Natriumlamp vervangen
door LED

Vervang oranje straatverlichting door LED verlichting

Conventionele oranje straatverlichting is niet meer van deze tijd. Saled is leverancier van hoogwaardige LED straatverlichting . Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Veruit de meeste lantaarnpalen werden in het verleden voorzien van een natriumlamp. Deze lampen zorgen voor een oranje licht. Tegenwoordig is er een oplossing die duurzaam en voordelig is, namelijk: LED verlichting. Onze verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Ook uw oranje straatverlichting vervangen door LED?

Oranje straatverlichting - natriumlamp vervangen door LED

Overstappen op Saled LED verlichting

Wilt u uw SOX armatuur ombouwen naar LED? LED SOX lampen passen direct in uw bestaande fitting. Onze LED verlichting heeft een levensduur van 50.000 branduren. U hoeft dus drie keer minder vervanging uit te voeren. Dit maakt onze natriumlampen oplossing uitstekend geschikt voor openbare verlichting. Al onze verlichting voor openbare verlichting is voorzien van de belangrijkste certificaten en keurmerken.

Hoe ook u kunt besparen

Er bestaan twee soorten natriumlampen. De oorspronkelijke lamp is een zogenaamde lagedruknatriumlamp. Deze verlichting wordt ook wel SOX lamp genoemd. Deze lamp staat bekend om het feit dat het onmogelijk is om goed kleur waar te nemen wanneer iemand onder de oranje straatverlichting staat. Voor de toepassing van straatverlichting was dit alelen geen bezwaar en zo ontstond moderne straatverlichting voor onder andere snelwegen.

Dit is echter een verouderde vorm van verlichting. De LED lampen van Saled zijn duurzamer, verlichten beter en gaan veel langer mee. Hierdoor is vervangen minder snel nodig, waardoor u ook flink zult besparen op onderhoudskosten. 

Oranje straatverlichting - natriumlamp vervangen door LED

Oranje straatverlichting vervangen door Saled
SOX verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van oranje straatverlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Saled SOX LED oplossingen

Om oude SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron heeft Saled de LED PS-T en LED LS-S ontwikkeld, verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. De LED SOX lamp is leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een warm oranje kleur: 2200K. Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met B22, E27 en E40 voet.

Saled SON LED oplossingen

Wilt u uw SON armaturen voorzien van een duurzame en energiezuinige LED oplossing? Saled heeft in samenwerking met INDO een plaatoplossing ontwikkeld voor de meest voorkomende armaturen. De plaatoplossing is leverbaar in 3000K en in 4000K en indien gewenst ook in 2200K. De plaatoplossing is leverbaar met diverse optieken en is ook te voorzien van een dimregime waardoor er nog extra bespaard kan worden.

Onze SON lampen oplossingen kunnen direct eenvoudig in uw bestaande fitting worden geplaatst, dankzij de retrofit oplossing van Saled. De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u driemaal minder vervanging uit te voeren. 

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat de gemeente waarin ze wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als gemeente kunt u aan uw inwoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen neemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED straatverlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Halderberge

"De overstap naar LED verlichting brengt ons alleen maar voordelen."

Oranje straatverlichting - natriumlamp vervangen door LED verlichting
LED straatverlichting

"

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe LED verlichting ter vervanging van de verouderde SOX lampen.

Gemeente Halderberge

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saledeen kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt van tevoren altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]