LED verlichting voor
Showrooms

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor showrooms. Wij leveren complete LED armaturen Ć©n retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze showroomverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geĆÆnteresseerd in de producten van Saled voor uw showroom? Neem dan gerust contactĀ op.

Graag direct contact
met Saled?

led verlichting showroom

Overstappen op Saled Showroomverlichting

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in uw showroom worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst en creƫert een perfecte lichtbalans.

Hoe ook uw showroom kan besparen

Saled heeft voor alle conventionele verlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten.Ā 

In de praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen in showrooms. Veel bedrijven ondervinden problemen omdat er onvoldoende licht is of door verkeerd geplaatste lichtbronnen. Om deze problemen te voorkomen adviseert Saled u graag vrijblijvend over een passende oplossing voor uw complete showroom. Wij zorgen ervoor dat uw showroom daarna weer straalt en bijdraagt aan een betere omzet!

LED verlichting showrooms
Vraag nu de showroom business cases aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw showroom kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hyundai Wittenberg

"De verlichting ziet er geweldig uit. We hebben nu veel meer licht."

Saled Showroomverlichting

Voordelen LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. EĆ©n van de belangrijkste voordelen voor uw showroom is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende showrooms voorzien van LED verlichting. Van Es Automotive in ’s Hertogenbosch verving alle verlichting in de showroom door duurzame LED verlichting. In de showroom was onvoldoende licht waardoor Saled werd ingeschakeld voor hulp. Van Es: ā€œIk ben bijzonder tevreden en het resultaat is erg mooi geworden. Dankzij een goed advies van Saled staat mijn assortiment autoā€™s nu in perfect lichtā€.

"Een terugverdientijd van 2,4 jaar"

Ook Hyundai Wittenberg is zeer tevreden met de nieuwe verlichting. Dankzij de overstap dringt Hyundai Wittenberg het energieverbruik terug met 39.730 kWh per jaar. Daarmee is de verlichting binnen 2,4 jaar terugverdiend. Vestigingsmanager Steven Koelewijn: “Ik kan iedereen Saled aanbevelen”.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan onsĀ nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. EĆ©n daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze autoā€™s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
ļ»æenergie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.Ā 

De LED oplossingen van Saled een kostbare ļ»æaangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook besparen met showroom verlichting?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]