LED Downlighters

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED downlighters. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Op zoek naar een energiezuinige manier om uw huidige downlighters of PL-C lampen te vervangen? LED Downlighters zijn de ideale oplossing voor ieder nieuw of bestaand plafond.  Onze LED verlichting bespaart niet alleen minstens 50% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Vragen over onze LED Downlighters?

Saled LED Downlighter
vervangers

LED Downlighters

Overstappen op Saled LED Downlighters

Voor in een nieuw of bestaand plafond zijn de LED Downlighters van Saled de ideale energiezuinige lichtoplossing. De neerwaarts gerichte lichtbundel en het strakke design van de downlighters maken de armaturen geschikt voor allerlei ruimtes. Het functionele licht zorgt voor een mooi lichtbeeld in bijvoorbeeld uw winkel, kantoor of bedrijf.

Hoe ook uw bedrijf kan
besparen

Onze LED Downlighters zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruikt LED verlichting maar liefst 50% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren.

Kaasspeciaalzaak Ed Boele LED verlichting winkel

Saled LED Downlighters

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Saled LED Downlighters

Onze LED Downlighters zijn leverbaar in verschillende varianten tussen de 5 en 50 watt. Speciaal voor winkels levert Saled LED Downlighters met hoge spiegeloptiek. Om een wand of object uit te lichten vanuit het plafond is de 360° verstelbare variant het meest geschikt. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor verlaagde plafonds, en kunt u de downlighters in combinatie met een noodunit in behuizing tevens als noodverlichting gebruiken.

“50% energiebesparing per jaar” 

Inmiddels hebben al veel bedrijven voor LED Downlighters van Saled gekozen, waaronder onlangs ook administratiekantoor MBV Nijkerk. Dankzij de nieuwe verlichting zal MBV Nijkerk jaarlijks 50% minder energie verbruiken. Eigenaar Wouter Muijs vertelt: “We zijn ontzettend tevreden met de nieuwe verlichting. De nieuwe verlichting verbruikt jaarlijks 50% minder energie.”

Benieuwd naar meer klantverhalen? Bezoek dan onze nieuwspagina

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op LED Downlighters van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

 

 

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw onderneming kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MBV Nijkerk

"De nieuwe LED downlighters werken naar tevredenheid.
De monteurs hebben goed werk verricht."

Saled gebouwverlichting MBV nijkerk kantoor
LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.”

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]