Bel mij terug

In veel productiehallen, opslagruimtes en hoge bedrijfsruimten hangen nog conventionele gasontladingslampen. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED High Bays van Saled zijn de ideale lichtoplossing voor op grote hoogte. Deze energiezuinige LED armaturen besparen minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele verlichting.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled high bay vervangers

LED High Bay Gold Line IP67
De platte LED IP67 schotel is de ideale oplossing voor productiehallen, op- en overslag en hoge bedrijfsruimten. De highbay ‘schotel’ met 5 jaar fabrieksgarantie is beschikbaar met- en zonder optiek in verschillende wattages. 

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED High Bay Silver Line iP65
De Silver Line LED schotel met 130 lumen per watt is zeer geschikt voor (hoge) bedrijfshallen. Door de hoge lichtopbrengst en de brede lichtuitstraling naar beneden voorkomt u donkere vlekken in het lichtbeeld. 

Meer informatie:
Technische specificaties »

High Bay in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

Verlichting op grote hoogte
Industriële omgevingen als loodsen en productiehallen kennen vaak hoge plafonds. Omdat de lampen zo hoog hangen is veel licht nodig en loopt het stroomverbruik snel op. Daarnaast levert traditionele industrieverlichting vaak niet de gewenste lichtopbrengst. In magazijnen, bedrijfsloodsen en grote opslagruimtes valt daarom vaak veel winst te behalen.

Onze producten
Onze LED High Bay armaturen zijn daarom speciaal ontworpen voor toepassingen van 8 meter of hoger. De High Bays zijn leverbaar in verschillende varianten tussen de 50 en 200 watt. De armaturen hebben een sterke behuizing en een uitstekende warmtegeleiding. Dankzij de hoge IP waarde is elk armatuur beschermd tegen waterstralen en stofdicht.

Duurzame oplossing
De LED High Bays zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van high bays:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED high bays

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug