Bel mij terug

Breedstralers, ook wel bekend als schijnwerpers of bouwlampen, zijn grote heldere lichten die te gebruiken zijn voor meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld om een gevel aan te lichten, als werklamp of als beveiligingslamp.

Saled heeft voor al deze doeleinden een geschikte LED vervanger. Buiten dat onze verlichting een uitstekende lichtopbrengst heeft is het energieverbruik minimaal. Ten opzichte van conventionele breedstralers bespaart u met LED maar liefst 65% op energiekosten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled Downlighter vervangers

SMD LED Breedstraler
De standaard LED breedstraler in 10, 30, 50, 80 of 100 is leverbaar in 3000K en 4000K. Door de lange levensduur van de LED behoort het vervangen van de halogeen buislampjes in de huidige breedstralers tot het verleden. Omdat LED nagenoeg niet warm wordt zijn ze uitermate geschikt als werklamp. Ook voor het uitlichten van panden of aan gevels boven laad- en losdeuren is deze breedstraler de oplossing.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED Breedstraler High Power
De breedstraler high power is leverbaar van 150 tot 450 watt in de kleuren 4000K en 6000K. Door de lange levensduur van de LED behoort het vervangen van de halogeen buislampjes in de huidige breedstralers tot het verleden. De lampen kunnen bevestigd worden aan palen, wanden en zijn op te hangen aan een haak. De breedstraler is ook leverbaar met een 1-10 volt Dali dimbare driver.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Breedstraler in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

LED Breedstralers
Ouderwetse energieslurpende bouwlampen worden steeds meer vervangen door LED bouwlampen, oftewel: LED breedstralers. Deze LED breedstralers, zijn op vele manieren toepasbaar. Bijvoorbeeld voor het verlichten van complete bedrijfsgebouwen, de beveiliging van uw eigen woning of zelfs voor het verlichten van sportvelden, garages, parkeerterreinen en bouwplaatsen.

Onze producten
Onze standaard LED Breedstraler is leverbaar in verschillende varianten tussen de 10 en 100 watt en kan optioneel worden geleverd met bewegingsmelder. Onze High Power LED Breedstralers zijn leverbaar van 150 tot 450 watt en optioneel ook leverbaar met 1-10 volt Dali dimbare driver. Door de lange levensduur van LED’s behoort het vervangen van de halogeen buislampjes in de huidige breedstralers tot het verleden.

Duurzaamheid
De LED Breedstralers zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van breedstralers:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED breedstralers

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug