LED
ANWB bewegwijzering

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED ANWB bewegwijzering. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze ANWB module bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze
ANWB bewegwijzering?

Saled
ANWB bewegwijzering

LED ANWB verlichting

LED ANWB bewegwijzering
voor uw gemeente

De ANWB lichtwegwijzers zijn vaak verouderd en nogal berucht vanwege de hoge mate van uitval. Saled introduceert daarom een nieuwe LED oplossing waarmee uitval verleden tijd is. De oplossing bestaat uit een nieuw frame aan de onderzijde van de lichtwegwijzer met daarop een LED Tube. Voordelen hiervan zijn onder andere een betere leesbaarheid, langere levensduur en een laag energieverbruik.

Hoe ook u kunt besparen met de LED module ANWB bewegwijzering

Naast bovenstaande voordelen verbruikt de LED tube ook nog eens ruim 60% minder energie ten opzichte van de verouderde TL-lichtbron. De oude verlichtingsmethode verbruikt namelijk 58 watt, terwijl onze LED oplossing slechts 22 watt verbruikt. Daarbij heeft onze LED oplossing dezelfde lichtbeleving, waardoor het straatbeeld niet verandert.

ANWB bewegwijzering

Saled ANWB module

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor de openbare ruimte is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Lange levensduur

Ten opzichte van de conventionele TL-lichtbron gaat de oplossing van Saled ruim drie keer langer mee. De conventionele verlichtingsmethode kent ongeveer 15.000 branduren. De LED oplossing van Saled heeft maar liefst 50.000 branduren. Hierdoor hoeft u minder vaak  de verlichting te vervangen wat neerkomt op minder verkeershinder in uw gemeente.

Snelle terugverdientijd

Door de besparing op energie- en vervangingskosten is iedere nieuw aangeschafte oplossing van Saled al binnen drie jaar volledig terugverdiend. Het is dan ook niet zo gek dat direct na de introductie meer dan twintig gemeenten interesse hebben getoond. De primeur ging echter naar Gemeente Zwolle, daar zijn namelijk al 250 borden omgezet.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle besparingen en kom erachter hoeveel uw gemeente kan besparen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Heerlen

"Er wordt jaarlijks tot wel 60%
bespaard op de energierekening"

openbare verlichting led plaatoplossing gemeente Heerlen
LED straatverlichting

"

Wij beparen jaarlijks tussen de 30% en 60% aan energiekosten. Daarnaast is de verlichting de komende zeven tot tien jaar onderhoudsvrij, waardoor we extra besparen op onderhoudskosten.” 

Gemeente Halderberge

Bespaar met de LED ANWB bewegwijzering van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED ANWB bewegwijzering van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

ANWB bewegwijzering van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt van tevoren altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]