Bel mij terug

Vluchtwegverlichting is van groot belang wanneer de elektriciteit wegvalt in het geval van een noodsituatie. Om het pand veilig te kunnen verlaten is het belangrijk dat uw vluchtwegen goed en betrouwbaar verlicht zijn.

Saled levert daarom kwalitatief hoogwaardige LED nood- en vluchtwegverlichting. Deze energiezuinige armaturen besparen bovendien minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele armaturen.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled Nood- en vluchtwegverlichting

Model OS (opbouw)
Dit nood- en vluchtwegarmatuur is een compact, waterdicht, energiezuinig LED-armatuur. Het armatuur kan zowel als continu als niet-continu brandend worden ingesteld. Hierdoor is deze zowel geschikt als vluchtwegaanduiding en als vluchtrouteverlichting. Als optie is er een onderhangbord verkrijgbaar waarop een pictogram geplaatst kan worden. Beschikbaar met IP44 en IP65.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Model OG (op-/inbouw)
Deze LED noodverlichting is voorzien van LED’s die maar 3 watt vermogen vragen. U kunt d.m.v. de ingebouwde schakelaar zelf testen of de accu functioneert. Wij leveren dit armatuur inclusief 3 pictogrammen (links, rechts en rechtdoor) waardoor er geen extra kosten voor pictogrammen bijkomen. Dit model noodverlichting is ook leverbaar met inbouwrand.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Model OP (inbouw)
Dit inbouwarmatuur geeft duidelijke oriëntatieverlichting dankzij de kwalitatief hoogwaardige LED’s. Het armatuur is uitgerust met een 3-uurs accu en bevat standaard een zelftestfunctie. Dit houdt in dat er een testknop en LED indicator in het armatuur zijn gemonteerd, hiermee kunt u zelf testen of het armatuur werkt. Dit noodverlichtingsarmatuur is gemakkelijk te bevestigen in het plafond middels de bijgeleverde inbouwset.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Model OPP (inbouw)
Dit inbouwarmatuur geeft een duidelijke vluchtwegverlichting dankzij de kwalitatief hoogwaardige LED’s. Het armatuur is uitgerust met een 3-uurs accu en bevat standaard een zelftestfunctie. Dit houdt in dat er een testknop en LED indicator in het armatuur zijn gemonteerd. Hiermee kunt u zelf testen of het armatuur werkt. Dit noodverlichtingsarmatuur is gemakkelijk te bevestigen in het plafond middels de bijgeleverde inbouwset.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Vluchtwegarmaturen in LED? Saled heeft de oplossing!

Noodverlichting
Vluchtwegverlichting is verlichting die gevoed wordt door een bron die onafhankelijk is van de bron die de normale verlichting voedt. Wanneer de netspanning wegvalt, blijft het noodverlichtingsarmatuur branden of zal geactiveerd worden om te gaan branden. Vluchtwegverlichting beschikt dus over een eigen energievoorziening.

Duurzaamheid
Noodverlichting brandt 24 uur per dag en verbruikt daardoor, ondanks het lage wattage, veel elektriciteit. Een zeer zuinig alternatief voor conventionele noodverlichting met voorschakelapparaat is LED noodverlichting. Onze LED noodverlichting bespaart minstens 65% energie ten opzichte van conventionele noodverlichting.

Onze producten
Onze LED vluchtwegverlichting is leverbaar in verschillende varianten, voor zowel opbouw als inbouw. Alle noodverlichting is voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED’s die maar 3 watt vermogen vragen. Wij leveren alle armaturen inclusief 3 pictrogrammen (links, rechts en rechtdoor) waardoor er geen extra kosten voor pictrogrammen bijkomen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van noodverlichting:

 

 

 

 

 

LED Vluchtwegverlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug