LED verlichting speciaal voor BOVAG-leden

Bel mij terug

Saled is de leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren zowel complete LED armaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Saled is daarmee de voorkeursleverancier voor BOVAG-leden. 

Daarom ontvangt u als BOVAG-lid een korting van maar liefst 25% op al onze verschillende LED oplossingen. Wij leveren een ruim assortiment aan LED verlichting. Van kantoorpanden en werkplaatsen tot aan showrooms en magazijnen; voor elke ruimte bieden wij passend advies en verschillende LED oplossingen.

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Onze accountmanagers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Neem geheel vrijblijvend contact op!

Alje Koiter
Accountmanager Utiliteit

06 38 20 25 05

Hille de Jong
Accountmanager Utiliteit

06 39 59 88 09

033 299 07 35 Bel mij terug

In samenwerking met:

De voordelen van Saled:

 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 5 jaar garantie, service & onderhoud
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled LED verlichting

Het belang van goede verlichting

In een showroom, kantoor, werkplaats of magazijn maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar bijvoorbeeld een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Wanneer u klanten ontvangt op het kantoor, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Sterker nog, de overheid stelt vandaag de dag (middels de ARBO-wet) zelfs eisen aan de lichtopbrengst op werkplekken.

Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

LED verlichting

Saled heeft tal van verschillende LED oplossingen. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken. Een kostbare aangelegenheid? Niet echt, de terugverdientijd is namelijk vaak korter dan verwacht.

Korte terugverdientijd

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de besparing op energie- en vervanginskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen LED oplossingen ook in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Bovendien draagt u ook nog eens u steentje bij aan een beter milieu. Nieuwsgierig geworden? Neem eens vrijblijvend contact op met Saled voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled leverde al LED verlichting aan de volgende BOVAG-leden:

Onze werkwijze bij het leveren van LED oplossingen:

Uitgelichte LED verlichting

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Railspots
De railspot is uitermate geschikt om producten uit te lichten in winkels, kantoren of gangen. Het verkleuren van producten is met LED verleden tijd. De railspot kan geleverd worden met verschillende voeten voor spanningsrails.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Breedstralers
Onze breedstralers zijn leverbaar van 10 tot maar liefst 450 watt. Omdat LED nagenoeg niet warm wordt zijn ze uitermate geschikt als werklamp. Ook voor het uitlichten van panden of gevels is dit dé energiezuinige oplossing.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst LED verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug