Bel mij terug

Veel straatverlichting in Nederland is nog voorzien van conventionele lichtbronnen die onnodig veel energie verbruiken. Door het toepassen van LED straatverlichting van Saled kunt u fors besparen op energie, onderhoud en geld.

Wij leveren zowel complete LED straatverlichtingsarmaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

LED straatverlichting oplossingen

PS-L
Voor de openbare verlichting heeft Saled de PS-L ontwikkeld die u in het bestaande armatuur 1 op 1 kunt wisselen voor de conventionele PL-L. Deze zuinige lichtbron heeft een 110-120 lumen/watt verhouding en behaalt dezelfde lichtbeleving en gelijkmatigheid. De LED PS-L is leverbaar in verschillende soorten, het hangt af van het armatuur welke variant geschikt is. Saled levert de PS-L ook met een gedraaide voet van 90°.

Meer informatie:
Technische specificaties »

BS-S
Heldere lichtbron met een hogere lichtopbrengst ter vervanging van de SON lampen met E27 en E40 fitting. SON lampen geven veel strooilicht en weinig kleurweergave. De LED BS-S is de oplossing om deze SON lamp te vervangen voor een duurzame en energiezuinige lichtbron met een hoge RA waarde. Door de 1 op 1 vervanging van de lichtbron kunt u het huidige armatuur behouden.

Meer informatie:
Technische specificaties »

PS-T
Vervang uw huidige PL-T of Dulux T/E voor een energiezuinige LED PS-T lamp. De lamp is leverbaar met de GX24, E27 of B22 lampvoet. Omdat de PS-T lamp op 230 volt werkt moet de conventionele (E)VSA worden uitgeschakeld, waardoor nog eens een extra energiebesparing wordt gerealiseerd. Voor downlighters is er een LED noodunit in behuizing beschikbaar en voor andere armaturen is een inbouw LED noodunit leverbaar.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LS-S
Het oranje licht van de SOX lamp past niet meer in het huidige straatbeeld. Kleuren zijn niet te onderscheiden en er is veel strooilicht. Wanneer het armatuur nog niet aan vervanging toe is, waarom zou u deze dan vervangen voor een nieuw duur LED armatuur? Saled heeft daarvoor deze LED oplossing ontwikkeld om de huidige SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron met een hoge RA waarde.

Meer informatie:
Technische specificaties »

PS-C
Voor de conventionele PL-C heeft Saled een LED vervanger ontwikkeld. De LED PS-C heeft dezelfde lichtbeleving en past in het bestaande armatuur, waarbij u ruim 50% energie besparing behaalt. Voor alle soorten PL-C van ieder wattage heeft Saled een LED PS-C vervanger. De PS-C met GX24 voet past ook in de G24 fitting.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Straatverlichting in LED? Saled heeft een unieke oplossingen!

LED straatverlichting
Steeds meer straatverlichting wordt voorzien van LED. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is een investering in LED namelijk bijzonder snel terugverdiend. Naast complete woonwijken, openbare wegen, fietspaden en voetpaden worden ook veel industrieterreinen, parkeergarages en campings voorzien van duurzame LED straatverlichting.

Hoogwaardige kwaliteit
Voor de meeste conventionele straatverlichting heeft Saled een duurzame LED oplossing die in het bestaande armatuur geplaatst kan worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk 1-op-1 overgaan op LED. Al onze lichtbronnen voor de straatverlichting hebben een levensduur van minstens 50.000 uur. Door deze lange levensduur hoeft u uw lampen drie keer minder te vervangen.

SOX lampen
In de huidige straatverlichting zijn veel armaturen nog voorzien van een conventionele SOX lamp. Voor alle types SOX lampen heeft Saled een LED vervanger, die uw straatverlichting 1 op 1 kunnen vervangen. Een groot voordeel van onze LED straatverlichting is de uitstekende kleurweergave. Met het blote oog zult u bijvoorbeeld veel beter kunnen onderscheiden of iemand een rode of blauwe jas aan heeft. Ook op beveiligingscamera’s zijn kleuren aanmerkelijk beter te onderscheiden.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
OrganisatieOrganisatie
NaamUw naam
TelefoonnummerUw telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van straatverlichting::

         

Prijslijst LED straatverlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.
[]
1 Step 1
OrganisatieOrganisatie
NaamUw naam
TelefoonnummerUw telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug