Bel mij terug

In veel kantoren, gangen, toiletten en andere ruimtes hangen nog halogeen inbouwspots. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele inbouwspots een LED vervanger.

De LED inbouwspots van Saled zijn eenvoudig en netjes in te bouwen in ieder plafond. Deze energiezuinige LED armaturen besparen minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele inbouwspots.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled inbouwspot vervanger

LED Inbouwspots
Voor in een nieuw plafond of ter vervanging van bestaande halogeen inbouwspots. Deze energiezuinige LED spots zijn ook leverbaar in dimbare uitvoering. De huidige verstelbare inbouwspot met een 50 mm halogeen lamp is uitwisselbaar met de 3 watt inbouwspot. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of verschillende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Inbouwspots in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

Onze producten
LED inbouwspots nemen nauwelijks ruimte in en geven uw interieur een sierlijke uitstraling. Deze relatief kleine spots zijn eenvoudig en netjes in ieder plafond te verwerken. De installatiewijze van onze LED inbouwspots is gelijk aan die van traditionele inbouwspots. Dit betekent dat u uw huidige spots één op één kunt vervangen voor energiezuinige LED spots. Alle LED spots zijn ook leverbaar in dimbare uitvoering.

Nieuw of bestaand plafond
Dit maakt de inbouwspots geschikt voor in een nieuw plafond of ter vervanging van bestaande halogeen spots. De huidige verstelbare inbouwspot met een 50 mm halogeen lamp is bijvoorbeeld uitwisselbaar met de 3 watt LED inbouwspot. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of verschillende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Duurzame oplossing
De LED Inbouwspots zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van inbouwspots:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED inbouwspots

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug