LED verlichting voor
Vakcentrumleden

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is dé leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren zowel compleet nieuwe LED armaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Voor kantoorpanden, winkels en werkplaatsen tot aan showrooms en magazijnen: voor elke ruimte bieden wij passend advies en verschillende LED oplossingen. Daarom is Saled ook dé voorkeursleverancier van het Vakcentrum.

Begin ook met besparen met de LED oplossingen van Saled. Bent u aangesloten bij het Vakcentrum, dan ontvangt u exclusief 25% korting op alle LED oplossingen van Saled. Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies op maat.

Graag direct contact
met Saled?

led spots winkelverlichting

Overstappen op Saled LED verlichting
voor vakcentrumleden

Lichtbronnen in winkels hebben naast het verlichten van de ruimte nog een andere belangrijke functie: het ‘uitlichten’ van uw schappen. Conventionele lichtbronnen geven heel veel warmte af en veroorzaken door de UV-straling ook nog eens voor verkleuring van uw producten. LED verlichting geeft helemaal geen warmte af en heeft ook geen UV-straling. Van kledingwinkels, bouwmarkten tot supermarkten en speelwinkels; Saled heeft voor al uw conventionele winkelverlichting een passende LED oplossing.

Hoe ook uw winkel kan besparen

Met Saled LED verlichting creëert u in iedere winkel een veel beter winkelklimaat. Daarnaast bespaart u direct ruim 65% op energiekosten! Alle LED oplossingen hebben een zeer lange levensduur waardoor tevens veel wordt bespaard op vervangingskosten.

Voor winkels met versproducten heeft Saled in samenwerking met partner Ansorg speciale LED oplossingen voor een betere kleurweergave (kleurechtheid) van bijvoorbeeld vleeswaren of kaas en voor minder bederf van versproducten.

winkelverlichting

Jumbo van der Schouw

"Na inzet van Saled is het resultaat nog mooier en het energieverbruik fors gedaald."

Saled plaatst nieuwe led winkelverlichting bij Jumbo Slagharen

Saled vakcentrum verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende leden van het vakcentrum overgestapt op LED verlichting. Zo ook de zaak van franchiseondernemer Arthur Mattijssen, een combinatiewinkel van Blokker en Top1Toys. Met de aanschaf van LED zorgen zij voor veel besparingen: jaarlijks wordt er 16.890 kWh minder energie verbruikt. Daarnaast is de CO2 reductie maar liefst 9.560 kilogram! Door de hoge besparingen bedraagt de terugverdientijd van de investering nog geen drie jaar.

“Energiebesparing van 65%”

Alle 435 conventionele lichtbronnen bij Jumbo Petenbos in Veenendaal zijn één-op-één vervangen door een LED lamp door middel van de retrofit oplossing. Hiermee is het energieverbruik met ruim 65% gedaald. Met deze investering wordt ook een steentje bijgedragen aan het milieu: de CO2 uitstoot is met 46 ton per jaar verminderd.

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

PL-C LED vervanger

"

Een groot voordeel is dat een groot deel van de armaturen hergebruikt kon worden, gecertificeerd en al! Dat scheelt natuurlijk voor het milieu en de portemonnee. 

Jumbo van der Schouw

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]