LED verlichting voor uw
VvE

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor uw VvE. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% op energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw VvE? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

led verlichting vve

Overstappen op Saled LED verlichting voor VvE's

Steeds meer VVE’s kampen met te hoge energiekosten. In veel gevallen is dit voornamelijk te wijten aan de huidige verlichting. De enorme energiebesparing, lange levensduur en uitstekende lichtopbrengst van LED verlichting maken een overstap interessant voor nagenoeg iedere Vereniging van Eigenaren. De afgelopen jaren heeft Saled daarom al diverse VvE’s mogen helpen met het terugdringen van de energierekening. Denk aan het vervangen van conventionele galerij- en portiekverlichting door energiezuinige LED verlichting.

Hoe ook uw VvE kan besparen

Saled heeft voor alle conventionele VvE verlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

Vraag nu business case van VvE Cascade aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw VvE kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saled VvE verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

VvE’S aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende VvE’s overgestapt op LED verlichting, zo ook VvE Pardoen uit Utrecht. Een woordvoerder vertelt: We zijn zeer tevreden over de uitstekende service van Saled. Al twee dagen nadat wij de aanvraag deden, kwam er een medewerker langs om de situatie te beoordelen. Binnen een paar dagen lag er al een mooie offerte op onze deurmat. Alles verliep snel en professioneel en we zijn erg blij met de vijf jaar garantie op onderdelen en service”. 

“€1500 besparing per jaar”

Een vertegenwoordiger van VvE Groen van Prinsterenlaan Barneveld laat weten: “Wij verwachten jaarlijks zo’n €1.000 op onze energierekening te besparen en €500 extra op de onderhoudskosten”.

Meer weten? Bekijk dan het artikel over LED verlichting voor VvE’s.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie-
en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]