Openbare verlichting Saled

Openbare verlichting

Bel mij terug

Voor de meeste conventionele lampen in de openbare verlichting heeft Saled een duurzame LED oplossing die in het bestaande armatuur geplaatst kan worden.

Ruim 170 gemeenten zijn al bezig met onze retrofit oplossingen voor de openbare verlichting. Ook voor de meest moderne armaturen kunt u bij ons terecht. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Voordelen openbare verlichting van Saled voor uw gemeente

Onze producten

Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX(-E) natriumlamp, PL-T en PL-C heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u 1-op-1 kunt overgaan op een duurzame oplossing. Metingen van OliNo tonen aan dat onze openbare LED verlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart.

Ombouwen

Het is eenvoudig om uw conventionele armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen 1-op-1 in de bestaande fitting worden geplaatst. Omdat de LED lichtbron over een interne driver beschikt hoeven alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden te worden met de lampvoet.

Lange levensduur

De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u 3x minder remplace uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan dus geen storing meer opleveren of uitvallen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
OrganisatieOrganisatie
NaamUw naam
TelefoonnummerUw telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert openbare verlichting aan 170+ organisaties, waaronder:

Uitgelichte openbare verlichting

LED PS-L
Ter vervanging van de conventionele PL-L heeft Saled de LED PS-L ontwikkeld. Deze zuinige lichtbron heeft een zeer hoge lumen/watt verhouding en behaalt daarmee dezelfde lichtbeleving. Levensduur +/- 50.000 uur.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED PS-T
Vervang de PL-T of Dulux T/E voor onze duurzame LED PS-T lamp. Leverbaar met de GX24, E27 of B22 lampvoet. De conventionele (E)VSA worden uitgeschakeld, waardoor nog een extra energiebesparing wordt gerealiseerd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED PS-C
Voor de conventionele PL-C lamp heeft Saled een LED vervanger ontwikkeld. De LED PS-C heeft dezelfde lichtbeleving en past in het bestaande armatuur, waardoor u ruim 50% energie besparing behaalt.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED LS-S
Het oranje licht van de Sox lamp past niet meer in het huidige straatbeeld. Deze LED oplossing voorziet de huidige SOX-armaturen van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron met een hoge RA waarde.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED BS-S
Vervang SON lampen 1-op-1 door de LED BS-S. Conventionele SON lampen geven veel strooilicht en weinig kleurweergave. De LED BS-S is de oplossing om deze te vervangen voor een energiezuinige lichtbron met een hoge RA waarde.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Module ANWB Wegwijzer
De LED module bestaat uit een nieuw frame aan de onderzijde van de lichtwegwijzer met daarop een LED tube. Naast verbeterde leesbaarheid en het lage energieverbruik is het grootste voordeel de lange levensduur.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Saled openbare LED verlichting

Minder onderhoud en vervanging

De LED lampen van Saled hebben een gemiddeld aantal branduren van 50.000. Vele malen langer dan conventionele verlichting, daarom minder remplace en dus volgt een besparing op onderhouds- en vervangingskosten.

5 jaar lang geen omkijken naar openbare verlichting

Valt er ondanks de 50.000 branduren toch onverhoopt een lamp uit? Geen probleem! Bij Saled heeft uw gemeente altijd 5 jaar garantie. U hoeft ons slechts te bellen of e-mailen en wij lossen direct uw probleem op.

Korte terugverdientijd en minder uitstoot van afvalstoffen

Openbare LED verlichting heeft een veel lager energieverbruik dan conventionele verlichting. Dankzij de energiebesparing worden afvalstoffen, zoals CO2 en zwavel gereduceerd. Daarnaast ontstaat er vanwege de daling van de energiekosten een zeer korte terugverdientijd. Kies daarom vandaag nog voor duurzame openbare verlichting.

 

“5 jaar lang geen omkijken naar openbare verlichting, dankzij Saled.”

Prijslijst openbare verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.
[]
1 Step 1
OrganisatieOrganisatie
NaamUw naam
TelefoonnummerUw telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug