LED Retrofit

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED retrofit oplossingen. Retrofit – ook wel retrofitten genoemd – is het aanpassen van bestaande voorwerpen, zodat deze weer voldoen aan modernste technieken.

Onze LED retrofit verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de LED retrofit producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Heeft u vragen over onze LED retrofit oplossingen?

Saled
LED Retrofit

LED Downlighters

LED retrofit voor uw bedrijf

Het komt vaak voor dat bij de overstap naar LED verlichting de bestaande armaturen nog van uitstekende kwaliteit zijn. Het zou dan onnodig zijn om deze armaturen te verwijderen. Saled heeft hier dé retrofit oplossing voor.

Wij bouwen bestaande armaturen van conventionele verlichting om, zodat ze geschikt worden voor het gebruik van LED lampen. Zo gaan wij kapitaalvernietiging tegen. Het aanpassen van bestaande armaturen is zeer eenvoudig. Vervolgens kunt u direct beginnen met besparen op energiekosten.

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met LED retrofit

Door onze retrofit oplossingen bespaart u op de aanschaf van een compleet nieuw armatuur en de installatie hiervan. Hiermee gaat u ook kapitaalvernietiging tegen door armaturen te hergebruiken. Zo profiteert u direct van de voordelen van LED verlichting en gaat u besparen op energiekosten. Een terugverdientijd van twee jaar tijd is in de praktijk geen uitzondering.

 
Led verlichting school

Saled LED Retrofit verlichting

Voordelen van LED retrofit verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor de openbare ruimte is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Het ombouwen van de huidige armaturen middels retrofit

Bestaande armaturen kunnen eenvoudig en zeer snel worden aangepast. Conventionele armaturen zijn daarna direct geschikt voor onze retrofit LED lampen. Het ombouwen van een armatuur neemt veel minder tijd in beslag dan het installeren van een compleet nieuw armatuur. Dit is één van de belangrijkste voordelen en de reden waardoor steeds meer mensen kiezen voor onze retrofit oplossingen.

Veelgekozen LED retrofit oplossing

Retrofit is een veel gekozen oplossing. Door alleen de verlichting te vervangen, kunt u erg veel besparen. Zo zijn veel organisaties u voor gegaan. Voor elke type conventionele verlichting heeft Saled een retrofit oplossing. Deze oplossingen zijn toepasbaar in binnenruimtes, maar zeker ook in de openbare ruimte. 

 Bent u benieuwd welke organisaties al retrofit hebben toegepast? Bekijk dan onze nieuwspagina

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED retrofit oplossingen van Saled en draag
bij aan een beter milieu

LED retrofit kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business cases aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Oldambt

"Wij kunnen LED Retrofit van Saled zeker adviseren aan andere gemeentes"

Led verlichting van Saled voor gemeente Oldambt
LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]