Gebouwverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled levert complete LED armaturen voor in en om uw gebouw én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Momenteel leveren wij aan meer dan 1500 organisaties.

Onze LED gebouwverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Kantoorverlichting Saled

Overstappen op Saled LED verlichting voor gebouwen

Steeds meer organisaties kampen met te hoge energiekosten. In veel gevallen is dit voornamelijk te wijten aan de huidige verlichting in gebouwen. De enorme energiebesparing, lange levensduur en uitstekende lichtopbrengst van LED verlichting maken een overstap interessant voor nagenoeg iedere organisatie. De afgelopen jaren heeft Saled daarom al diverse organisatie mogen helpen met het terugdringen van de energierekening. 

Hoe ook uw organisatie kan besparen

Saled heeft voor alle conventionele gebouwverlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

de spindel steigers LED verlichting kantoor
Vraag nu de business case van MBV Nijkerk aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

Business case aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MBV Nijkerk

"Saled heeft mooi werk verricht en
we zijn zeer tevreden over de verlichting"

Saled gebouwverlichting MBV nijkerk kantoor

Saled Gebouwverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED gebouwverlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende bedrijven overgestapt op LED verlichting. Zo ook administratiekantoor MBV Nijkerk, waar alle conventionele verlichting vervangen is door LED T6 Tubes. Hierdoor gaat MBV Nijkerk jaarlijks 50% besparen op energiekosten. Mede-eigenaar Wouter Muijs vertelt: “De LED verlichting werkt naar tevredenheid, de jongens hebben keurig werk verricht en de ruimtes zijn schoon achtergelaten”.

CO2-reductie van 42.284 kg

Ook op het hoofdkantoor van BOVAG werd onlangs LED verlichting van Saled geplaatst. Deze overstapt resulteert in een aanzienlijke besparing voor de brancheorganisatie: jaarlijks besparen zij nu ruim 74000 kWh aan energie. Bovendien reduceren zij hun uitstoot van zwavel en CO2 hiermee met maar liefst 31751 gram en 42284 kilogram respectievelijk per jaar. 

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan het laatste nieuws

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Kies voor ervaring
Kies voor kwaliteit

Wij leveren complete LED armaturen én LED retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. De LED producten van Saled zijn van zeer hoge kwaliteit. Saled beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken. U ontvangt daarom altijd een garantie van minimaal drie jaar.

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Project

MKB Lease heeft afgelopen februari LED verlichting laten plaatsen. Het volledige kantoorpand van de Amersfoortse leasemaatschappij is nu voorzien van deze duurzame verlichting. Zo is…

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.”

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]