Kies uw LED verlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op.

Vragen over de LED verlichting van Saled?

LED verlichting voor:

LED verlichting kantoor

Hoe u kunt besparen
met LED verlichting

Al deze LED oplossingen zorgen voor een enorme besparing op de energierekening. LED verbruikt namelijk veel minder energie dan conventionele verlichting, maar genereert vaak dezelfde lichtopbrengst of zelfs een hogere lichtopbrengst. 

Daarnaast hebben LED lampen meer branduren dan conventionele verlichting. Hiermee bespaart u op de vervangingskosten. Ook gaat u op de ondershoudskosten besparen omdat LED bijna geheel onderhoudsvrij is. 

Overstappen op LED verlichting
van Saled

Saled levert verschillende typen LED lampen, waardoor er in elke branche een mogelijke LED oplossing is. Zo heeft Saled al veel gemeenten voorzien van nieuwe verlichting in de openbare ruimte, maar zo zijn er ook al veel kantoren, werkplaatsen, scholen en andere organisatie omgebouwd naar LED. 

Saled levert complete armaturen inclusief lichtbron, maar het is ook mogelijk om alleen de lichtbron te vervangen. Dit principe heet retrofit. Retrofit wordt toegepast wanneer het huidige armatuur nog in een goede staat verkeert, waardoor het niet nodig is om deze te vervangen. Zo gaat u kapitaalvernietiging tegen. 

LED verlichting school

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Nog meer voordelen van
LED verlichting

Onze verlichting is energiezuinig en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. Daarnaast bespaart u op de kosten door de langere levensduur van LED. Maar LED verlichting biedt nog meer voordelen. Zo heeft LED  bijvoorbeeld een positief effect op mensen. 

Conventionele binnenverlichting kan een flikkering hebben in de verlichting. Deze is niet te zien met het blote oog, maar heeft wel een degelijk effect op mensen. Dit kan zorgen voor vermoeidheidsklachten en concentratieverlies. LED is daarentegen stil, waardoor mensen langer en beter geconcentreerd blijven. 

Ook is LED een veelgekozen oplossing voor de openbare ruimte. Het zorgt namelijk voor goed licht op de openbare weg en het heeft een uitstekende lichtverdeling. Hierdoor blijft het zicht en de veiligheid gewaarborgd.

Saled LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

De voordelen van Saled

Stap over op LED lampen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Onze werkwijze

Bel 033 299 07 35 of mail info@saled.nl. Eén van onze accountmanagers neemt daarna contact met u op om een afspraak te maken.

Eén van onze accountmanagers inventariseert de huidige situatie, maakt een lichtberekening (optioneel een testopstelling) en beantwoordt uw vragen.

U ontvangt een offerte van onze accountmanager voor de LED verlichting met daarin uw besparing en de terugverdientijd.

Indien u dat wenst, komt het  deskundige installatieteam van Saled de LED verlichting installeren. Wij werken ook met diverse gerenommeerde installateurs.

Uw accountmanager komt langs om het resultaat te controleren en eventuele correcties op te nemen. Wij vertrekken pas als u tevreden bent.

Klanttevredenheid staat voorop. Wij doen het uiterste om u tevreden te maken. Ook ná levering en tijdens de gehele garantietermijn.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]