Bel mij terug

Veel winkels, bedrijfshallen, scholen en kantoren beschikken nog over TL-verlichting. Behalve dat deze verlichting er vaak niet modern en mooi uitziet verbruikt het ook veel energie. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED Panel Lights van Saled zijn dé oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in een systeemplafond. Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen naadloos in ieder systeemplafond worden toegepast.

LED Breedstralers
Ouderwetse energieslurpende bouwlampen worden steeds meer vervangen door LED bouwlampen, oftewel: LED breedstralers. Deze LED breedstralers, zijn op vele manieren toepasbaar. Bijvoorbeeld voor het verlichten van complete bedrijfsgebouwen, de beveiliging van uw eigen woning of zelfs voor het verlichten van sportvelden, garages, parkeerterreinen en bouwplaatsen.

Onze producten
Onze standaard LED Breedstraler is leverbaar in verschillende varianten tussen de 10 en 100 watt en kan optioneel worden geleverd met bewegingsmelder. Onze High Power LED Breedstralers zijn leverbaar van 150 tot 450 watt en optioneel ook leverbaar met 1-10 volt Dali dimbare driver. Door de lange levensduur van LED’s behoort het vervangen van de halogeen buislampjes in de huidige breedstralers tot het verleden.

Duurzaamheid
De LED Breedstralers zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled TL-armatuur vervanger

LED Panel Light Gold Line
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED Panel Light Silver Line
De Silver Line panels hebben een lumen output van 3300/3400 lumen, 2 jaar garantie en +/- 35.000 branduren. De leverbare kleurwarmtes zijn overeenkomend met de huidige 830, 840 of 865 TL buizen en de LED panels zijn leverbaar in diverse afmetingen.

Meer informatie:
Technische specificaties »

TL-armaturen in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

Onze producten
De LED Panel Lights van Saled zijn dé oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd. De leverbare kleurwarmtes zijn overeenkomend met de huidige 830, 840 of 865 TL buizen.

Systeemplafonds
De LED panels zijn leverbaar in diverse afmetingen en tegen meerprijs ook leverbaar met een dimbare driver. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleur wit en sluit zodoende naadloos aan bij ieder systeemplafond. Voor de 30x120cm en 60x60cm Panel Lights zijn opbouwranden los leverbaar.

Silver- en Gold Line
Onze Panel Lights zijn beschikbaar in een Silver Line en Gold Line uitvoering. Beide uitvoeringen hebben een uitstekende lumen output, lange levensduur en lange garantieperiode. Een voordeel van de Gold Line panels ten opzichte van de Silver Line panels is dat ze optioneel ook leverbaar zijn met daglichtregeling. De powerfactor van >0.95 geeft aan dat de LED Panel Lights van Saled van de hoogste kwaliteit zijn.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van panel lights::

 

 

 

 

 

Prijslijst LED panel lights

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug