LED verlichting voor
Gebouw & Industrie

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor gebouw & industrie. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in LED verlichting voor gebouw & industrie van Saled? Neem dan gerust contact op.

Benieuwd naar alle voordelen van LED voor Gebouw & Industrie?

Vragen over LED voor gebouw & industrie?

LED verlichting gebouw en industrie

Overstappen op
LED industrieverlichting

In industriële omgevingen als loodsen en productiehallen gaat het werk vaak 24 uur per dag door. De kwalitatief hoogwaardige LED oplossingen van Saled halen een besparing van ruim 65% op de energiekosten. In combinatie met de lange werkdagen is de terugverdientijd in deze branche erg kort. Doordat de levensduur vele malen langer is, kunt u ook besparen op vervangingskosten en verlaagt de frequentie van vervanging – wat een impact heeft op de productie – ook aanzienlijk. 

Hoe ook u kunt besparen met
LED gebouwverlichting

Het belang van LED verlichting in industriële omgevingen wordt steeds groter. De overheid hanteert  een steeds striktere regelgeving. Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik van minimaal 50.000 kWh moeten verplicht alle mogelijke energiebesparende maatregelen nemen. Meer informatie over de energiebesparingsplicht? Klik hier >

LED verlichting gebouw en industrie

Wij hebben ook
LED verlichting voor:

Vraag nu een business case aan voor gebouw & industrie

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled voor gebouw & industrie en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rinos B.V.

"De overstap naar LED zorgt
voor een energiebesparing van 102.244 kWh per jaar."

LED verlichting gebouw en industrie

Saled LED verlichting
voor gebouw & industrie

Voordelen LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Goed verlichte werkplek met LED

Inmiddels zijn er al verschillende industriële bedrijven overgestapt op LED verlichting. Michael Raadsheer, planner WV E&I bij Chemours licht toe: “We zijn heel blij met de nieuwe verlichting: onze werkplek is goed verlicht en daarnaast besparen we veel op de energiekosten”.

"74% energiebesparing per jaar"

De Spindel Steigers gaat jaarlijks enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 74%. Met de nieuwe verlichting zal de uitstoot van CO2 en zwavel reduceren met 5871 en 4408 kilogram respectievelijk. Het bedrijf heeft daarmee de verlichting na ongeveer vijf jaar weer terugverdiend, terwijl de verwachte levensduur van de nieuwe verlichting maar liefst 23,5 jaar is.

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is is de bijdrage aan een beter milieu. Tegenwoordig is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen, een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. 

"

We zijn heel blij met de nieuwe verlichting: onze werkplek is goed verlicht en daarnaast besparen we veel op de energiekosten.

Chemours Nederland

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Ook zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]