PL-C lamp vervangen
door LED

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Voor de conventionele PL-C lampen hebben wij een LED vervanger, namelijk de LED PS-C lamp. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Door het vervangen van PL-L lampen door PS-C LED lampen bespaart u 65% op de energiekosten. Hiernaast heeft LED verlichting ook een extra lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Vragen over het vervangen van PL-C lampen door LED verlichting?

Saled
LED PS-C

LED PL-C verlichting gebouwen

Overstappen op LED PS-C verlichting

De conventionele PL-C lamp is een type lamp voor zowel voor buiten- als binnenverlichting. Het is een type lamp die langdurig dient te branden. Saled heeft een LED vervanger voor alle type PL-C lampen, zoals de PL-C 18W, PL-C 26W en PL-C 32W. LED lampen zijn vele malen energiezuiniger dan conventionele lampen, hierdoor zult u tot wel 50% besparen op energiekosten. Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen de PL-C lamp één-op-één vervangen. Hierdoor hoeft u uw armaturen niet onnodig te vervangen voor nieuwe, dure LED armaturen.

Besparen met LED PS-C verlichting

De Saled lichtbronnen hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u drie keer minder vervanging uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan dus geen storing meer opleveren of uitvallen.

De LED PS-C van Saled is verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. Deze LED vervanger is leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K.  Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met GX24 voet.

 

PL-C LED vervanger

Saled PS-C verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is LED verlichting veel goedkoper in onderhoud. Eén van de belangrijkste voordelen is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

PL-C armatuur ombouwen naar LED

Het is eenvoudig om uw conventionele PL-C armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen één-op-één in de bestaande fitting worden geplaatst. Met de retrofit oplossing van Saled kunnen uw huidige armaturen dus behouden blijven. Al onze lampen voor de openbare verlichting zijn voorzien van de belangrijkste keurmerken en certificaten.

“Forse daling in energieverbruik”

Onlangs is de gemeente Tholen overgegaan op duurzame LED straatverlichting. De lampen werden vervangen middels de Retrofit methode van Saled. Hierdoor voorkomt de gemeente het plegen van kapitaalvernietiging. Het energieverbruik van de gemeente is met ruim 50% sterk gedaald. Daarnaast is ook de CO2- en zwaveluitstoot sterk gereduceerd.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan het nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Tholen

"We realiseren een enorme energiebesparing met de nieuwe verlichting"

PL-C LED vervanger

"

Een groot voordeel is dat een groot deel van de armaturen hergebruikt kon worden, gecertificeerd en al! Dat scheelt natuurlijk voor het milieu en de portemonnee.

Jumbo van der Schouw

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]