Kantoorverlichting Saled

LED gebouwverlichting

Bel mij terug

Saled levert complete LED armaturen voor in en om uw gebouw én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Momenteel leveren wij aan meer dan 1500 organisaties.

Onze LED verlichting voor gebouwen bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled gebouwverlichting

Duurzame LED verlichting in uw gebouw?

Zoals u wellicht weet zorgt LED verlichting voor een flinke reducering van de CO2-uitstoot van uw gebouw. Kiest u voor LED lampen in uw gebouw, dan kiest u bewust voor een duurzame toekomst. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen daarom voor LED oplossingen van Saled.

Waarom LED als gebouwverlichting?

LED verlichting genereert veel minder zichtbare trillingen dan conventionele verlichting. Bovendien zullen er in een ruimte met LED lampen vrijwel geen schaduwen zijn, zoals bij TL-buizen wel het geval is. Uit recent onderzoek is gebleken dat deze vermindering van trillingen ervoor zorgt dat mensen langer geconcentreerd blijven. Deze trillingen zorgen op den duur namelijk voor vervelende complicaties, zoals vermoeide ogen en hoofdpijn. Hierdoor kiezen ook steeds meer scholen voor LED verlichting in het schoolgebouw. Ook werkgevers kiezen steeds vaker voor LED verlichting om zo de productiviteit van hun werknemers te verhogen.

Korte terugverdientijd

LED verlichting is vele malen zuiniger dan conventionele verlichting. U zult dus een fikse daling van uw energiekosten zien. Bovendien zijn het totaal aantal branduren van LED lampen hoger. Hierdoor zult u minder hoeven spenderen aan onderhoud. De meeste bedrijven en instellingen zien dat binnen drie jaar de investering is terugverdiend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert gebouwverlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van gebouwverlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte gebouwverlichting

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst verlichting voor uw gebouwen

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug