Actueel

Warenhuis van der Velde nu ook duurzaam verlicht met Saled LED verlichting!

LED winkelverlichting

Warenhuis van der Velde in Wommels heeft recent besloten om volledig over te stappen op de duurzame LED verlichting van Saled. Dit werd gedaan om zo eenvoudig te besparen op de energiekosten en klanten een betere winkelervaring te bieden. Inmiddels zijn de winkel, het magazijn, het kantoor en de goederenontvangst volledig verduurzaamd met LED verlichting. 

Warenhuis van der Velde bevindt zich in het pittoreske Wommels in het zuidwesten van de provincie Friesland en is een begrip in de regio. Het warenhuis heeft een assortiment dat is gericht op wonen, huishouden, kantoor, speelgoed en cadeaus. Met name de gastvrijheid en de uitstekende service zijn kenmerken waarmee dit familiebedrijf zich onderscheidt. 

Warenhuis van der Velde installeert nieuwe LED verlichting van Saled

LED verlichting van Saled via het Vakcentrum

Eigenaresse Grietje van der Velde was al langere tijd op zoek naar een manier om de organisatie volledig te verduurzamen. Toen zij uiteindelijk via het Vakcentrum in contact kwam met Saled, was zij snel overtuigd van de voordelen die LED verlichting de organisatie te bieden heeft. Aangezien veel armaturen in het pand nog relatief jong waren, is er op veel plaatsen voor gekozen om deze armaturen niet onnodig te vervangen en enkel te kiezen voor nieuwe retrofit lampen. De samenwerking heeft geresulteerd in een substantiële kwaliteitsverbetering en besparing op de energiekosten. 

Kwaliteitsverbetering voor LED verlichting

Met het gebruik van LED verlichting is de productpresentatie aanzienlijk verbeterd: de schappen en gangpaden zijn met de nieuwe verlichting nu goed en aantrekkelijk verlicht. Vaste klanten viel de vernieuwde verlichting direct op: “de producten komen op deze manier beter tot hun recht” en “het is fijner winkelen”.

Flinke besparingen Dankzij LED

Naast het feit dat de LED verlichting voordelen oplevert voor de klanten en de presentatie van warenhuis van der Velde, levert het gebruik van LED verlichting ook een aanzienlijke financiële besparing op ten opzichte van de conventionele verlichting die het warenhuis voorheen gebruikte. 

  • Een jaarlijkse energiebesparing van 27.000 kWh.
  • Een CO2 van 15.300 kilogram per jaar.
  • Een terugverdientijd van slechts 2,14 jaar. 

Ook geïnteresseerd in onze LED oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]