Openbare LED verlichting

Hoogwaardige LED straatverlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige openbare LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze openbare LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Voor de meeste conventionele lampen in de openbare verlichting heeft Saled een duurzame LED oplossing die we in het bestaande armatuur plaatsen.

Benieuwd naar de toepassing van onze duurzame LED plaatoplossingen voor de openbare ruimte?

Vragen over onze
LED straatverlichting?

Vind passende openbare LED verlichting
voor uw situatie

Armaturen

Plaat oplossingen

led retrofit openbare verlichting

Overstappen op LED straatverlichting
voor de openbare ruimte

Het is eenvoudig om uw conventionele armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen één-op-één in de bestaande fitting worden geplaatst. Omdat de LED lichtbron over een interne driver beschikt, hoeven alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden te worden met de lampvoet.

Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX (-E) natriumlamp, PL-T en PL-C ontwikkelden wij vergelijkbare LED lampen. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u direct kunt overgaan op een duurzame oplossing. Metingen van OliNo tonen aan dat onze openbare LED straatverlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart.

Hoe ook u kunt besparen met
openbare LED verlichting

De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting beschikken over een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeven de lampen drie keer minder vervangen te worden. Door het toepassen van de Saled lichtbron is het gebruik van een VSA overbodig, waardoor storing of uitval verleden tijd zijn.

Saled openbare verlichting

Wij hebben ook
LED verlichting voor:

Wist u dat gemeenten 60% kunnen besparen op hun energierekening?

Wilt u weten hoe? Download ons whitepaper!

Gemeente Heerlen

"Er wordt jaarlijks enorm veel
bespaard op de energierekening"

openbare verlichting led plaatoplossing gemeente Heerlen
Vraag onze brochure aan

Ontdek alle voordelen van deze LED plaatoplossingen van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LED verlichting voor
de openbare ruimte

Voordelen van LED openbare  verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Gemeente Tholen kiest voor Saled

Inmiddels zijn er al veel gemeentes overgestapt op LED verlichting van Saled. Gemeente Tholen is al enige tijd bezig met het verduurzamen van de openbare verlichting. Ruim 2.300 armaturen werden verduurzaamd binnen de bebouwde kom. Dit werd gedaan met de LED retrofit techniek. Jan Harmsen, wethouder van Tholen, is erg te spreken over de verlichting: “Er was een flinke achterstand op het gebied van duurzaamheid, maar gelukkig wordt die nu ingelopen, mede dankzij de duurzame verlichting van Saled”. De gemeente toont niet alleen een energiereductie van 50%, maar ook een flinke afname in de uitstoot van CO2 en zwavel.

Veel gemeentes kiezen voor openbare LED verlichting van Saled

Ruim 170 gemeentes maken gebruik van onze retrofit oplossingen voor de openbare verlichting. Ook voor de meest moderne armaturen kunt u bij ons terecht. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Wilt u meer nieuws lezen van gemeentes die overstapten op duurzame LED verlichting? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Stap over op de openbare LED verlichting van Saled en draag bij
aan een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat het gemeente waarin zij wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als gemeente kunt u aan uw inwoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen zet.

"

Wij besparen jaarlijks tussen de 30% en 60% aan energiekosten. Daarnaast is de verlichting de komende zeven tot tien jaar onderhoudsvrij, waardoor we extra besparen op onderhoudskosten.

Gemeente Halderberge

Bespaar met de openbare LED verlichting van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze openbare LED verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Ook zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Verduurzamen van de openbare ruimte? Wij hebben de (plaat)oplossing!

LED Plaatoplossingen met minimaal 230.000 branduren bij L80B50? Maak kennis met de INDO plaatoplossingen van Saled met een unieke Direct Drive technologie. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]