Schoolverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED schoolverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze verlichting voor scholen bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw school? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

LED schoolverlichting

Overstappen op Saled schoolverlichting

De specifieke voordelen van LED in het onderwijs zijn enorm, te beginnen met een verhoogd veiligheidsgevoel. LED draagt dankzij de heldere lichtopbrengst bij aan het open karakter van onderwijsinstellingen. Een ander groot voordeel is een bijdrage in een verhoogde concentratie en verlaagde vermoeidheid bij zowel leerkrachten als leerlingen. Dit komt doordat LED – ten opzichte van conventionele verlichting – minder flikkert. Hoewel deze flikkeringen met het blote oog niet zichtbaar zijn, is het wetenschappelijk bewezen dat deze flikkeringen invloed hebben op het brein.

Hoe ook uw school kan besparen

Steeds meer scholen en grotere onderwijsinstellingen weten de weg naar LED schoolverlichting van Saled te vinden. Hiermee bespaart men flink op de energierekening. LED verlichting is goedkoper in het gebruik, zorgt voor optimale omstandigheden, verbruikt 65% minder energie en is beter voor het milieu.

Saled heeft een concept bedacht om scholen te ondersteunen met het verduurzamen: Qlaas (Quality Light as a service). Dit is een uniek concept waarmee de school 8 jaar lang ontzorgd wordt. De school betaalt de verlichting via de energiebesparing en na 8 jaar neemt de school de verlichting over voor 1 euro. Op deze manier profiteert u als school van de voordelen van LED en hoeft u niet een enorme investering in één keer te doen.

LED verlichting school
Vraag nu de brochure aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw school kan betekenen inclusief een besparingsvoorbeeld!

Brochure aanvraag onderwijs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saled schoolverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw school is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED schoolverlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn al veel verschillende scholen overgestapt op LED verlichting. Zo heeft Saled elf  VCO basisscholen in Harderwijk mogen voorzien van LED. Financieel directeur Willem Waterweg van stichting VCO Harderwijk-Hierden is zeer content met de nieuwe LED verlichting: “Het kilowattuur verbruik ligt nu ruim onder de helft van het voorgaande energieverbruik. Dankzij deze grote besparing is het nu mogelijk om bijvoorbeeld een extra leraar aan te nemen of aanvullend lesmateriaal voor de kinderen aan te schaffen”. 

“€20.000 besparing per jaar”

Een vertegenwoordiger van Scholengemeenschap GSG Guido liet weten: “De scholengemeenschap gaat hiermee meer dan 65% besparen op energiekosten, oftewel €20.000 per jaar. Een bedrag dat we mooi kunnen besteden aan andere doelen”.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bezoek dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

Wij ervaren de LED verlichting als zeer prettig. De verlichting start snel op, geeft geen warmte en heeft een goed helder licht.

CBS Eben Haëzerschool

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saledeen kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Scholen die geen budget hebben voor LED verlichting kunnen ook overstappen via ons Quality Light As A Service concept (Qlaas). Via QLAAS kunt u kosteloos overstappen: u betaalt de verlichting terug vanuit de maandelijkse besparingen!

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]