LED High Bays

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED High Bays. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED High Bays besparen niet alleen ruim 65% energiekosten, maar hebben ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de LED High Bays van Saled? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze LED High Bays?

LED verlichting industrie

LED High Bays voor uw bedrijf

In veel productiehallen, opslagruimtes en hoge bedrijfsruimten hangen nog conventionele gasontladingslampen. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt, is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

Onze LED High Bay armaturen zijn daarom speciaal ontworpen voor toepassingen van acht meter of hoger. De High Bays zijn leverbaar in verschillende varianten tussen de 50 en 200 watt. De armaturen hebben een sterke behuizing en een uitstekende warmtegeleiding. Dankzij de hoge IP waarde is elk armatuur beschermd tegen waterstralen en stofdicht.

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met LED High Bays

Industriële omgevingen zoals loodsen en productiehallen kennen vaak hoge plafonds. Omdat de lampen zo hoog hangen, is er veel licht nodig en loopt het stroomverbruik snel op. Daarnaast levert traditionele industrieverlichting vaak niet de gewenste lichtopbrengst. In magazijnen, bedrijfsloodsen en grote opslagruimtes valt daarom vaak veel winst te behalen.

De LED High Bays zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Saled High Bays

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende bedrijven overgestapt op LED verlichting. Onlangs schreven we een artikel over de overstap van De Spindel Steigers naar LED High Bays. Met de nieuwe verlichting gaat De Spindel jaarlijks enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 74%. Daarnaast zal de uitstoot van CO2 en zwavel gereduceerd worden tot respectievelijk 5871 kilo en 4408 kilogram. Het bedrijf heeft daarmee de verlichting na ongeveer vijf jaar weer terugverdiend, terwijl de verwachte levensduur van de nieuwe verlichting maar liefst 23,5 jaar is. 

Auto’s nu goed verlicht

Ook autobedrijf Van Es stapte onlangs over op LED High Bays. De nieuwe verlichting van Saled valt goed in de smaak bij Van Es: “Ik ben bijzonder tevreden en het resultaat is erg mooi geworden. Dankzij een goed advies van Saled staat mijn assortiment auto’s nu in perfect licht”. 

Bent u benieuwd naar meer klantverhalen? Bekijk dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED High Bays van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rinos Genemuiden

"We zijn zeer tevreden over de
werkwijze en professionaliteit van Saled"

LED verlichting gebouw en industrie

"

Wij zijn bijzonder tevreden en het resultaat is erg mooi geworden. Dankzij een goed advies van Saled staat mijn assortiment auto’s nu in perfect licht.”

Van Es Automotive

Bespaar met de LED High Bays van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]