LED zorg verlichting

Bel mij terug

Saled heeft voor alle conventionele verlichting in de zorg een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen.

Onze gecertificeerde producten zorgen ervoor dat de huidige armaturen de bestaande certificeringen blijft behouden. LED verlichting straalt geen UV uit en bevat bijna geen trilling.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled zorgverlichting

Het belang van goed licht

Het is evident dat goed licht bijdraagt aan een betere beleving in een zorginstelling. Het verzorgend en verplegend personeel is in staat om betere zorg te verlenen in optimale werkomstandigheden, en goede verlichting is er daar één van. Ook voor patiënten en bewoners is licht belangrijk. Hun welbevinden is mede afhankelijk van een goed verlichte ruimte. Daarom is LED verlichting voor zorg een uitkomst!

Verschillende ruimtes

Voor alle conventionele verlichting levert Saled een duurzame LED vervanger. Juist in de zorgsector zijn er totaal uiteenlopende lichtbehoeftes. Niet alleen de lichtsterkte is per ruimte anders, ook de gewenste lichtkleur varieert. Saled heeft vele instellingen inmiddels geholpen aan de juiste verlichting en weet waar de behoefte ligt. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking!

Duurzame LED verlichting

Uw huidige armaturen hoeven niet onnodig vervangen te worden om over te stappen op LED. Wij hebben dé oplossing om in uw bestaande armaturen de conventionele lichtbronnen 1 op 1 te vervangen voor LED lichtbronnen. Voor alle conventionele verlichting in de zorgsector heeft Saled een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van zorg verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte zorgverlichting

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Plafonnières De LED plafonnière geeft door de opale kap een mooie egale lichtspreiding. Naast de standaardversie leveren wij ook inclusief noodstroomvoorziening, bewegingssensor of met een IK10 slagvaste kap. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

Prijslijst zorgverlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug