LED Boarding

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED Boarding. Wij leveren complete LED Boarding en gebruiksvriendelijke software om de boarding te bedienen voor het plaatsen van advertenties. 

Onze boarding bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw club? Neem dan gerust contact op. 

Graag direct contact
met Saled?

Saled
LED Boarding

LED scoreborden - Saled

LED Boarding voor uw club

De zeer hoge attentiewaarde van LED Boarding maakt het een ideaal communicatiemedium voor adverteerders. Onder andere IJsselmeervogels, de meest succesvolle amateurclub van Nederland, koos daarom al voor een professionele LED Boarding van Saled.

Onze LED Boarding is voorzien van gebruiksvriendelijke software en vertoont, dankzij de zeer hoge P10 resolutie, haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand.

Hoe ook uw club kan besparen met
LED Boarding

De grote belangstelling van adverteerders is voor steeds meer sportclubs reden om over te stappen op LED Boarding. De investering is namelijk bijzonder snel terugverdiend en op de lange termijn aanzienlijk voordeliger. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het duurzame ontwerp van Saled LED Boarding zijn sportclubs bovendien verzekerd van een systeem dat jarenlang goed functioneert.

Saled Boarding

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is LED verlichting veel goedkoper in onderhoud. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw club is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Ideaal communicatiemiddel

LED Boarding is in vele opzichten effectiever dan standaard drukwerk. De flexibele en dynamische vorm van reclame middels bewegende beelden zorgt voor een veel hogere attentiewaarde ten opzichte van statisch drukwerk. Dit maakt LED Boarding dan ook een ideaal communicatiemedium voor adverteerders om op een opvallende manier hun bedrijf, merk of logo in beeld te brengen bij een omvangrijk publiek.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze LED Boarding beschikt over een zeer hoge P10 resolutie. Dankzij de onderlinge pixelafstand van slechts 10 mm vertonen de schermen haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand. De boarding wordt inclusief gebruiksvriendelijke software geleverd, waardoor het plaatsen van advertenties voor uw sponsoren zeer eenvoudig wordt. Onder andere IJsselmeervogels, de grootste vullusclub van Nederland, koos daarom al voor Saled LED Boarding.

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw club kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IJsselmeervogels

"We kunnen nu multimedia uitingen aan onze toeschouwers tonen."

"

Het bord kan naast de score onder andere de opstelling, gele/rode kaarten en tussenstanden bij andere wedstrijden in de competitie laten zien.”

FC Dordrecht

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Met Saled LED boarding en scoreborden voor sportclubs kunt u daarnaast ook gemakkelijk geld verdienen via sponsoren. Zo bespaart en verdient u tegelijkertijd!

LED scoreborden - Saled

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]