LED verlichting voor de
gezondheidszorg

Hoogwaardige LED verlichting

Saled heeft voor alle conventionele verlichting in de zorg een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen. 

Onze LED verlichting voor de gezondheidszorg bespaart niet alleen ruim 65% op energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled ? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled LED verlichtingvoor verzorgingshuizen

Goed licht draagt bij aan een betere beleving in een zorginstelling. Het verzorgend en verplegend personeel is in staat om betere zorg te verlenen in optimale werkomstandigheden en goede verlichting is daar één van. Ook voor patiënten en bewoners is licht belangrijk. Hun welbevinden is mede afhankelijk van een goed verlichte ruimte. Daarom is LED verlichting voor de zorg een uitkomst!

Hoe ook uw verzorgingshuis kan besparen

Voor alle conventionele verlichting levert Saled een duurzame LED vervanger. Juist in de zorgsector zijn er totaal uiteenlopende lichtbehoeftes. Niet alleen de lichtsterkte is per ruimte anders, ook de gewenste lichtkleur varieert. Saled heeft vele instellingen inmiddels geholpen aan de juiste verlichting en weet waar de behoefte ligt. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

 

Saled gebouwverlichting MBV nijkerk kantoor

Wij hebben ook
LED verlichting voor:

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw verzorgingshuis kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VvE Cascade

"De overstap naar LED verlichting
brengt ons alleen maar voordelen"

Saled LED verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw verzorgingshuis is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Retrofit LED oplossingen

Uw huidige armaturen hoeven niet onnodig vervangen te worden om over te stappen op LED. Wij hebben dé oplossing om in uw bestaande armaturen de conventionele lichtbronnen één-op-één te vervangen voor LED lichtbronnen. Dit noemen wij retrofit. Voor alle conventionele verlichting in de zorgsector heeft Saled een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als conventionele lichtbronnen.

Klanten aan het woord

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]