LED verlichting voor
Sportclubs

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor sportclubs. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Wij leveren zowel LED scoreborden als LED boarding. Steeds meer clubs maken gebruik van onze multifunctionele schermen en verdienen de investering snel terug door verhoogde sponsorinkomsten.  Onze sportclubverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw sportvereniging? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

LED scoreborden - Saled

Overstappen op Saled LED verlichting voor sportclubs

Saled is leverancier van hoogwaardige LED scoreborden en LED boarding. Uniek is dat onze scoreborden en boarding compleet geleverd worden, inclusief software en ophangsystemen. Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig advertenties plaatsen voor uw sponsoren.

De digitale schermen kunnen naast de score onder andere de opstelling, gele/rode kaarten en tussenstanden bij andere wedstrijden in de competitie laten zien. Het bijgeleverde scoreprogramma is niet alleen uitgebreid, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. LED schermen hebben bovendien als voordeel dat ze zeer goed opvallen vergeleken met drukwerk en altijd duidelijk zichtbaar zijn, zelfs in direct zonlicht.

Hoe ook uw sportclub kan besparen

Naast LED scoreborden en LED boarding is verlichting van de rest van uw sportclub ook belangrijk. Saled biedt sportclubs ook LED oplossingen voor clubhuizen, kantines, kleedkamers, kantoren, bergingen, sponsorhomes etc. De LED verlichting van Saled zorgt voor een veel betere lichtopbrengst dan conventionele verlichting en is vele malen energiezuiniger. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en begin direct met besparen!

LED verlichting sport

Wij hebben ook
LED verlichting voor:

Vraag nu de business case voor sportclubs aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw sportclub kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saled sportclubverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw sportclub is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende sportclubs overgestapt op Saled LED verlichting, waaronder ook voetbalclub RKDVC Drunen uit Noord-Brabant. De oude lampen bij RKDVC Drunen zijn door Saled vervangen door LED tubes, 595×595 panelen, downlighters en spots. De voetbalclub is tevreden over de nieuwe verlichting: “Wij mogen als vereniging trots zijn dat wij na de LED verlichting rondom de velden en de LED in de gerenoveerde kantine nu ook de rest van sportpark hebben aangepast aan de eisen van deze tijd,” aldus een woordvoerder. 

“Energiebesparing van 60%”

Ook sportclub SC Genemuiden koos voor LED verlichting van Saled. Op het sportpark werden in totaal meer dan driehonderd nieuwe LED lampen geplaatst. Dit levert de sportclub een energiebesparing van 60% en een CO2-reductie van 13.385 kilogram op.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

Dankzij het nieuwe scorebord
hebben we een fraai nieuw advertentieplatform.
 

FC Zutphen

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie-
en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer sportclubs kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. LED verlichting heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U kunt dus jaren zorgeloos genieten van uw verlichting! Saled komt graag langs voor een opname van uw verlichting om de exacte besparingen in kaart te brengen!

LED verlichting sport

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]