Projecten en
referenties

Bekijk de laatste projecten

Saled levert aan veel verschillen branches en organisaties. Dit varieërt van gemeenten tot scholen en bouwbedrijven. Onze klanten realiseren energiebesparingen tot wel 65%. 

Benieuwd naar onze laatste projecten? U vindt ze allemaal op deze pagina.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Project

Duurzaam Papendrecht in 2050: dat is de doelstelling van de gemeente. Om dit doel te behalen is de eerste, belangrijkste stap energie besparen. Daarom…

In de parkeergarage P1-ArenA onder de Johan Cruijff ArenA werd eind mei de laatste hand gelegd aan de installatie van de nieuwe LED verlichting van Saled. De overstap naar LED is onderdeel van het meerjarenplan om alle ArenA parkeergarages duurzaam en energiezuinig in te richten. Hoofdaannemer BAM Bouw en Techniek koos vanwege eerdere succesvolle samenwerkingen wederom voor Saled als LED leverancier.

Onlangs heeft Rijkswaterstaat de conventionele SOX lampen op de snelweg A12, ter hoogte van knooppunt Lunetten, laten vervangen door LED verlichting van Saled. Rijkswaterstaat is dus verantwoordelijk voor de infrastructuur van Nederland. In 2030 wil Rijkswaterstaat energieneutraal zijn. Dat betekent evenveel energie opwekken als gebruiken. LED verlichting gaat hierbij helpen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]