LED Nood - en vluchtweg
verlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED vluchtwegverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze vluchtwegverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Model 2 (opbouw)

LED vluchtwegverlichting voor uw bedrijf

Vluchtwegverlichting is van groot belang wanneer de elektriciteit wegvalt in het geval van een noodsituatie. Om het pand veilig te kunnen verlaten is het belangrijk dat uw vluchtwegen goed en betrouwbaar verlicht zijn. Saled levert daarom kwalitatief hoogwaardige LED nood- en vluchtwegverlichting. Deze energiezuinige armaturen besparen bovendien minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele armaturen.

 

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met LED noodverlichting

Vluchtwegverlichting is verlichting die gevoed wordt door een bron die onafhankelijk is van de bron die de normale verlichting voedt. Wanneer de netspanning wegvalt, blijft het noodverlichtingsarmatuur branden of zal geactiveerd worden om te gaan branden. Vluchtwegverlichting beschikt dus over een eigen energievoorziening. Hierdoor kunt u in noodsituaties altijd de uitgang vinden.

Saled vluchtwegverlichting

Vluchtwegarmaturen in LED

LED vluchtwegverlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele noodverlichting. Zo zorgt LED noodverlichting voor een beter lichtbeeld en is het tot 65% energiezuiniger. Daarnaast heeft de verlichting een veel langere levensduur, waardoor het veel goedkoper in onderhoud is. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw bedrijf is de enorme energiebesparing van LED lampen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Duurzame noodverlichting

Noodverlichting brandt 24 uur per dag en verbruikt daardoor, ondanks het lage wattage, veel elektriciteit. Een zeer zuinig alternatief voor conventionele noodverlichting met voorschakelapparaat is LED noodverlichting. Zoals hierboven vermeld, bespaart LED noodverlichting minstens 65% energie ten opzichte van conventionele noodverlichting.

Noodverlichting van Saled

Onze LED vluchtwegverlichting is leverbaar in verschillende varianten, voor zowel opbouw als inbouw. Alle noodverlichting is voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED lampen die maar 3 watt vermogen vragen. Wij leveren alle armaturen inclusief drie pictogrammen (links, rechts en rechtdoor), waardoor er geen extra kosten voor pictogrammen bijkomen.

Benieuwd naar klantverhalen? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leger Des Heils Eindhoven

"De investering is volledig terugverdiend en verkeert in uitstekende conditie."

led verlichting
LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]