LED Railspots

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Daarnaast leveren wij ook lichtbronnen zoals railspots.

Onze verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Saled Railspots

LED Railspots

Overstappen op Saled railverlichting

In veel winkels en showrooms hangen nog conventionele railspots. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt, is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED Railspot van Saled is de ideale energiezuinige oplossing voor aan uw plafond. Dankzij de draai- en kantelbaarheid van deze armaturen is de verlichting eenvoudig af te stemmen op de inrichting van elke winkel of showroom.

Hoe ook u kunt besparen met
LED Railspots

De LED Railspots zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED lampen maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren. De railspot is uitermate geschikt om producten uit te lichten in winkels, kantoren of in gangen. Door de LED lichtbron is het verkleuren van producten door de verlichting verleden tijd. LED heeft namelijk geen UV en infrarood uitstraling. De railspot kan geleverd worden met verschillende voeten voor spanningsrails.

LED Railspots

Saled railverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Railspots van Saled

De meest voorkomende railverlichting is de 3-fase railverlichting. De LED Railspots worden in een railsysteem geschoven waardoor u de spots gemakkelijk kunt verplaatsen. Het railsysteem kan op drie schakelaars worden geschakeld. Zodoende kunt u dus drie verschillende verlichtingsgroepen aanmaken op dezelfde rail. Op deze manier kunt u specifieke producten of productgroepen goed uitlichten.

Varianten LED Railspots

Onze LED Railspots zijn leverbaar in drie varianten: 20 watt, 30 watt en 40 watt. Hierbij heeft u de keuze uit een witte of zwarte behuizing. Door de LED lichtbron is het verkleuren van producten door de verlichting verleden tijd. LED heeft namelijk geen UV- en infraroodstraling. Daarnaast geven LED lampen beduidend minder warmte af, wat zorgt voor een prettig winkelklimaat.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor bedrijf  kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nefkens Peugeot

"De overstap naar LED verlichting
zorgt voor 70% energiebesparing"

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]