DTZ Deventer kies voor led verlichting van Saled

LED downlighters

Bel mij terug

In veel gangen, kantoren, toiletgroepen en hallen hangen nog conventionele Downlights. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED Downlighter van Saled is de ideale energiezuinige oplossing voor in een nieuw of bestaand plafond. Het fraaie design zorgt ervoor dat de LED Downlighter perfect in ieder plafond kan worden toegepast.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled Downlighter vervangers

SMD LED Downlighter
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Voor gangen, kantoren, toiletten en meer heeft Saled een downlighter tussen de 5 en 50 watt. In combinatie met de noodunit in behuizing kunt u hem tevens als noodverlichting gebruiken.

Meer informatie:
Technische specificaties »

COB LED 360° verstelbaar
Ook bekend als ”de bananenspot”, de COB downlighter die 360 graden verstelbaar om een wand of object uit te lichten vanuit het plafond. Doordat de LED spot geen UV straling geeft verkleurt uw kunstwerk of product ook niet. Dit model is verkrijgbaar in 10, 15 en 20 watt in de kleurwarmtes 3000K en 4000K.

Meer informatie:
Technische specificaties »

SMD LED downlighter Silver Line
Op zoek naar een energiezuinige manier om uw huidige downligters of PL-C lampen te vervangen? De LED downlighter is de ideale oplossing voor ieder nieuw of bestaand plafond. De Silver line SMD LED downlighter heeft een lichtopbrengst van 100-110 Lm/W, twee jaar garantie en +/- 35.000 branduren.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED Downlighters

Ideale oplossing

Voor in een nieuw of bestaand plafond zijn de LED downlighters van Saled de ideale energiezuinige lichtoplossing. De neerwaarts gerichte lichtbundel en het strakke design van de Downlighters maakt de armaturen geschikt voor allerlei ruimtes. Het functionele licht zorgt voor een mooi lichtbeeld in bijvoorbeeld uw winkel, kantoor of bedrijf.

Onze producten

Onze LED Downlighters zijn leverbaar in verschillende varianten tussen de 5 en 50 watt. Speciaal voor winkels levert Saled een LED Downlighter met hoge spiegeloptiek. Om een wand of object uit te lichten vanuit het plafond is de 360° verstelbare variant het meest geschikt. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor verlaagde plafonds en kunt u de Downlighters in combinatie met een noodunit in behuizing tevens als noodverlichting gebruiken.

Duurzaamheid

De LED Downlighters zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van downlighters:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED downlighters

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug