Over Saled LED verlichting

Bel mij terug

Saled is uw leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Wij leveren gecertificeerde verlichting.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

Onze retrofitlampen zijn beschermd door een Europees modelrecht. Voor deze lichtbronnen is ook een patent aangevraagd. Hiermee kan Saled de kwaliteit van de producten nog meer garanderen.

Heeft u een vraag voor Saled?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Onze producenten exclusieve overeenkomsten

Saled heeft exclusieve overeenkomsten voor LED producten met meerdere Chinese producenten. Daarmee is levering en consistente kwaliteit gegarandeerd en beschikt Saled over ruime mogelijkheden om indien nodig productie te spreiden over meerdere fabrieken.

Daarnaast kan Saled optimaal gebruik maken van de diverse specialistische kwaliteiten van de verschillende fabrieken. Daarmee is de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid van het Saled product gegarandeerd goed. Onze fabrieken zijn streng geselecteerd op werkomstandigheden en zijn vrij van kinderarbeid.

De organisatie dedicated businesspartner

Saled Nederland B.V. is opgericht in 2011 na een jarenlange voorbereiding. In hetzelfde jaar heeft een verdere professionalisering plaatsgevonden door meerdere investeerders aan te trekken.

Saled kan als een van de weinige leveranciers van LED verlichting niet alleen getuigen van jarenlange importervaringen met buitenlandse (voornamelijk Chinese) producenten maar is tevens zeer ervaren met kwaliteitsmanagement, productontwikkeling en logistiek. Uniek voor de Saled producten is dat Saled aan de ontwikkeling van deze producten, het aanpassen voor de Europese markten en het verkrijgen van alle vereiste (en niet vereiste) certificaten en keurmerken een zeer actieve inbreng heeft gehad.

Saled opereert vanuit drie verschillende BV’s, met twee werkmaatschappijen/BV’s gericht op specifieke markten. Saled Nederland B.V. is gericht op de Nederlandse markt en verzorgt tevens de import voor Saled Europe B.V., gericht op de EU landen, behalve NL. Beide BV’s worden aangestuurd vanuit Saled Holding BV.

Saled is niet slechts importeur/distributeur, maar dedicated businesspartner van diverse Chinese producenten waarbij gezamenlijk producten ontwikkeld, aangepast en gecertificeerd worden. Door deze rol en de inmiddels opgedane ervaringen is Saled in staat om, binnen korte tijd, volledig nieuwe en/of aan eisen van de klant aangepaste producten te leveren. Zo is bijvoorbeeld voor een grote reclameketen een “dubbelzijdige” LED TL ontwikkeld met aangepaste kleur, lichtgradatie en specifieke lengte.

Saled locaties in China

Voor de gehele kwaliteitscontrole en borging van tijdige levering, shipment en eventuele spoedleveringen heeft Saled twee kantoren in China. Het ene kantoor zit bij Shanghai en het andere in Shenzen. In deze twee kantoren heeft Saled naast de Chinese producenten eigen kwaliteitscontroleurs en logistieke managers die dagelijks ingezet worden op de diverse R&D, productie- en inpakafdelingen bij onze samenwerkende fabrieken.

Inmiddels beschikt Saled over meerdere private equity investors en bestaat de organisatie naast drie directieleden uit een technische dienst en een eigen verkooporganisatie van meerdere account managers.

Om de optimale dienstverlening te -blijven- garanderen werkt Saled alleen samen met partners en leveranciers van hoge kwaliteit. Dit is van toepassing op alle gebieden, variërend van continuïteit, accountancy/financiële administratie, lokale transporteurs en agenten in China.

Saled sales team

Stef de Graaf
Sales director

06 53 62 76 35

Jeroen van Beek
Manager Sales OVL en Agrarische sector

06 57 56 85 18

Jeroen van Wijnen
Accountmanager Utiliteit

06 14 47 43 47

Hille de Jong
Accountmanager Utiliteit

06 39 59 88 09

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

Machelle Bosman
Administratie

033 299 07 35

Ruud Hogenbirk
Sales Support

033 299 07 35

Dik Poel
Project Manager

06 10 09 86 46

Martin van de Kolk
Bedrijfsleider

06 14 47 43 44

KLAAS
Alleskunner

033 299 07 35

Nieuw! Quality Lights As A Service

Sjoukje de Graaf
Commercieel medewerker binnendienst

033 299 07 35

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug