LED Scoreborden

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED scoreborden. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Met LED verlichting bespaart u niet alleen ruim 65% energiekosten, maar profiteert u ook van een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de LED scoreborden van Saled voor uw sportvereniging? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze LED scoreborden?

Saled LED
Scoreborden

LED scoreborden - Saled

Overstappen op Saled LED Scoreborden

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED Scoreborden. Onze interactieve schermen bieden uw sponsoren een fraai advertentieplatform, zijn zeer gebruiksvriendelijk en vertonen haarscherpe beelden.

Veel gerenommeerde clubs in zowel het betaald voetbal als amateurvoetbal kozen daarom recent al voor een Saled LED Scorebord.

Hoe ook uw club kan besparen met
LED Scoreborden

Een scorebord is in veel gevallen het visitekaartje van een sportclub. Tijdens een wedstrijd wordt de aandacht van toeschouwers vaak naar het scorebord getrokken. Er valt daarom veel winst te behalen, met name als het gaat om adverteerders. Steeds meer clubs kiezen er daarom voor om het ‘statische’ en ‘ouderwetse’ scorebord te vervangen door een interactief LED Scorebord. 

 

LED scoreborden - Saled

Saled LED Scoreborden

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw sportclub is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Advertentieplatform

De LED Scoreborden van Saled kunnen onder andere opstellingen, doelpunten, kaarten en wissels op een interactieve manier tonen. Daarnaast bieden onze scoreborden ook een fraai advertentieplatform voor uw sponsoren. Zowel voor, tijdens, als na de wedstrijd kunnen sponsoren hun advertenties of zelfs complete promotievideo’s vertonen aan het publiek. Dankzij deze grote advertentiemogelijkheden is de investering in een LED Scorebord dan ook bijzonder snel terugverdiend.

Haarscherpe beelden

Onze LED schermen beschikken over een zeer hoge P10 resolutie. Dankzij de onderlinge pixelafstand van slechts 10 mm vertonen de schermen haarscherpe beelden tot op grote kijkafstand. Ook bij direct zonlicht is het scorebord perfect leesbaar. Onder andere Almere City, FC Dordrecht, IJsselmeervogels, GVVV, Quick Boys, Spakenburg, SC Genemuiden, Staphorst, SV Urk en FC Zutphen kozen daarom eerder al voor een Saled LED Scorebord. 

Bent u benieuwd naar klantverhalen? Bekijk dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED scorevorden van Saled en wat dit voor uw sportvereniging kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Quick Boys

"Dankzij sponsorinkomsten is
de investering zeer snel terugverdiend"

LED scoreborden - Saled
FC Zutphen

"

Het scorebord geeft haarscherpe beelden en is goed leesbaar. We kunnen nu op creatieve wijze opstellingen, wissels, kaarten, doelpunten en complete promotievideo’s tonen.

FC Zutphen

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Met Saled LED boarding en scoreborden voor sportclubs kunt u daarnaast ook gemakkelijk geld verdienen via sponsoren. Zo bespaart en verdient u tegelijkertijd!

LED scoreborden - Saled

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]