LED boarding en scoreborden

Bel mij terug

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED schermen voor sportclubs.

Wij leveren zowel LED scoreborden als LED boarding. Steeds meer clubs maken gebruik van onze multifunctionele schermen en verdienen de investering snel terug door verhoogde sponsorinkomsten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled LED boarding en scoreborden

LED Scoreborden en LED Boarding

Saled is leverancier van hoogwaardige LED scoreborden en LED boarding. Uniek is dat onze scoreborden en boarding compleet geleverd worden inclusief software en ophangsystemen. Omdat u met de digitale schermen uw sponsorinkomsten enorm kunt verhogen is de investering snel terugverdiend. Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig advertenties plaatsen voor uw sponsoren.

Software

De digitale schermen kunnen naast de score onder andere de opstelling, gele/rode kaarten en tussenstanden bij andere wedstrijden in de competitie laten zien. Het bijgeleverde scoreprogramma is niet alleen uitgebreid maar ook zeer gebruiksvriendelijk. LED schermen hebben bovendien als voordeel dat ze zeer goed opvallen vergeleken met drukwerk en altijd duidelijk zichtbaar zijn, zelfs in direct zonlicht.

Passende LED oplossingen van Saled voor de hele sportclub

Naast LED scoreborden en LED boarding is verlichting van de rest van uw sportclub ook belangrijk. Saled biedt sportclubs ook LED oplossingen voor clubhuizen, kantines, kleedkamers, kantoren, bergingen, sponsorhomes etc. De LED verlichting van Saled zorgt voor een veel betere lichtopbrengst dan conventionele verlichting en is vele malen energiezuiniger. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Begin direct met besparen!

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert LED boarding en scoreborden aan onder andere:

Onze werkwijze bij het leveren van LED boarding en scoreborden:

Saled LED verlichting voor sportclubs:

LED Scoreborden
Onze scoreborden worden compleet geleverd inclusief software en ophangsystemen. Omdat u met de digitale schermen uw sponsorinkomsten enorm kunt verhogen is de investering snel terugverdiend.

Meer informatie:
Algemeen »

LED Boarding
Onze boardings worden compleet geleverd inclusief software en ophangsystemen. Omdat u met de digitale schermen uw sponsorinkomsten enorm kunt verhogen is de investering snel terugverdiend.

Meer informatie:
Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Straatverlichting
Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX(-E), PL-T en PL-C heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. Deze kunnen 1-op-1 in het bestaande armatuur geplaatst worden. Ook leveren wij hoogwaardige LED armaturen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Plafonnières De LED plafonnière geeft door de opale kap een mooie egale lichtspreiding. Naast de standaardversie leveren wij ook inclusief noodstroomvoorziening, bewegingssensor of met een IK10 slagvaste kap. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »
LED Gallerij-/Portiekverlichting Saled levert diverse varianten gallerij- en portiekverlichting. Optioneel zijn een schemerschakelaar, een bewegingssensor of een noodstroomvoorziening. Verkrijgbaar in 3000K of 4000K. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

LED Railspots
De railspot is uitermate geschikt om producten uit te lichten in winkels, kantoren of gangen. Het verkleuren van producten is met LED verleden tijd. De railspot kan geleverd worden met verschillende voeten voor spanningsrails.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED PS-S
De LED PS-S vervangt de conventionele PL-S of Dulux-S. Deze lamp wordt veel toegepast in plafonnières, gallerijlampen en wandarmaturen. Met deze LED oplossing kunt u enorm besparen op energieverbruik.

Meer informatie:
Technisch »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Module ANWB Wegwijzer
De LED module bestaat uit een nieuw frame aan de onderzijde van de lichtwegwijzer met daarop een LED tube. Naast verbeterde leesbaarheid en het lage energieverbruik is het grootste voordeel de lange levensduur.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Breedstralers
Onze breedstralers zijn leverbaar van 10 tot maar liefst 450 watt. Omdat LED nagenoeg niet warm wordt zijn ze uitermate geschikt als werklamp. Ook voor het uitlichten van panden of gevels is dit dé energiezuinige oplossing.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Normaallamp

LED Toebehoren
Diverse soorten kleine lichtbronnen, noodunits,
armaturen en een LED dimmer.


Meer informatie:
Technisch »

IP65 armatuur met lichtbron op grondplaat

Overige
Wandarmaturen, terrein- en gevelverlichting, IP65 armatuur met geïntegreerde lichtbron

Meer informatie:
Technisch »

Prijslijst LED boarding en scoreborden

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug