LED verlichting voor VVE’s

Bel mij terug

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor uw VVE. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% op energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled VVE verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele VVE verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is LED verlichting veel goedkoper in onderhoud. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw VVE is de enorme energiebesparing van led oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer 3 jaar.

VvE’s aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende VvE’s overgestapt op LED verlichting. Onlangs hebben wij een artikel geschreven waarin verschillende leden van VvE’s aan het woord komen over hun ervaringen met LED verlichting voor VvE’s. Zo was een contactpersoon van VvE Pardoen (Utrecht) verbaasd over de uitstekende service van Saled: ‘Al twee dagen nadat wij de aanvraag deden, kwam er een medewerker langs om de situatie te beoordelen. Binnen een paar dagen lag er al een mooie offerte op onze deurmat. Alles verliep snel en professioneel en we zijn erg blij met de vijf jaar garantie op onderdelen en service.’

‘1500 euro besparing per jaar’

Een vertegenwoordiger van VvE Groen van Prinsterenlaan Barneveld liet weten: ‘Wij verwachten jaarlijks zo’n 1.000 euro op onze energierekening te besparen en 500 euro extra op de onderhoudskosten.’

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het artikel over LED verlichting voor VvE’s.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van VVE verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte VVE verlichting

LED Gallerij-/Portiekverlichting Saled levert diverse varianten gallerij- en portiekverlichting. Optioneel zijn een schemerschakelaar, een bewegingssensor of een noodstroomvoorziening. Verkrijgbaar in 3000K of 4000K. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Plafonnières De LED plafonnière geeft door de opale kap een mooie egale lichtspreiding. Naast de standaardversie leveren wij ook inclusief noodstroomvoorziening, bewegingssensor of met een IK10 slagvaste kap. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst VVE verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug