Kantoorverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED kantoorverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze kantoorverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend. 

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Van Bekkum LED verlichting kantoor

Overstappen op Saled Kantoorverlichting

Op kantoor is goede verlichting zeer belangrijk. Wanneer u klanten ontvangt, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Doordat LED minder trilt dan conventionele verlichting raken uw werknemers minder snel vermoeid en blijft men beter geconcentreerd. Benieuwd hoe dit precies zit en waarom onze LED kantoorverlichting de productiviteit van uw werknemers verhoogt? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Hoe ook uw kantoor kan besparen

Saled heeft voor alle conventionele kantoorverlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

Kantoorverlichting van Saled
Vraag nu de business case van MBV Nijkerk aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw kantoor kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MBV Nijkerk

"Saled heeft mooi werk verricht en we zijn zeer tevreden over de verlichting"

Saled gebouwverlichting MBV nijkerk kantoor

Saled Kantoorverlichting

Voordelen van LED verlichting voor kantoren

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende kantoren overgestapt op LED verlichting. Zo ook administratiekantoor MBV Nijkerk, waar alle conventionele verlichting vervangen is door LED T6 Tubes. Hierdoor gaat MBV Nijkerk jaarlijks 50% besparen op energiekosten. Mede-eigenaar Wouter Muijs vertelt: “De LED verlichting werkt naar tevredenheid, de jongens hebben keurig werk verricht en de ruimtes zijn schoon achtergelaten”.

CO2-reductie van 42.284 kg

Ook op het hoofdkantoor van BOVAG werd onlangs LED verlichting van Saled geplaatst. Deze overstapt resulteert in een aanzienlijke besparing voor de brancheorganisatie: jaarlijks besparen zij nu ruim 74000 kWh aan energie. Bovendien reduceren zij hun uitstoot van zwavel en CO2 hiermee met maar liefst 31751 gram en 42284 kilogram respectievelijk per jaar. 

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan het laatste nieuws

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

kantoorverlichting - DTZ zadelhoff

"

De jaarlijkse besparing bedraagt meer dan €12.000, waarmee de investering binnen 2.5 jaar terug is verdiend.

DTZ Deventer

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]