Ontvang nu als BOVAG-lid 25% korting op alle Saled LED oplossingen!

Wanneer begint u met besparen?

In samenwerking met BOVAG

LED verlichting voor BOVAG-leden

Saled is dé leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren zowel compleet nieuwe LED armaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Voor kantoorpanden en werkplaatsen tot aan showrooms en magazijnen; voor elke ruimte bieden wij passend advies en verschillende LED oplossingen. Daarom is Saled ook dé voorkeursleverancier van de BOVAG.

Met Saled LED oplossingen kunt u het verschil maken in de aankoopbeslissing van uw klant

Goede verlichting kan een wereld van verschil maken. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Niet echt

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. BOVAG-leden ontvangen nu bij aanschaf van LED 25% korting! Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Draag met de LED oplossingen van Saled een steentje bij aan een beter milieu

Naast de eerder genoemde voordelen draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als autobedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Saled leverde al LED verlichting aan de volgende BOVAG-leden:

Waarom LED verlichting van Saled?

“De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht. De LED verlichting is ons dermate goed bevallen dat we direct besloten hebben om ook onze vestiging in Amersfoort te voorzien van LED.”

“Tijdens de montage konden al onze werkzaamheden gewoon doorgaan en hebben we geen enkele hinder ondervonden. Alle oude verlichting is netjes afgevoerd en opgeruimd. Al met al kan ik iedereen Saled aanbevelen.”

Business case

Om u een beter beeld te geven van de besparingen lichten we de besparingen van één van onze klanten, Vakgarage Blokhuis in Bunschoten-Spakenburg, uit. Per jaar bespaart Blokhuis dankzij de investering in LED verlichting 23.981 kWh op de energierekening. Daarnaast reduceert Blokhuis ook haar uitstoot van CO² met maar liefst 13.573 kg en zwaveluitstoot met 10.192 gr. Door de enorme besparing wordt de investering al binnen 22 maanden terugverdiend. Dat is al binnen 2 jaar!

Ook substantieel besparen op uw energie- en vervangingskosten?

           Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting binnen uw organisatie.

 
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Liever direct contact? Bel onderstaand nummer of dien een terugbelverzoek in.