Actueel

Boeken uitlichten met LED bij ’t Boekendal Urk

led verlichting boekendal

Drie ruimtes in het ’t Boekendal werden recent voorzien van Saled LED verlichting. Twee jaar eerder mochten wij al de verlichting vervangen in de winkels van ’t Soetendal.

De conventionele verlichting in de winkel, opslag en kantoor van ’t Boekendal werden vervangen door LED. Downlighters en Railspots zorgen nu voor uitgelichte boeken in de gezellige boekhandel.

’t Boekendal is al vanaf 2000 een bekend begrip in Urk. De boekhandel verkoopt voornamelijk boeken van christelijke uitgevers, maar ook de algemene boeken liggen in de winkel. Het mooie aan ’t Boekendal is het grote assortiment met verschillende bijbels. Deze worden al twee jaar mooi uitgelicht door LED verlichting van Saled.

t boekendal saled verlichting

’t Soetendal aantrekkelijker door LED

Cor Bouw, de eigenaar van ’t Boekendal, heeft ook twee winkels van ’t Soetendal in hetzelfde dorp. Hier mocht Saled twee jaar geleden alle verlichting vervangen. De verlichting van de chocolaterie en snoepwinkel was toe aan vervanging. De lampen verbruikten teveel energie. Hierdoor waren de winkels verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Cor was toen erg blij met de verandering:

“Wij zouden het andere bedrijven beslist aanraden om over te stappen op LED en willen Saled van harte aanbevelen. Ze leveren een goede prijs en service. Het is even een investering, maar de kosten van onze energierekening zijn nú al meer dan gehalveerd. Dat is nog meer dan we verwacht hadden!’’

De heerlijke snoep en chocolade zijn nóg verleidelijker en aantrekkelijker door de LED verlichting die ze zo mooi uitlicht.

boekendal saled led verlichting

Winkels op de juiste manier verlichten

De juiste verlichting in een winkel is een belangrijk element voor een betere omzet van uw bedrijf. Met een perfecte belichting zien uw producten er aantrekkelijker uit voor de klant. LED verlichting zorgt voor een bepaalde sfeer, presentatie en gevoel. We vertellen u meer over de voordelen in dit artikel.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]