LED Straatverlichting

Hoogwaardige LED straatverlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED Straatverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED straatverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled? Neem dan gerust contact op.

Benieuwd naar de toepassing van onze duurzame LED verlichting voor de openbare ruimte?

Vragen over onze LED straatverlichting?

Nieuwe LED bij gemeente hof van twente

LED verlichting voor de straat

Voor de meeste conventionele straatverlichting heeft Saled een duurzame LED oplossing die in het bestaande armatuur geplaatst kan worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk één-op-één overgaan op LED straatverlichting. Al onze lichtbronnen hebben een levensduur van minstens 50.000 uur. Door deze lange levensduur hoeft u uw lampen drie keer minder te vervangen.

Hoe ook u kunt besparen met
LED straatverlichting

Steeds meer straatverlichting wordt voorzien van LED. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is een investering in LED namelijk bijzonder snel terugverdiend. Naast complete woonwijken, openbare wegen, fietspaden en voetpaden worden ook veel industrieterreinen, parkeergarages en campings voorzien van duurzame LED straatverlichting.

LED straatverlichting_ Zeelandsedreef2

Saled LED straatverlichting

Voordelen van LED straatverlichting

LED straatverlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele straatverlichting. Zo zorgt LED straatverlichting voor een beter lichtbeeld en is het tot 65% energiezuiniger. Daarnaast heeft de verlichting een veel langere levensduur, waardoor het veel goedkoper in onderhoud is. Eén van de belangrijkste voordelen voor de openbare ruimte is de enorme energiebesparing van de verlichting. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Conventionele SOX lampen

In de huidige straatverlichting zijn veel armaturen nog voorzien van een conventionele SOX lamp. Voor alle types SOX lampen heeft Saled een LED vervanger, die uw straatverlichting één-op-één kan vervangen. Een groot voordeel van onze LED straatverlichting is de uitstekende kleurweergave. Met het blote oog zult u bijvoorbeeld veel beter kunnen onderscheiden of iemand een rode of blauwe jas aan heeft. Ook op beveiligingscamera’s zijn kleuren aanmerkelijk beter te onderscheiden.

Energiebesparing van 339.454 kWh per jaar

De LED lampen van Saled zorgen voor de gemeente Oldambt voor een enorme energiebesparing, namelijk 339.545 kWh per jaar. Daarnaast wordt de CO2 uitstoot gereduceerd met 192.131 kilogram. Bernhard Meulman, hoofd beheer openbare verlichting bij Gemeente Oldambt, vertelt: “Het jaarlijks onderhoudsbedrag is substantieel lager vanwege minder storingen en vervangingen. Dit komt omdat de nieuwe LED verlichting zo goed als onderhoudsvrij is en veel langer meegaat dan de traditionele verlichting.”

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan het laatste nieuws.straat

Aanvragen brochure

& Ontdek alle voordelen van deze LED plaatoplossingen van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Heerlen

"Er wordt jaarlijks tot wel 60%
bespaard op de energierekening"

openbare verlichting led plaatoplossing gemeente Heerlen

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat het gemeente waarin zij wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als gemeente kunt u aan uw inwoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen zet.

LED straatverlichting Oldambt

"

Het jaarlijks onderhoudsbedrag is substantieel lager door minder storingen en vervangingen. Dit komt omdat de nieuwe LED verlichting zo goed als onderhoudsvrij is en veel langer meegaat dan de traditionele verlichting.

Gemeente Oldambt

Bespaar met de LED straatverlichting van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Straatverlichting verduurzamen?Wij hebben de (plaat)oplossing!

LED straatverlichting met minimaal 230.000 branduren bij L80B50? Maak kennis met de INDO plaatoplossingen van Saled met een unieke Direct Drive technologie. Alle voordelen ontdekken? 

Bekijk de video!

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]