SOX lamp vervangen
door LED

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled SOX vervangers

Om de oude SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron, ontwikkelde Saled een LED PS-T en LED LS-S, verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. Deze LED SOX lamp substituten zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K. Optioneel is ook een warm oranje kleur: 2200K. Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met B22, E27 en E40 voet.

Hoe ook u kunt besparen

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het een-op-een vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeven ze drie keer minder vervangen te worden. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig. Hierdoor kan de verlichting niet meer uitvallen of een storing opleveren.

Saled SOX verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is het veel goedkoper in onderhoud. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

SOX armatuur ombouwen naar LED

Het is eenvoudig om uw conventionele SOX armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen één-op-één in de bestaande fitting worden geplaatst. De LS-S 45W en 54W beschikken over een externe driver. De overige LED lichtbronnen beschikken over een interne driver, waardoor alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden hoeven te worden met de lampvoet.

Tot 60% besparing

Inmiddels maken al veel gemeenten in Nederland gebruik van onze SOX vervangers. Hierdoor besparen zij jaarlijks tot wel 60% aan energiekosten! Benieuwd naar klantverhalen? U leest ze op onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Hof van Twente

"Wij hebben de nieuwe verlichting
al met 4 jaar terugverdiend."

Nieuwe LED bij gemeente hof van twente

"

Wij besparen jaarlijks tot wel 65% energie.

Gemeente Heerlen

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt vooraf altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]