Uw leverancier in hoogwaardige LED verlichting
en partner in duurzaamheid

Saled is uw leverancier in hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO² uitstoot en bespaart minstens 50% energie. Wij leveren gecertificeerde verlichting. 

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Deze techniek noemen wij retrofit. Met retrofit hoeft u uw huidige armatuur niet te vervangen om over te stappen naar LED. Zo gaan wij kapitaalvernietiging tegen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Graag direct contact
met Saled?

LED verlichting voor:

Het team van Saled

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]