25% korting voor
BOVAG leden

LED verlichting voor BOVAG leden

Saled is de leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Voor kantoorpanden en werkplaatsen tot aan showrooms en magazijnen; voor elke ruimte bieden wij passend advies en verschillende LED oplossingen. Daarom is Saled ook dé voorkeursleverancier van BOVAG. Onze verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw parkeergarage? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze LED verlichting voor BOVAG leden?

Freeroad werkplaats LED verlichting

Overstappen op Saled LED verlichting

Goede verlichting kan een wereld van verschil maken. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal uitgevoerd kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

Hoe ook uw autobedrijf kan besparen

Saled heeft voor alle conventionele verlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

Vraag nu de BOVAG business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw autobedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saled LED verlichting voor BOVAG leden

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

BOVAG leden aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende BOVAG-leden via onze deal overgestapt op LED verlichting. Iveco Schouten mocht als eerste de overstap maken. Een woordvoerder vertelt: “Wij zijn er enorm trots op dat wij als eerste autobedrijf gebruikmaakten van de BOVAG-deal. We zijn zeer te spreken over de goede service en zijn tevreden over de kwaliteit van de verlichting. Daarnaast kijken we met een fijn gevoel terug op de succesvolle samenwerking met Saled”.

“74.000 KhW energiebesparing”

Ook op het hoofdkantoor van BOVAG werd onlangs LED verlichting van Saled geplaatst. Deze overstap resulteert in een aanzienlijke besparing voor de brancheorganisatie: jaarlijks besparen zij nu ruim 74000 kWh aan energie. Bovendien reduceren zij hun uitstoot van zwavel en CO2 hiermee met maar liefst 31.751 gram en 42.284 kilogram respectievelijk per jaar. 

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan het laatste nieuws

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]