Bel mij terug

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED scoreborden. Onze interactieve schermen bieden uw sponsoren een fraai advertentieplatform, zijn zeer gebruiksvriendelijk en vertonen haarscherpe beelden.

Reeds vele gerenommeerde clubs in zowel het betaald voetbal als amateurvoetbal kozen daarom recent al voor een Saled LED scorebord.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

LED Scoreborden? Saled heeft een unieke oplossing!

Interactief scorebord
Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken. Er valt daarom veel winst te behalen, met name als het gaat om adverteerders. Steeds meer clubs kiezen er daarom voor om het ‘statische’ en ‘ouderwetse’ scorebord te vervangen door een interactief LED scorebord.

Advertentieplatform
De LED scoreborden van Saled kunnen onder andere opstellingen, doelpunten, kaarten en wissels op een interactieve manier tonen. Daarnaast bieden onze scoreborden ook een fraai advertentieplatform voor uw sponsoren. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd kunnen sponsoren hun advertenties of zelfs complete promotievideo’s vertonen aan het publiek. Dankzij deze grote advertentiemogelijkheden is de investering in een LED scorebord dan ook bijzonder snel terugverdiend.

Haarscherpe beelden
Onze LED schermen beschikken over een zeer hoge P10 resolutie. Dankzij de onderlinge pixelafstand van slechts 10 mm vertonen de schermen haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand. Ook bij direct zonlicht is het scorebord perfect leesbaar. Onder andere Almere City, FC Dordrecht, IJsselmeervogels, GVVV, Quick Boys, Spakenburg, SC Genemuiden, Staphorst, SV Urk en FC Zutphen kozen daarom eerder al voor een Saled LED scorebord.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert LED boarding en scoreborden aan onder andere:

Onze werkwijze bij de levering van een LED scorebord:

Prijslijst LED Scoreborden

Benieuwd naar de prijzen van Saled schermen? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED schermen.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug