Bel mij terug

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED Displays. Onze interactieve schermen bieden u een fraai advertentieplatform, een uitstekend communicatiemiddel en vertonen haarscherpe beelden.

Wij passen het LED Display aan naar uw wens. Verkrijgbaar in vele verschillende formaten. Kies vandaag nog voor de interactieve advertentiemogelijkheden met een LED Display.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

LED Display? Saled heeft een unieke oplossing!

Interactieve advertenties via LED Display
LED Displays van Saled bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk interactieve advertenties te tonen. Zo is er de mogelijkheid om video’s op het scherm af te spelen, waarmee u extra de aandacht trekt. Op ieder moment van de dag is het mogelijk om uw advertenties te veranderen. De mogelijkheden tot het maken van advertenties worden door een LED Display enorm uitgebreid.

Geen drukwerkkosten
Het is niet langer nodig om voor iedere gelegenheid een nieuw bord of poster te laten drukken. U kunt zelf digitaal uw advertentie ontwerpen en vervolgens wordt de advertentie op uw scherm getoond. Bovendien bent u niet langer tijd kwijt aan het vervangen van conventionele reclameborden en posters. Begin vandaag nog met besparen.

Prijs-kwaliteitsverhouding
Saled levert al vele jaren LED Displays aan voetbalclubs en andere organisaties. Voor iedere situatie wordt de juiste resolutie bepaald. De LED Displays van Saled hebben de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. U ontvangt gegarandeerd de beste aanbieding.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert LED Displays en verlichting aan onder andere:

Onze werkwijze bij de levering van een LED Display:

Prijslijst LED Displays

Benieuwd naar de prijzen van Saled schermen? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED schermen.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug