LED Inbouwspots

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED inbouwspots. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze inbouwspots besparen niet alleen ruim 65% energiekosten, maar hebben ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de inbouwspots van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

LED Inbouwspots voor uw bedrijf

In veel kantoren, gangen, toiletten en andere ruimtes hangen nog halogeen inbouwspots. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt, is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele inbouwspots een LED vervanger.

LED Inbouwspots nemen nauwelijks ruimte in en geven uw interieur een sierlijke uitstraling. Deze relatief kleine spots zijn eenvoudig en netjes in ieder plafond te verwerken. De installatiewijze van onze LED Inbouwspots is gelijk aan die van traditionele inbouwspots. Dit betekent dat u uw huidige spots één-op-één kunt vervangen voor energiezuinige LED spots. Alle LED spots zijn ook leverbaar in dimbare uitvoering.

Hoe ook u kunt besparen met
LED inbouwspots

De LED Inbouwspots zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED lampen maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Saled Inbouwspots

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

LED Inbouwspots

Onze LED Inbouwsports zijn geschikt voor plaatsing in een nieuw plafond of ter vervanging van bestaande halogeen inbouwspots. Deze energiezuinige LED spots zijn ook leverbaar in dimbare uitvoering. De huidige verstelbare inbouwspot met een 50 mm halogeen lamp is uitwisselbaar met de 3 watt inbouwspot. Omdat de LED spot een eigen driver heeft, zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of verschillende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

 

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Kies voor ervaring
Kies voor kwaliteit

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Business Center Plesman

"Wij zijn zeer te spreken
over het prachtige resultaat"

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.”

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]