Over Saled
LED verlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is uw leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Daarnaast beschikt al onze verlichting over de juiste certificeringen en is het beschermd door het Europees modelrecht.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED. Deze techniek noemen wij retrofit.

Over Saled

Saled Nederland B.V. is opgericht in 2011. In hetzelfde jaar heeft een verdere professionalisering plaatsgevonden middels het aantrekken van meerdere investeerders.

Saled kan als één van de weinige leveranciers van LED verlichting putten uit jarenlange import ervaringen met buitenlandse productiepartners, maar is tevens zeer ervaren op het gebied van kwaliteitsmanagement, productontwikkeling, logistiek en installatie. Zo heeft Saled ervaren accountmanagers die u het juiste advies kunnen geven en installatie teams die de verlichting bij u komen monteren. 

Saled is niet alleen importeur/distributeur, maar ook dedicated business partner van diverse productiepartners, waarbij gezamenlijk producten ontwikkeld, aangepast en gecertificeerd worden. Door deze rol, en de inmiddels opgedane ervaringen, is Saled in staat om continu met innovatieve producten op de markt te komen. Het is zelfs mogelijk om voor specifieke klantprojecten aangepaste producten te ontwikkelen.

Exclusieve partnerovereenkomsten

Saled heeft exclusieve partnerovereenkomsten voor LED producten met productiepartners wereldwijd. Zo werkt Saled samen met partners in Tsjechië, Engeland, China en Japan. Daarnaast kan Saled optimaal gebruik maken van de diverse specialistische kwaliteiten van de verschillende partners. Daarmee is de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid van het Saled product gegarandeerd goed. 

In samenwerking met INDO Lighting Ltd. heeft Saled dé INDO Direct Drive op de Nederlandse markt gebracht. De INDO Direct Drive® technologie is een baanbrekende LED verlichtingstechnologie die ontworpen is om de betrouwbaarheid en levensduur van een armatuur aanzienlijk te verbeteren, door alle slijtage gevoelige componenten in het armatuur te verwijderen.

In samenwerking met verschillende partijen is een vervanger ontwikkeld voor de conventionele SOX lamp, die zelfs door Rijkswaterstaat is goedgekeurd

Voor de gehele kwaliteitscontrole en borging van tijdige levering, shipment en eventuele spoedleveringen heeft Saled twee kantoren in China. In deze twee kantoren heeft Saled eigen kwaliteitscontroleurs en logistieke managers die dagelijks ingezet worden op de diverse R&D, productie- en inpak afdelingen van onze samenwerkende fabrieken.

Om de optimale dienstverlening te blijven garanderen, werkt Saled alleen samen met partners en leveranciers van hoge kwaliteit. Dit is van toepassing op de gehele keten, van productie tot administratie. Saled heeft dan ook diverse certificeringen, waaronder de ISO 9001, ISO 14001 en NEN 4400-1.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Kies voor ervaring
Kies voor kwaliteit

Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. De LED producten van Saled zijn van een zeer hoge kwaliteit. Saled beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken. U ontvangt daarom altijd een garantie van minimaal drie jaar.

Bekijk hier het
team van Saled

Saled levert verlichting aan
500+ organisaties, waaronder:

LED verlichting voor

Kantoren

Openbare ruimte

Parkeergarages

Scholen

VvE's

Tuinbouw

BOVAG-leden

Vakcentrumleden

Sportclubs

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]