Winkelverlichting Saled

Winkelverlichting

Bel mij terug

Saled is leverancier van hoogwaardige LED winkelverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze stijlvolle LED verlichting voor in de winkel bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled LED winkelverlichting

LED verlichting voor alle winkels

Naast het verlichten van een winkel hebben lichtbronnen nog een belangrijke functie: het ‘uitlichten’ van uw schappen. Ouderwetse lichtbronnen geven heel veel warmte en de UV-straling zorgt ook nog eens voor verkleuring van uw producten. LED verlichting geeft geen warmte en heeft geen UV-straling. Of het nu gaat om kledingwinkels, schoenenwinkels bouwmarkten of supermarkten; Saled heeft voor alle conventionele winkelverlichting een LED oplossing.

Onze producten

Met LED verlichting voor winkels creëert u een veel beter winkelklimaat. Daarnaast bespaart u direct ruim 65% op uw energiekosten en, omdat onze verlichting een zeer lange levensduur heeft, ook op vervangingskosten. Speciaal voor winkels heeft Saled een 360° kantelbare COB downlighter, ook wel bekend als “de bananenspot”. Deze kan een object of wand uitstekend uitlichten vanuit het plafond. Naast de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K leveren wij een speciale 2600K downlighter voor een betere kleurweergave van vleeswaren en kaas. In bestaande downlighters kunt u de PL-C vervangen door onze LED PS-C, waardoor u het armatuur niet onnodig hoeft te vervangen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van winkelverlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte winkelverlichting

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Railspots
De railspot is uitermate geschikt om producten uit te lichten in winkels, kantoren of gangen. Het verkleuren van producten is met LED verleden tijd. De railspot kan geleverd worden met verschillende voeten voor spanningsrails.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst LED winkelverlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug