Exclusief voor Vakcentrumleden: Nu 25% korting op alle Saled LED oplossingen!

Benieuwd naar wat uw winkel kan besparen?

In samenwerking met Vakcentrum: Voor zelfstandig retailondernemers

LED verlichting voor Vakcentrumleden

Saled is dé leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren zowel compleet nieuwe LED armaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Voor kantoorpanden, winkels en werkplaatsen tot aan showrooms en magazijnen; voor elke ruimte bieden wij passend advies en verschillende LED oplossingen. Daarom is Saled ook dé voorkeursleverancier van Vakcentrum.

Begin ook met besparen met de LED oplossingen van Saled. Bent u aangesloten bij het Vakcentrum, dan ontvangt u exclusief 25% korting op alle LED oplossingen van Saled. Waar wacht u nog op? Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies op maat.

Passende LED oplossingen die het verschil maken in de aankoopbeslissing van uw klant!

Lichtbronnen in winkels hebben naast het verlichten van de ruimte nog een andere belangrijke functie: het ‘uitlichten’ van uw schappen. Conventionele lichtbronnen geven heel veel warmte af en veroorzaken door de UV-straling ook nog eens voor verkleuring van uw producten. LED verlichting geeft helemaal geen warmte af en heeft ook geen UV-straling. Van kledingwinkels, bouwmarkten tot supermarkten en speelwinkels; Saled heeft voor al uw conventionele winkelverlichting een passende LED oplossing.

Een beter winkelklimaat en fors besparen op energie- en vervangingskosten!

Met Saled LED verlichting creëert u in iedere winkel een veel beter winkelklimaat. Daarnaast bespaart u direct ruim 65% op energiekosten! Alle LED oplossingen hebben een zeer lange levensduur waardoor tevens veel wordt bespaart op vervangingskosten.

Voor winkels met versproducten heeft Saled in samenwerking met partner Ansorg speciale LED oplossingen voor een betere kleurweergave (kleurechtheid) van bijvoorbeeld vleeswaren of kaas en voor minder bederf van versproducten.

LED verlichting, een forse investering? Niet echt.

Steeds meer winkels kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Leden van het Vakcentrum ontvangen nu ook nog eens, bij aanschaf van LED, 25% korting! Daarnaast wordt het investeren in duurzame oplossingen en producten de laatste tijd erg gestimuleerd vanuit de overheid. Met de LED oplossingen van Saled komt u in aanmerking voor de aantrekkelijke Energie Investeringsaftrek (EIA).

Draag met de LED oplossingen van Saled een steentje bij aan een beter milieu!

Naast de materiële en financiële voordelen draagt u met LED oplossingen van Saled ook nog eens een steentje bij aan een duurzaam en beter milieu. Vandaag de dag is de maatschappelijke bijdrage voor veel consumenten erg belangrijk. Saled levert met haar producten en diensten een positieve bijdrage aan het milieu. U kunt als winkel weer aan u klanten kenbaar maken dat u, mede door het aanschaffen van LED verlichting van Saled, maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een win-win dus!

Saled leverde al LED verlichting aan de volgende Vakcentrumleden:

Waarom LED verlichting van Saled?

“Al geruime tijde waren we ons aan het oriënteren op het vervangen van onze bestaande verlichting door ledverlichting, alleen bij geen enkele partij hadden we het gevoel van: ja, dit is het! De een was te donker, de ander te flets. Bij weer een ander waar we zijn geweest, was het geheel half af en waren verkeerde lampen gemonteerd.

“Vervolgens kwamen we via het Vakcentrum met Saled uit Bunschoten-Spakenburg in contact. Een bedrijf dat met name actief is in de utiliteitsbranche maar ook verschillende grote projecten op het gebied van openbare verlichting doet. De eerste gedacht was: is dat wel iets voor ons? Eén winkel is per slot van rekening geen heel groot project. Toch was er veel interesse vanuit Saled en zijn we op een prettige manier in gesprek gegaan. Er was volop aandacht voor onze wensen en vooral de uitdagingen van het belichten in een supermarkt. Samen met Saled en hun partner Ansorg hebben we in de winkel de verschillende lichtbronnen getest en bekeken. Ook was er het grote voordeel dat een groot deel van de armaturen hergebruikt kon worden, gecertificeerd en al! Dat scheelt natuurlijk voor het milieu en de portemonnee. Onze winkel was altijd al royaal verlicht. Na inzet van Saled is het resultaat nog mooier en het energieverbruik fors gedaald. Vakcentrum en Saled, bedankt!”

Ronald van der Schouw, Jumbo Slagharen

Business case Jumbo Slagharen

Om u een beter beeld te geven van de exacte besparingen lichten we de besparingen van één van Jumbo Van der Schouw in Slagharen uit. Per jaar bespaart Van der Schouw dankzij de investering in LED verlichting 50.459 kWh op de energiekosten. Daarnaast reduceert Blokhuis ook haar uitstoot van CO² met maar liefst 28.560 kg en zwaveluitstoot met 21.445 gr. De verwachte levensduur is maar liefst 11 jaar en dat terwijl de terugverdientijd van de investering slechts 3,5 jaar bedraagt!

Ook substantieel besparen op uw energie- en vervangingskosten met LED verlichting?

           Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting binnen uw organisatie.

 
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Liever direct contact? Bel onderstaand nummer of dien een terugbelverzoek in.