Bel mij terug

Saled is de grootste specialist van Nederland op het gebied van LED retrofit oplossingen, maar wat is retrofit precies? Retrofit – ook wel retrofitten genoemd – is het aanpassen van bestaande voorwerpen, zodat deze weer voldoen aan modernste technieken.

In het geval van LED verlichting houdt dit in dat wij bestaande armaturen van conventionele verlichting ombouwen, zodat deze geschikt worden voor het gebruik van LED lampen. Het aanpassen van bestaande armaturen is zeer eenvoudig. Vervolgens kunt u direct beginnen met besparen op energiekosten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled LED Retrofit verlichting

PS-C

Voor de conventionele PL-C heeft Saled een LED vervanger ontwikkeld. De LED PS-C heeft dezelfde lichtbeleving en past in het bestaande armatuur, waarbij u ruim 50% energie besparing behaalt. Voor alle soorten PL-C van ieder wattage heeft Saled een LED PS-C vervanger. De PS-C met GX24 voet past ook in de G24 fitting.

Meer informatie:
Technische specificaties »

PS-L


Voor de openbare verlichting heeft Saled de PS-L ontwikkeld die u in het bestaande armatuur 1 op 1 kunt wisselen voor de conventionele PL-L. Deze zuinige lichtbron heeft een 110-120 lumen/watt verhouding en behaalt dezelfde lichtbeleving en gelijkmatigheid. De LED PS-L is leverbaar in verschillende soorten, het hangt af van het armatuur welke variant geschikt is. Saled levert de PS-L ook met een gedraaide voet van 90°.

Meer informatie:
Technische specificaties »

PS-S


De LED PS-S lamp is de vervanger van de conventionele PL-S of Dulux-S met de G23 lampvoet met 2 pinnen. Deze lamp wordt veelal toegepast in plafonnières, gallerijlampen en wandarmaturen. Een 11 watt PL-S wordt bijvoorbeeld vervangen door een 6 watt PS-S. De PS-S lampen zijn leverbaar met interne driver.

Meer informatie:
Technische specificaties »

PS-T

Vervang uw huidige PL-T of Dulux T/E voor een energiezuinige LED PS-T lamp. De lamp is leverbaar met de GX24, E27 of B22 lampvoet. Omdat de PS-T lamp op 230 volt werkt moet de conventionele (E)VSA worden uitgeschakeld, waardoor nog eens een extra energiebesparing wordt gerealiseerd. Voor downlighters is er een LED noodunit in behuizing beschikbaar en voor andere armaturen is een inbouw LED noodunit leverbaar.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LS-S

Het oranje licht van de SOX lamp past niet meer in het huidige straatbeeld. Kleuren zijn niet te onderscheiden en er is veel strooilicht. Wanneer het armatuur nog niet aan vervanging toe is, waarom zou u deze dan vervangen voor een nieuw duur LED armatuur? Saled heeft daarvoor deze LED oplossing ontwikkeld om de huidige SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron met een hoge RA waarde.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T8 LED tube gold line


Vervang uw conventionele T8 TL buis met G13 fitting voor een SALED LED tube met VDE certificering. De LED tube is niet alleen zuinig, maar heeft ook een zeer lange levensduur. Met het uitschakelen van de VSA en het verwijderen van de condensator bespaart u nog meer energie. De Gold Line T8 tubes hebben 3 jaar garantie en een levensduur van +/- 50.000 branduren.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T8 LED tube silver line


Vervang uw conventionele T8 TL buis met G13 fitting voor een SALED LED tube met VDE certificering. De LED tube is niet alleen zuinig, maar heeft ook een zeer lange levensduur. Met het uitschakelen van de VSA en het verwijderen van de condensator bespaart u nog meer energie. De Gold Line T8 tubes hebben 2 jaar garantie en een levensduur van +/- 35.000 branduren.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T5/T6 LED tube


Deze T6 LED tube is zowel geschikt voor het T5 als het T6 armatuur. Naast een kostenbesparing door het zeer lage energieverbruik hoeft u deze buizen 6x minder vaak te vervangen. Door de interne driver is het een kwestie van de EVSA uitschakelen en de eventuele condensator verwijderen om het armatuur geschikt te maken voor de LED tube.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T8 tube 330 graden


De Saled LED tube met 330 graden licht rondom verliest zeer weinig licht ten opzichte van de conventionele TL-buis. Deze energiezuinige LED tube is daarom zeer geschikt om toe te passen in reclame displays, die aan twee kanten verlicht moeten worden. Dankzij de goede lichtverdeling is er geen sprake van schaduweffect oop het reclamebord.

Meer informatie:
Technische specificaties »

IRIDIUM Gear Tray

De IRIDIUM is ontworpen om te werken met maximale betrouwbaarheid voor de lange termijn. De IRIDIUM heeft namelijk geen driver of andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Dit verminderd de onderhoudskosten drastisch evenals energieverbruik gedurende de levensduur van de plaatoplossing.

Meer informatie:
Specificaties »

ARC Gear Tray

De ARC is ontworpen om te werken met maximale betrouwbaarheid voor de lange termijn. De ARC heeft namelijk geen driver of andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Dit verminderd de onderhoudskosten drastisch evenals energieverbruik gedurende de levensduur van de plaatoplossing.

Meer informatie:
Specificaties »

Wat is LED retrofit en welke voordelen heeft retrofit verlichting voor u?

Retrofit LED

Vaak komt het voor dat bij de overstap naar LED verlichting wordt geconstateerd dat de bestaande armaturen nog van uitstekende kwaliteit zijn. Het zou dan betreurenswaardig zijn om deze armaturen te verwijderen. Saled heeft hier dé Retrofit oplossing voor.

Hoelang duurt het ombouwen van bestaande armaturen naar LED?

Bestaande armaturen kunnen eenvoudig en zeer snel worden aangepast. Conventionele armaturen zijn daarna direct geschikt voor onze Retrofit LED lampen. Het ombouwen van een armatuur neemt vele malen minder tijd in beslag dan het installeren van een compleet nieuwe armatuur. Dit is één van de belangrijkste voordelen en de reden waardoor steeds meer mensen kiezen voor onze Retrofit oplossingen.

Wat gaat u besparen?

Door onze Retrofit oplossingen bespaart u een compleet nieuw armatuur en de installatie hiervan uit. U profiteert direct van de voordelen van LED verlichting en gaat besparen op energiekosten. Een terugverdientijd van twee jaar tijd is in de praktijk geen uitzondering.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van tubes:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED Retrofit

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug