LED Display

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED Displays. Wij leveren complete LED Displays inclusief gebruiksvriendelijke software om het display te bedienen en beeldmateriaal te plaatsen. 

Onze LED displays besparen niet alleen ruim 65% energiekosten, maar hebben ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op. 

Vragen over onze LED display mogelijkheden?

LED display - Saled.nl

LED Display voor uw bedrijf

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED Displays. Onze interactieve schermen bieden u een fraai advertentieplatform, een uitstekend communicatiemiddel en vertonen haarscherpe beelden.

Wij passen het LED Display aan naar uw wens. De displays zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Kies vandaag nog voor de interactieve advertentiemogelijkheden met een LED Display.

Hoe ook uw bedrijf kan besparen met
LED Display

Het is niet langer nodig om voor iedere gelegenheid een nieuw bord of poster te laten drukken. U kunt zelf digitaal uw advertentie ontwerpen en vervolgens wordt de advertentie op uw scherm getoond. Zo bent u niet langer tijd kwijt aan het vervangen van conventionele reclameborden en posters. Begin vandaag nog met besparen.

LED display - Saled.nl

Saled LED Display

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Interactieve advertenties

LED Displays van Saled bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk interactieve advertenties te tonen. Zo is er de mogelijkheid om video’s op het scherm af te spelen, waarmee u extra aandacht trekt. Op ieder moment van de dag is het mogelijk om uw advertenties te veranderen. De mogelijkheden tot het maken van advertenties worden door een LED Display enorm uitgebreid.

LED Display: breed inzetbaar

Saled levert al vele jaren LED Displays aan organisaties. Displays kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Denk hierbij aan de voorgevel van uw pand voor advertenties, maar er zijn ook kleinere formaten die u kunt gebruiken tijdens evenementen of voor uw stand tijdens een beurs. Voor iedere situatie wordt de juiste resolutie bepaald. De LED Displays van Saled hebben de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. U ontvangt daarom gegarandeerd de beste aanbieding.

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenloods Utrecht

"Er kan nu makkelijk en snel
gewisseld worden in berichtgeving"

"

Met de hoge P10 resolutie zullen de ruim 120.000 dagelijkse passanten in beide rijrichtingen heldere en scherpe beelden zien.”

Snelweg A5

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Met Saled LED boarding en scoreborden voor sportclubs kunt u daarnaast ook gemakkelijk geld verdienen via sponsoren. Zo bespaart en verdient u tegelijkertijd!

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]