Bel mij terug

De ANWB lichtwegwijzers zijn vaak verouderd en nogal berucht vanwege de hoge mate van uitval. Saled introduceert daarom een nieuwe LED oplossing waarmee uitval verleden tijd is.

De oplossing bestaat uit een nieuw frame aan de onderzijde van de lichtwegwijzer met daarop een LED tube. Naast de leesbaarheid, lange levensduur en het lage energieverbruik is het grootste voordeel dat de kosten die worden gemaakt voor een wegafzetting niet om de 4 jaar nodig zijn en ook minder verkeershinder opleveren.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled LED vervanger ANWB bewegwijzering

LED Module ANWB
De bestaande TL-lichtbron in de meeste bewegwijzeringsborden moet om de vier jaar vervangen worden, wat naast hoge vervangingskosten ook de nodige verkeershinder oplevert. De nieuwe oplossing van Saled, een 22 watt LED Tube op een op maat gemaakt frame, biedt uitkomst.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED Bewegwijzering? Saled heeft een unieke oplossing!

Lange levensduur
Ten opzichte van de TL-lichtbron gaat de oplossing van Saled ruim drie keer langer mee. De huidige verlichtingsmethode kent ongeveer 15.000 branduren. De LED oplossing van Saled heeft maar liefst 50.000 branduren. Hierdoor hoeft u 3x minder remplace uit te voeren. Wat neerkomt op 3x minder verkeershinder in uw gemeente.

Forse energiebesparing
Bovendien verbruikt de LED tube ruim 60% minder energie ten opzichte van de verouderde TL-lichtbron. De oude verlichtingsmethode verbruikt namelijk 58 watt, terwijl onze LED oplossing slechts 22 watt verbruikt. Daarbij heeft onze LED oplossing dezelfde lichtbeleving, waardoor het straatbeeld niet veranderd.

Veel interesse
Door de besparing op energie en vervanging is iedere nieuw aangeschafte oplossing van Saled al binnen drie jaar volledig terugverdiend. Het is dan ook niet zo gek dat direct na de introductie meer dan 20 gemeenten interesse hebben getoond. De primeur ging echter naar Gemeente Zwolle, daar zijn namelijk al 250 borden omgezet.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van LED ANWB modules:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED ANWB module

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug