Bel mij terug

De zeer hoge attentiewaarde van LED boarding maakt het een ideaal communicatiemedium voor adverteerders. Onder andere IJsselmeervogels, de meest succesvolle amateurclub van Nederland, koos daarom al voor een professionele LED boarding van Saled.

Onze LED boarding is voorzien van gebruiksvriendelijke software en vertoont, dankzij de zeer hoge P10 resolutie, haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

LED Boarding? Saled heeft een unieke oplossing!

 Hoge attentiewaarde
LED boarding is in vele opzichten effectiever dan standaard drukwerk. De flexibele en dynamische vorm van reclame middels bewegende beelden zorgt voor een veel hogere attentiewaarde ten opzichte van statisch drukwerk. Dit maakt LED boarding dan ook een ideaal communicatiemedium voor adverteerders om op een opvallende manier hun bedrijf, merk of logo in beeld te brengen bij een omvangrijk publiek.

Financieel aantrekkelijk
De grote belangstelling van adverteerders is voor steeds meer sportclubs reden om over te stappen op LED boarding. De investering is namelijk bijzonder snel terugverdiend en op de lange termijn aanzienlijk voordeliger. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het duurzame ontwerp van Saled LED boarding zijn sportclubs bovendien verzekerd van een systeem dat jarenlang goed functioneert.

Hoogwaardige kwaliteit
Onze LED boarding beschikt over een zeer hoge P10 resolutie. Dankzij de onderlinge pixelafstand van slechts 10 mm vertonen de schermen haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand. De boarding wordt compleet geleverd, inclusief gebruiksvriendelijke software, waardoor het plaatsen van advertenties voor uw sponsoren zeer eenvoudig wordt. Onder andere IJsselmeervogels, de meest succesvolle amateurclub van Nederland, koos daarom al voor Saled LED boarding.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert LED boarding en scoreborden aan onder andere:

Onze werkwijze bij de levering van LED boarding:

Prijslijst LED boarding

Benieuwd naar de prijzen van Saled schermen? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED schermen.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug