Showroom LED verlichting

Bel mij terug

De beleving van een klant in een showroom wordt voor een belangrijk deel bepaald door de verlichting.

In veel gevallen is de showroom de ontvangstruimte voor uw klanten. Deze ruimte laat een eerste indruk achter en is daarom van groot belang.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled showroom verlichting

LED Showroomverlichting

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in uw showroom worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst en creëert een perfecte lichtbalans.

Accentueren en uitlichten

Saled heeft voor alle conventionele kantoorverlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Uw showroom stralend

In de praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen in showrooms. Veel bedrijven ondervinden problemen omdat er onvoldoende licht is of door verkeerd geplaatste lichtbronnen. Om deze problemen te voorkomen adviseert Saled u graag vrijblijvend over een passende oplossing voor uw complete showroom. Wij zorgen ervoor dat uw showroom daarna weer straalt en bijdraagt aan een betere omzet!

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van showroom verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte verlichting showrooms

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Railspots
De railspot is uitermate geschikt om producten uit te lichten in winkels, kantoren of gangen. Het verkleuren van producten is met LED verleden tijd. De railspot kan geleverd worden met verschillende voeten voor spanningsrails.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst showroom verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug