LED verlichting voor de tuinbouw

Bel mij terug

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor de tuinbouw, namelijk het INDO element. Dit innovatieve product heeft een andere werking dan alle andere verlichtingsarmaturen voor kassen en kwekerijen op de markt. Het INDO element heeft geen LED driver nodig. Dit bespaart telers geld en onderhoud.

Onze tuinbouwverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van INDO:

Geen driver
10 jaar garantie
100.000+ branduren
Breed spectrum voor elk gewas
Lage inschakelstroom
Onderhoudsvrij 
1 op 1 vervangen van het armatuur

 

 

Saled tuinbouwverlichting

Direct Drive technologie

Het weglaten van de driver brengt veel voordelen met zich mee. Uitval van de conventionele driver blijkt namelijk voor 60% verantwoordelijk te zijn voor alle defecten aan een LED armatuur, met name door de natte elektrolytische condensatoren in het circuit die na verloop van tijd slijten. Het uitvallen van een LED driver vindt sneller plaats in omgevingen met hoge temperaturen zoals in kassen. Andere LED armaturen op de markt gebruiken deze traditionele technologie en waardoor de driver al snel aan vervanging toe is. Het INDO element daarentegen niet. Er zit geen warmte producerende driver in het armatuur, waardoor baanbrekende verbeteringen in productontwerp en functie mogelijk zijn:

  • Een lichtgewicht armatuur die snel en gemakkelijk te installeren en schoon te maken is.
  • Lagere warmtehuishouding garandeert een langere levensduur en betrouwbaarheid.
  • Met uitzondering van de schoonmaak is het INDO element onderhoudsvrij en er hoeft geen driver vervangen te worden.
Blauwe LED’s versus rode LED’s

Het doel met het INDO element is om alle onbetrouwbare eigenschappen van de traditionele kweeklampen zoveel mogelijk te elimineren.
Om ervoor te zorgen dat gewassen worden blootgesteld aan spectrale omstandigheden die niet veranderen gedurende de levensduur van het armatuur, is er een probleem met de rode LED’s geconstateerd dat na verloop van tijd sneller wordt afgebroken dan de blauwe LED’s, wat resulteert in een spectrale verschuiving die inconsistente groeisnelheden en productieopbrengsten veroorzaakt. Resultaat: het INDO element gebruikt alleen blauwe LED’s, wat de volgende voordelen heeft voor een teler:

  • Nauwkeurig spectrum voor de plantvereisten.
  • Verbeterde stabiliteit van de lichtopbrengst op lange termijn.
  • Geen kleurvermindering gedurende de levensduur van het armatuur.
Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Uitgelichte tuinbouwverlichting

INDO Element 

Het INDO ELEMENT is een innovatief LED armatuur voor de (glas)tuinbouwmarkt, dat gebruikt maakt van de Direct Drive® technologie, om klanten een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van andere armaturen; langere levensduur, lager gewicht en geen onderhoud.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst LED voor de tuinbouw

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug