Verlichting voor
parkeergarages

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor parkeergarages. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze parkeergarageverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw parkeergarage? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op LED verlichting
voor parkeergarages

Geheel onnodig zijn parkeergarages in veel gevallen slecht verlicht. Het feit dat er vaak vele donkere gedeelten zijn vormt een hoog risico, vooral vanwege voetgangers op weg naar hun auto die zich vaak buiten de gebaande paden wenden. Met de goede inzet van LED parkeergarageverlichting van Saled wordt uw parkeergarage in één keer wel goed verlicht en zijn ongelukken als gevolg van slechte verlichting uitgesloten.

Hoe ook uw parkeergarage kan
besparen

In de meeste parkeergarages is zowel overdag als in de avond en ‘s nachts voldoende licht nodig. Door de vele branduren is het energieverbruik hoog. Wanneer er nog conventionele verlichting wordt gebruikt, lopen de energiekosten flink op. Door te kiezen voor duurzame LED oplossingen van Saled kunt u fors besparen op deze energiekosten. Onze LED verlichting bespaart ruim 65% energie ten opzichte van conventionele verlichting. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 aanzienlijk verminderd.

LED verlichting in parkeergarage Amsterdam Arena
Vraag nu de parkeergarages business cases aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw parkeergarage kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saled Parkeergarage verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is LED verlichting veel goedkoper in onderhoud. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw parkeergarage is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende parkeergarages overgestapt op LED verlichting. Zo ook de parkeergarage P1 van de Johan Cruijf Arena. De nieuwe verlichting van Saled zal namelijk voor flinke besparingen zorgen: zo komt de energiebesparing op meer dan één miljoen kWh, 1.136.502 om precies te zijn. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 teruggebracht met 671.901 kg per jaar. Omgerekend zijn dit maar liefst 33.595 bomen.

“Per jaar meer dan €22.000 bespaard”

De berekeningen voor de parkeergarage in Nijkerk waren vooraf veelbelovend: door het vervangen van de verlichting en het uitschakelen van de VSA’s (voorschakelapparaat) zou er in theorie een energiebesparing van ruim 70% gerealiseerd moeten worden. Achteraf kunnen we stellen dat deze doelstelling behaald is. In totaal heeft Gemeente Nijkerk nu meer dan €22.000 bespaard op energiekosten. Een geweldig resultaat, waarmee de investering ruimschoots is terugverdiend.

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Project

Vereniging van Eigenaren van appartementencomplex Cascade in Oosterhout koos voor de duurzame LED verlichting van Saled. De parkeergarage van het complex is volledig verduurzaamd, waardoor…
gemeente nijkerk verlichting parkeergarage

"

Vijf jaar later kunnen we stellen dat de verlichting van Saled in topconditie verkeert. Zodra je als bezoeker de parkeergarage betreedt, valt de heldere verlichting direct op.

Parkeergarage Nijkerk

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]