LED Panel Lights

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

De LED Panel Lights van Saled zijn dé oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in een systeemplafond. Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen naadloos in ieder systeemplafond worden toegepast. Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Graag direct contact
met Saled?

LED kantoorverlichting

Overstappen op LED Panel Lights
van Saled

Veel winkels, bedrijfshallen, scholen en kantoren beschikken nog over TL-verlichting. Behalve dat deze verlichting er vaak niet modern en mooi uitziet, verbruikt het ook veel energie. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED Panel Lights van Saled zijn dé oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in een systeemplafond. Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen naadloos in ieder systeemplafond worden toegepast.

Hoe ook u kunt met besparen met
LED Panel Lights

De LED Panel Lights van Saled zijn dé oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd. De leverbare kleurwarmtes zijn overeenkomend met de huidige 830, 840 of 865 TL buizen.

De LED panels zijn leverbaar in diverse afmetingen en tegen meerprijs ook leverbaar met een dimbare driver. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleur wit en sluit zodoende naadloos aan bij ieder systeemplafond. Voor de 30x120cm en 60x60cm Panel Lights zijn opbouwranden los leverbaar.

LED Panel Lights

Saled Panel Lights

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

LED Silver- en Gold line Panel Lights

Onze Panel Lights zijn beschikbaar in een Silver Line en Gold Line uitvoering. Beide uitvoeringen hebben een uitstekende lumen output, lange levensduur en lange garantieperiode. Een voordeel van de Gold Line panels ten opzichte van de Silver Line panels is dat ze optioneel ook leverbaar zijn met daglichtregeling. De powerfactor van >0.95 geeft aan dat de LED Panel Lights van Saled van de hoogste kwaliteit zijn.

Klanten aan het woord

Bij het in Doesburg gelegen Stadsbierhuys de Waag heeft Saled afgelopen week de volledige keuken voorzien van nieuwe, duurzame LED Panel Lights. Stef de Graaf, Sales Director: “Onze Panel Lights zijn een uitkomst voor de horeca. Stoffige en moeilijk schoon te maken TL-armaturen zijn een doorn in het oog van veel horecaondernemers, maar met een Panel Lights is dat verleden tijd. De Panel Lights zijn volledig conform HACCP-richtlijnen”. 

Benieuwd naar meer klantverhalen? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw onderneming kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mavo Doorn

"De overstap naar LED verlichting
brengt ons alleen maar voordelen."

led verlichting school
LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.”

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saledeen kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]