Bel mij terug

Bij veel bedrijven en organisaties hangen nog conventionele plafondlampen. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED Plafonnières van Saled zijn energiezuinig en geven door de opale kap een mooi egale lichtspreiding. Dat zich achter de kap vele kleine LED lampjes bevinden is niet te zien.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled plafondlamp vervangers

LED plafonnière met bewegingssensor
Deze energiezuinige plafonnière is niet alleen energiezuinig maar ook functioneel door de ingebouwde ‘onzichtbare’ bewegingssensor. Deze plafonnière met ingebouwde bewegingssensor is ook beschikbaar met terugdimfunctie naar 30%. De lamp gaat branden op 0,10, 20 of 30% lichtsterkte bij schemer of donker en 100% bij beweging.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED plafonnière slagvast IK10

LED plafonnière slagvast IK10
Deze 18 watt IP54 plafonnière met slagvaste kap is de ideale lamp voor in openbare ruimtes, zoals trappenhuizen en keldergangen, waar nog wel eens iets tegen de lamp kan slaan. Ook als gevelverlichting is deze robuuste lamp geschikt. De lamp is ook te leveren met een bewegingssensor (optioneel naar 30% terugval in rust) of met noodunit.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Plafonnière in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

LED Plafonnières
Plafondlampen zijn toepasbaar in vele ruimtes, bijvoorbeeld voor uw: kantoor, toilet, hal, gang, garage of kelder. In veel gevallen worden LED plafonnières op een centraal punt in het plafond geplaatst. Op deze manier wordt het licht gelijkmatig over de ruimte verdeeld. Naast de mooie, egale lichtspreiding hebben de plafonnières van Saled ook een strakke uitstraling.

Onze producten
Onze LED Plafonnières zijn leverbaar in verschillende varianten tussen de 8 en 30 watt. Naast de standaard LED plafonnière kunt u ook kiezen voor een plafonnière met interne noodstroomvoorziening of een plafonnière met bewegingssensor en terugdimfunctie naar 30%. Voor kwetsbare openbare ruimtes, zoals trappenhuizen en keldergangen, heeft Saled een robuuste plafonnière die tegen een stootje kan.

Duurzame oplossing
De LED Plafonnières zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van plafonnières:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED plafonnières

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug