LED verlichting voor de
Openbare ruimte

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor openbare ruimtes. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze verlichting voor de openbare ruimte bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Voor de meest conventionele lampen in de openbare verlichting heeft Saled een duurzame LED oplossing die in het bestaande armatuur geplaatst kan worden.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled verlichting voor de openbare ruimte

Het is eenvoudig om uw conventionele armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen één-op-één in de bestaande fitting worden geplaatst. Omdat de LED lichtbron over een interne driver beschikt, hoeven alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden te worden met de lampvoet.

Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX (-E) natriumlamp, PL-T en PL-C heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u direct kunt overgaan op een duurzame oplossing. Metingen van OliNo tonen aan dat onze openbare LED verlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart.

Hoe ook u kunt besparen met verlichting voor de openbare ruimte

De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Vanwege deze lange levensduur hoeven de lampen drie keer minder vervangen te worden. Daarnaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig. Hierdoor zijn storing of uitval verleden tijd.

Vraag nu de business case voor openbare ruimtes aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

Business case aanvraag

Gemeente Heerlen

"Er wordt jaarlijks tot wel 60%
bespaard op de energierekening"

SALED levert openbare verlichting in gemeente Heerlen

Vind passende LED verlichting
voor uw organisatie

Plaat oplossingen

LED verlichting voor de openbare ruimte

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Gemeente Tholen kiest voor Saled

Inmiddels zijn er al veel gemeentes overgestapt op LED verlichting van Saled. Gemeente Tholen is al enige tijd bezig met het verduurzamen van de openbare verlichting. Ruim 2.300 armaturen werden verduurzaamd binnen de bebouwde kom. Dit werd gedaan met de LED retrofit techniek. Jan Harmsen, wethouder van Tholen, is erg te spreken over de verlichting: “Er was een flinke achterstand op het gebied van duurzaamheid, maar gelukkig wordt die nu ingelopen, mede dankzij de duurzame verlichting van Saled”. De gemeente toont niet alleen een energiereductie van 50%, maar ook een flinke afname in de uitstoot van CO2 en zwavel.

Veel gemeentes kiezen voor Saled

Ruim 170 gemeentes zijn al bezig met onze retrofit oplossingen voor de openbare verlichting. Ook voor de meest moderne armaturen kunt u bij ons terecht. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Wilt u meer nieuws lezen van gemeentes die overstapten op duurzame LED verlichting? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Kies voor ervaring
Kies voor kwaliteit

Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. De LED producten van Saled zijn van een zeer hoge kwaliteit. Saled beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken. U ontvangt daarom altijd een garantie van minimaal drie jaar.

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. 

"

Wij beparen jaarlijks tussen de 30% en 60% aan energiekosten. Daarnaast is de verlichting de komende zeven tot tien jaar onderhoudsvrij, waardoor we extra besparen op onderhoudskosten.”

Gemeente Halderberge

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt van tevoren altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact met Saled. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Meer informatie

[fc id='2'][/fc]