Bel mij terug

Als uw huidige TL-armaturen nog niet aan vervanging toe zijn kunt u de conventionele TL-buizen één op één vervangen door Saled LED tubes. Deze techniek wordt ook wel retrofit genoemd. Onze LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar heeft ook een lange levensduur.

Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled TL-buis vervangers

T8 LED tube Gold Line


Vervang uw conventionele T8 TL buis met G13 fitting voor een SALED LED tube met VDE certificering. De LED tube is niet alleen zuinig, maar heeft ook een zeer lange levensduur. Met het uitschakelen van de VSA en het verwijderen van de condensator bespaart u nog meer energie. De Gold Line T8 tubes hebben 3 jaar garantie en een levensduur van +/- 50.000 branduren.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T8 LED tube silver Line


Vervang uw conventionele T8 TL buis met G13 fitting voor een SALED LED tube met VDE certificering. De LED tube is niet alleen zuinig, maar heeft ook een zeer lange levensduur. Met het uitschakelen van de VSA en het verwijderen van de condensator bespaart u nog meer energie. De Gold Line T8 tubes hebben 2 jaar garantie en een levensduur van +/- 35.000 branduren.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T5/T6 LED tube LED tube Gold Line


Deze T6 LED tube is zowel geschikt voor de T5 als de T6 armatuur. Naast een kostenbesparing door het zeer lage energieverbruik hoeft u deze buizen 6x minder vaak te vervangen. Door de interne driver is het een kwestie van de EVSA uitschakelen en de eventuele condensator verwijderen om het armatuur geschikt te maken voor de LED tube.

Meer informatie:
Technische specificaties »

T8 LED tube 330 graden

De Saled LED tube met 330 graden licht rondom verliest zeer weinig licht ten opzichte van de conventionele TL-buis. Deze energiezuinige LED tube is daarom zeer geschikt om toe te passen in reclame displays, die aan twee kanten verlicht moeten worden. Dankzij de goede lichtverdeling is er geen sprake van schaduweffect oop het reclamebord.

Meer informatie:
Technische specificaties »

TL-buizen in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

Retrofit

U hoeft uw huidige armaturen niet onnodig te vervangen voor dure LED armaturen. Saled heeft een aantal nieuwe LED lichtbronnen ontwikkeld die in het bestaande armatuur passen. Door de lichtbron één op één te vervangen kunnen bestaande armaturen extra lang mee. Metingen van OliNo tonen aan dat onze LED verlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart.

Saled LED tubes

U kunt al uw conventionele T8 TL buizen met G13 fitting vervangen voor een Saled LED tube met VDE certificering. Hierbij heeft u de keuze tussen Gold Line of Silver Line LED tubes. Ten opzichte van de Silver Line tubes hebben de Golf Line tubes een hoger lumen output, langere levensduur en langere garantie. Ook voor T5/T6 armaturen en hoogtebuizen tot op 15 meter hoogte heeft Saled dé oplossing.

Duurzame oplossing

De LED tubes zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van tubes:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED Tubes

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug