaamheden kleiner wordt. Bovendien zal het betere zicht van LED verlichting de kans op bedrijfsongevallen verkleinen.

Lijnverlichting voor de openbare ruimte

Lijnverlichting wordt daarnaast ook gebruikt als openbare verlichting, voornamelijk langs snelwegen. Lijnverlichting kan al snel een flinke afstand overbruggen en is makkelijk te monteren. Steeds vaker kiezen gemeenten en provincies voor LED Lijnverlichting, om te voldoen aan de klimaatafspraken en om besparingen op energiekosten te bewerkstelligen. Wilt u meer informatie over LED verlichting voor openbare ruimte? Ga dan naar onze pagina over openbare verlichting.

Bent u benieuwd naar klantverhalen? Bekijk dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw onderneming kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tennishal de Bicker

"We hebben geen last meer van
verblinding en de lichtbeleving is erg goed"

Tennishal de Bicker laat led verlichting van Saled installeren.
LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.”

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]