Actueel

PROEF! Culinair stapt over op LED winkelverlichting van Saled: “De sfeer is meteen van kil veranderd naar warm.”

winkelverlichting

Delicatessenzaak PROEF! Culinair uit Boxtel heeft LED verlichting van Saled laten plaatsen in de winkel. De oude verlichting gaf geen mooi licht meer en verbruikte veel energie. Via een deal tussen Saled en het vakcentrum kreeg de zaak maar liefst 25% korting op alle benodigde LED oplossingen. Zo kon er nog meer bespaard worden.

Het pand van PROEF! Culinair was overbelicht, waardoor de producten niet goed uitkwamen en de algehele sfeer niet naar wens was. Om hier verandering in te brengen werd Saled ingeschakeld. De oude TL lampen zijn vervangen door LED retrofit tubes. Dit betekent dat de bestaande armaturen zijn omgebouwd zodat ze geschikt werden voor de plaatsing van LED lampen. Op deze manier hoeven armaturen die nog in goede staat verkeren, niet vervangen te worden en gaat men kapitaalvernietiging tegen. 

Besparingen van de nieuwe LED verlichting

Dankzij de nieuwe verlichting zal PROEF! Culinair jaarlijks flink besparen op hun energiekosten. De energiebesparing is maar liefst 69% terwijl de uitstoot van CO2 en zwavel reduceert met respectievelijk 2852 kilogram en 2141 gram. Hierdoor komt de terugverdientijd op minder dan 2,5 jaar! 

winkelverlichting

Tevreden over de LED winkelverlichting

Yvon Goossens, eigenaresse van PROEF! Culinair, is zeer tevreden over de nieuwe verlichting: “Saled heeft het professioneel aangepakt. De monteurs namen de tijd om de juiste hoeveelheid licht in te stellen in de winkel.” De voordelen zijn dan ook enorm voor Yvon en haar winkel. De verlichting is goedkoper in gebruik, heeft een langere levensduur en de producten worden in het juiste licht getoond. 

Voordelen LED verlichting in een winkel

De verlichting in een winkel is één van de belangrijkste factoren om de producten aan de klant te presenteren. Het juiste licht prikkelt de aandacht van de klanten en bepaalt de sfeer in een ruimte. De verlichting moet ervoor zorgen dat de producten op de juiste manier aan de klant gepresenteerd worden. Accentverlichting biedt de mogelijkheid om op bepaalde producten in een winkel accent te leggen. Hierdoor komen de producten beter tot hun recht en vallen ze extra op bij de klant.

Ook overstappen op LED verlichting van Saled?

Wilt u uw producten ook in het juiste licht presenteren aan de klant? Neem dan contact met ons op.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]