LED winkelverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED winkelverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze winkelverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw winkel? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

LED winkelverlichting

Overstappen op Saled winkelverlichting

Naast het verlichten van een winkel hebben lichtbronnen in winkels nog een belangrijke functie: het ‘uitlichten’ van de schappen. Ouderwetse lichtbronnen geven heel veel warmte en de UV-straling zorgt ook nog eens voor verkleuring van producten. LED verlichting geeft geen warmte en heeft geen UV-straling. Of het nu gaat om kledingwinkels, schoenenwinkels bouwmarkten of supermarkten; Saled heeft voor alle conventionele winkelverlichting een LED oplossing.

Hoe ook uw winkel kan besparen

Met LED verlichting voor winkels creëert u een veel beter winkelklimaat. Daarnaast bespaart u direct ruim 65% op uw energiekosten en, omdat onze verlichting een zeer lange levensduur heeft, ook op vervangingskosten. Speciaal voor winkels heeft Saled een 360° kantelbare COB downlighter, ook wel bekend als “de bananenspot”. Deze kan een object of wand uitstekend uitlichten vanuit het plafond. Naast de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K leveren wij een speciale 2600K downlighter voor een betere kleurweergave van vleeswaren en kaas. In bestaande downlighters kunt u de PL-C vervangen door onze LED PS-C, waardoor u het armatuur niet onnodig hoeft te vervangen.

Saled plaatst nieuwe led winkelverlichting bij Jumbo Slagharen
Vraag nu de business case voor winkelverlichting aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw winkel kan betekenen!

Business case aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Warenhuis van der Velde

"Onze producten komen op deze
manier beter tot hun recht."

LED winkelverlichting

Saled winkelverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw winkel is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende winkels overgestapt op LED verlichting. Zo ook de zaak van franchiseondernemer Arthur Mattijssen, een combinatiewinkel van Blokker en Top1Toys. Met de aanschaf van LED zorgen zij voor veel besparingen: jaarlijks wordt er 16.890 kWh minder energie verbruikt. Daarnaast is de CO2 reductie maar liefst 9.560 kilogram! Door de hoge besparingen bedraagt de terugverdientijd van de investering nog geen drie jaar.

“€10.000 besparing per jaar”

Alle 435 conventionele lichtbronnen bij Jumbo Petenbos in Veenendaal zijn één-op-één vervangen door een LED lamp door middel van de retrofit oplossing. Hiermee is het energieverbruik met ruim 65% gedaald. Met deze investering wordt ook een steentje bijgedragen aan het milieu: de CO2 uitstoot is met 46 ton per jaar verminderd.

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

Na de inzet van Saled is het resultaat nog mooier en het energieverbruik fors gedaald. Ook was het grote voordeel dat een groot deel van de armaturen hergebruikt kon worden, gecertificeerd en al! Dat scheelt natuurlijk voor het milieu en de portemonnee.

Jumbo Van der Schouw

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]