Bel mij terug

Bij LED lijnverlichting hangen meerdere LED lampen in een lijn achter elkaar. Vaak wordt LED lijnverlichting gebruikt als openbare verlichting of als verlichting voor magazijnen en loodsen. Hieronder vindt u al onze indoor oplossingen.

Saled heeft voor alle doeleinden een geschikte LED vervanger. Buiten dat onze verlichting een uitstekende lichtopbrengst heeft is het energieverbruik minimaal. Ten opzichte van conventionele lijnverlichting bespaart u met LED verlichting maar liefst 65% op energiekosten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled lijnverlichting vervangers

LED Armatuur IP65
Dé ideale vervanger voor de huidige IP65 armaturen met twee TL-buizen er in. Dit fraai vormgegeven LED armatuur beschikt over een IP65 classificering en is daardoor toe te passen op nagenoeg iedere locatie. Dankzij de optie voor een interne bedrading is het armatuur ook zeer geschikt voor installatie als lijnverlichting. Door de klembevestiging hoeft er niet in het armatuur geboord te worden, waardoor altijd de IP65 classificatie altijd gehandhaafd blijft.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED Lijnverlichting
De LED lijnverlichting is een koppelbaar systeem wat door middel van staaldraad of rechtstreeks tegen het plafond op te hangen is. Door de lege modules is het ook mogelijk om een stuk te overbruggen voor de plekken waar niet aansluitend armaturen nodig zijn. Door het koppelsysteem heeft u maar één lichtpunt nodig om de voeding in het armatuur te brengen. Naast de standaarduitvoering met 100-110 Lm/W levert Saled deze lijnverlichting ook in een ‘high brightness’ variant met 130-140 Lm/W.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Lijnverlichting vervangen door LED?

LED Lijnverlichting
Lijnverlichting werd oorspronkelijk gebruikt als magazijnverlichting en als verlichting in loodsen. Het is simpel te monteren, nam weinig ruimte in beslag en was goedkoop. Door het gebruik van LED lijnverlichting bespaart u zelfs nóg meer op energiekosten. Bovendien zal de CO2-uitstoot van uw gebouw fors reduceren. Tegenwoordig is LED lijnverlichting steeds vaker te zien in de vorm van designverlichting.

Betere lichtbeleving
De conventionele lichtbronnen in deze verlichting gaven vaak maar weinig licht in loodsen en magazijnen. Met de LED lijnverlichting van Saled is dit probleem verleden tijd. LED verlichting geeft namelijk 360 graden licht, waardoor er minder schaduw meer is. De LED lijnverlichting zorgt ervoor dat de kans op fouten tijdens werkzaamheden kleiner wordt. Bovendien zal het betere zicht van LED verlichting de kans op bedrijfsongevallen verkleinen.

Openbare ruimte
Lijnverlichting wordt daarnaast gebruikt als openbare verlichting, voornamelijk langs snelwegen. Lijnverlichting kan al snel een flinke afstand overbruggen en is makkelijk te monteren. Steeds vaker kiezen gemeenten en provincies voor LED lijnverlichting, om te voldoen aan de klimaatafspraken en om besparingen op energiekosten te bewerkstelligen. Wilt u meer informatie over LED verlichting voor openbare ruimte? Ga dan naar onze pagina over openbare verlichting.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van lijnverlichting:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED lijnverlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug