LED Breedstralers

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED breedstralers én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED breedstralers besparen niet alleen ruim 65% energiekosten, maar hebben ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in LED breedstralers voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie over onze LED breedstralers?

Saled LED
Breedstralers

LED Breedstralers

LED Breedstralers voor uw bedrijf

Breedstralers, ook wel bekend als schijnwerpers of bouwlampen, zijn grote heldere lampen die te gebruiken zijn voor meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld om een gevel aan te lichten, als werklamp of als beveiligingslamp.

Ouderwetse energieslurpende bouwlampen worden steeds meer vervangen door LED bouwlampen, oftewel: LED breedstralers. Deze LED breedstralers zijn op vele manieren toepasbaar. Bijvoorbeeld voor het verlichten van complete bedrijfsgebouwen, de beveiliging van uw eigen woning of zelfs voor het verlichten van sportvelden, garages, parkeerterreinen en bouwplaatsen.

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met
LED Breedstralers

Onze standaard LED Breedstraler is leverbaar in varianten tussen de 10 en 100 watt en kan optioneel worden geleverd met bewegingsmelder. Onze High Power LED Breedstralers zijn leverbaar van 150 tot 450 watt en optioneel ook leverbaar met 1-10 volt Dali dimbare driver. Door de lange levensduur van LED lampen behoort het vervangen van de halogeen buislampjes in de huidige breedstralers tot het verleden.

Onze LED Breedstralers zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken deze LED lampen maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bespaart op vervangingskosten.

LED Breedstralers

Saled LED Breedstralers

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord 

De breedstraler is een type dat veel wordt toegepast als buitenverlichting, zo ook bij Hoffland B.V. uit Doesburg. De juiste verlichting zorgt er immers voor dat men ook in donkere jaargetijden onder goede lichtomstandigheden kan doorwerken. Daarnaast draagt een goed verlicht terrein bij aan een verlaagde kans op diefstal. Zeven oude breedstralers met een verbruik van maar liefst 1000 watt zijn vervangen door zeven LED Breedstralers van slechts 230 watt. “De lampen zijn optimaal afgesteld door Saled, zodat het licht goed over het terrein verdeeld wordt.”

Betere lichtopbrengst met LED breedstralers

Tapijtfabriek Timzo heeft bij het pand aan de Sasdijk 500 watt breedstralers vervangen door 100 watt LED Breedstralers. Ondanks dat de lampen minder energie verbruiken, is de lichtopbrengst beter. CEO Timmerman van Timzo: “Niet alleen de energiebesparing stemt tot tevredenheid, ook het lichtbeeld is vele malen verbeterd.”

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan onze nieuwspagina.  

Stap over op de LED breedstralers van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Timzo

"Naast de energiebesparing,
is ook het lichtbeeld enorm verbeterd."

"

De lampen zijn optimaal afgesteld door Saled, zodat het licht goed over het terrein verdeeld wordt.”

Hoffland BV

Bespaar met LED breedstralers van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]