LED verlichting voor scholen

Bel mij terug

Saled heeft voor alle conventionele verlichting in scholen een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen.

LED verlichting draagt bovendien bij aan een verhoogd concentratievermogen bij zowel docent als leerling, doordat de verlichting nagenoeg trillingvrij is.

Benieuwd wat Saled voor u kan betekenen?

Klaas staat voor u klaar met Quality Light As A Service! 8 jaar lang complete ontzorging op het gebied van verlichting, speciaal voor scholen.

KLAAS
Alleskunner

033 299 07 35

Nieuw! Quality Light As A Service
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled school verlichting

Schoolverlichting

De specifieke voordelen van LED in het onderwijs zijn enorm. Te beginnen met een verhoogd veiligheidsgevoel. LED draagt dankzij de heldere lichtopbrengst bij aan het open karakter van onderwijsinstellingen. Een ander groot voordeel is een bijdrage in een verhoogde concentratie en verlaagde vermoeidheid. Dit komt doordat LED – ten opzichte van conventionele verlichting – minder flikkert. Hoewel deze flikkeringen met het blote oog niet zichtbaar zijn, hebben deze wetenschappelijk bewezen invloed op het brein.

Duurzame LED oplossingen

Steeds meer scholen en grotere onderwijsinstellingen weten daarom de weg naar LED van Saled te vinden. Hiermee bespaart men flink op de energierekening. LED-verlichting is goedkoper in het gebruik, zorgt voor optimale omstandigheden, verbruikt 65% minder energie en is beter voor het milieu.

LED Verlichting specifiek voor scholen

Uw huidige armaturen hoeven niet onnodig vervangen te worden om over te stappen op LED. Wij hebben dé oplossing om in uw bestaande armaturen de conventionele lichtbronnen 1 op 1 te vervangen voor LED lichtbronnen. Voor alle conventionele verlichting in scholen heeft Saled een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled leverde al LED verlichting aan onder meer de volgende scholen:

Onze werkwijze bij het leveren van school verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte school verlichting

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Plafonnières De LED plafonnière geeft door de opale kap een mooie egale lichtspreiding. Naast de standaardversie leveren wij ook inclusief noodstroomvoorziening, bewegingssensor of met een IK10 slagvaste kap. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst verlichting voor scholen

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug