PL-T lamp vervangen
door LED

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Voor de openbare ruimte leveren wij LED vervangers voor conventionele PL-T lampen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Vragen over onze
LED PL-T vervanger?

Saled
LED PS-T

led straatverlichting

Overstappen op LED PS-T verlichting

Veel straatverlichting is voorzien van de conventionele PL-T lamp. Saled heeft een LED vervanger voor alle type PL-T lampen, zoals de PL-T 26W, PL-T 32W en PL-T 42W. LED lampen zijn vele malen energiezuiniger dan conventionele lampen. Hierdoor zult u tot wel 50% besparen op energiekosten. Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen de PL-L lamp één-op-één vervangen. Hierdoor hoeft u uw armaturen niet onnodig te vervangen voor nieuwe, dure LED armaturen.

De LED PS-T van Saled is verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. Deze LED PL-T lamp vervanger is leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K. Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met GX24, B22 en E27 voet.

Besparen met LED PS-T verlichting

De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u drie keer minder vervanging uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan dus geen storing meer opleveren of uitvallen.

Saled PS-T verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor de openbare ruimte is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

PL-T lamp vervangen door LED

Het is eenvoudig om uw conventionele PL-T armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen één-op-één in de bestaande fitting worden geplaatst. Met de retrofit oplossing van Saled kunnen uw huidige armaturen dus behouden blijven. Al onze lampen voor de openbare verlichting zijn voorzien van de belangrijkste keurmerken en certificaten.

“Energiebesparing van ongeveer 50%”

Onlangs heeft Saled ruim 2300 LED lampen mogen leveren aan Gemeente Barneveld. De vermindering van het energieverbruik, dat optreedt bij retrofit verlichting, leidt tot een besparing van maar liefst 50%.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan het nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Nijkerk

"De totale investering in deze omzetting is al binnen vier jaar terugverdiend"

Nijkerk-LED straatverlichting_openbareverlichting

"

Er zijn nu totaal meer dan 1800 Saled lichtbronnen in de Drentse gemeente. De hoge kwaliteit en het lage uitvalspercentage heeft ons doen besluiten wederom voor Saled te kiezen. 

Gemeente Hoogeveen

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze LED verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt van tevoren altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]