LED Tubes

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Hieronder vallen ook onze LED tubes, als vervanging van al uw conventionele TL verlichting.

Met onze LED tubes bespaart u niet alleen ruim 65% energiekosten, maar profiteert u ook van een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de LED tubes van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze
LED tubes?

Overstappen op Saled LED Tubes

Als uw huidige TL-armaturen nog niet aan vervanging toe zijn kunt u de conventionele TL-buizen één-op-één vervangen door Saled LED Tubes. Deze techniek wordt ook wel retrofit genoemd. Onze LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar heeft ook een lange levensduur.

Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Hoe ook u kunt besparen met
LED Tubes

U hoeft uw huidige armaturen niet onnodig te vervangen voor dure LED armaturen. Saled heeft een aantal nieuwe LED lichtbronnen ontwikkeld die in het bestaande armatuur passen. Door de lichtbron één-op-één te vervangen kunnen bestaande armaturen extra lang mee. Metingen van OliNo tonen aan dat onze LED verlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart. De retrofit lichtbronnen die wij hebben ontwikkeld ter vervanging van conventionele TL verlichting zijn: De T8 LED tube Gold Line, De T8 LED tube Silver Line, De T5/6 LED tube Gold Line en de T8 LED tube 330 graden.

Saled LED gebouwverlichting - Van Bekkum LED verlichting kantoor

Saled LED Tube verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

TL buizen in LED

U kunt al uw conventionele T8 TL buizen met G13 fitting vervangen voor een Saled LED tube met VDE certificering. Hierbij heeft u de keuze tussen Gold Line of Silver Line LED tubes. Ten opzichte van de Silver Line tubes hebben de Golf Line tubes een hoger lumen output, langere levensduur en langere garantie. Ook voor T5/T6 armaturen en hoogtebuizen tot op vijftien meter hoogte heeft Saled dé oplossing.

Duurzame oplossing

De LED Tubes zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED lampen maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Bent u benieuwd naar klantverhalen? U vindt ze op onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED Tubes van Saled en wat dit voor uw bedrijf  kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blokker T Buske

"We zijn zeer tevreden.
De producten worden goed uitgelicht door de LED tubes"

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]