Bel mij terug

Veel straatverlichting is voorzien van de conventionele PL-L lamp. Saled heeft een LED vervanger voor alle type PL-L lampen, zoals de PL-L 18W, PL-L 24W, PL-L 36W en PL-L 55W. LED lampen zijn vele malen energiezuiniger dan conventionele lampen, hierdoor zult u tot wel 50% besparen op energiekosten

Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen de PL-L lamp 1 op 1 vervangen. Hierdoor hoeft u uw armaturen niet onnodig te vervangen voor nieuwe, dure LED armaturen.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled PL-L vervanger

LED PS-L
Ter vervanging van de conventionele PL-L heeft Saled de LED PS-L ontwikkeld. Deze zuinige lichtbron heeft een zeer hoge lumen/watt verhouding en behaalt daarmee dezelfde lichtbeleving. De levensduur bedraagt +/- 50.000 uur.

Meer informatie:
Technisch » 
Prijsaanvraag »

PL-L lamp in LED? Saled heeft een unieke oplossing

Betere lichbeleving
Om de oude PL-L armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron heeft Saled een LED PS-L ontwikkeld, verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. Deze LED PL-L lamp vervanger is leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K. Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met 2G11 voet.

Bespaar uw oude armatuur
Het is eenvoudig om uw conventionele PL-L armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen 1-op-1 in de bestaande fitting worden geplaatst. Met de retrofit oplossing van Saled kunnen uw huidige armaturen dus behouden blijven. U hoeft dus géén extra kosten uit te geven aan een nieuw armatuur. Al onze lampen voor de openbare verlichting zijn voorzien van de belangrijkste keurmerken en certificaten.

Lange levensduur
De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u 3x minder remplace uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een voorschakelapparaat overbodig en kan er dus geen storing meer worden veroorzaakt door dit VSA.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van PL-L lamp vervangers:

 

 

 

 

 

Prijslijst PL-L LED alternatieven

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug