LED Plafonnières

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor plafonnières. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze plafonnières besparen niet alleen ruim 65% energiekosten, maar hebben ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

LED Plafonnières

LED Plafonnières voor uw bedrijf

Bij veel bedrijven en organisaties hangen nog conventionele plafondlampen. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt, is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

Plafondlampen zijn toepasbaar in vele ruimtes, bijvoorbeeld voor uw kantoor, toilet, hal, gang, garage of kelder. In veel gevallen worden LED Plafonnières op een centraal punt in het plafond geplaatst. Op deze manier wordt het licht gelijkmatig over de ruimte verdeeld. Naast de mooie, egale lichtspreiding hebben de plafonnières van Saled ook een strakke uitstraling. 

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met LED Plafonnières

Onze LED Plafonnières zijn leverbaar in verschillende varianten tussen de 8 en 30 watt. Naast de standaard LED Plafonnière kunt u ook kiezen voor een plafonnière met interne noodstroomvoorziening of een plafonnière met bewegingssensor en terugdimfunctie naar 30%. Voor kwetsbare openbare ruimtes, zoals trappenhuizen en keldergangen, heeft Saled een robuuste plafonnière die tegen een stootje kan.

De LED Plafonnières zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting gebruiken LED lampen maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op de vervangingskosten.

Saled LED Plafonnières

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

De LED Plafonnières van Saled zijn energiezuinig en geven door de opale kap een mooie en egale lichtspreiding. Daarnaast maken de enorme energiebesparing, lange levensduur en uitstekende lichtopbrengst een overstap naar LED verlichting interessant voor nagenoeg elk bedrijf. VvE Toren Kluiver in Utrecht is onlangs overgestapt op Saled LED verlichting en bespaart aanzienlijk middels kleine aanpassingen: “We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast is de verlichting een stuk minder warm, maar wel voordeliger”. 

“Zeer tevreden over de snelle service van Saled”

Drankengroothandel Van Wees uit Amersfoort is zeer tevreden over de snelle service. Bovendien is er een flinke energiebesparing gerealiseerd. De lichtopbrengst bij het bedrijf was voorheen 210 lux. Dit is dankzij de nieuwe LED verlichting maar liefst 315 lux. 

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan onze nieuwspagina

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

Naast de eerder genoemde voordelen draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als autobedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Project

VHD

VHD heeft het kantoorpand op een nieuwe locatie, in februari 2019 in het geheel laten voorzien van LED-verlichting door Saled. Het oude pand van VHD…
Vraag nu de business cases aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Smiths Medical

"De installatie van de LED
verlichting is voorspoedig verlopen"

"

Doordat de verlichting in het pand gemiddeld zo’n 60 uur per week brandt, is de totale investering al binnen twee jaar ruim terugverdiend.

Vishandel Heinen & Koelewijn

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]