LED Armaturen met
250.000 branduren

LED armaturen zonder driver door Direct Drive Technologie

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

In samenwerking met INDO Lighting Ltd. bracht Saled een revolutionaire LED armaturenserie op de Nederlandse markt: de INDO AIR1, AIR2, AIR3, Chancery, Radius en RD12. Deze innovatieve en duurzame armaturen beschikken over de revolutionaire Direct Drive® technologie. De Direct Drive® technologie, bekroond met de gerenommeerde Queen’s Award for Innovation, elimineert geheel de noodzaak voor een LED driver. 

Graag direct contact
met Saled?

LED armaturen

De levensduur van uw armaturen aanzienlijk verbeteren

De INDO Direct Drive® technologie is een baanbrekende LED verlichtingstechnologie. Deze technologie is ontworpen om de betrouwbaarheid en levensduur van een armatuur aanzienlijk te verbeteren door alle slijtgevoelige componenten in het armatuur te verwijderen.

Een driver is het meest slijtgevoelige component in een armatuur. Dit component is vaak al na enige jaren toe aan vervanging, terwijl het armatuur zelf nog veel langer mee kan.

Het voordeel van het ontbreken
van een LED driver

De LED driver is een groot component dat erg warm wordt; ongeveer 30° tot 40° warmer dan de omgevingstemperatuur. Het verwijderen van de LED driver leidt tot meer mogelijkheden voor strengere, thermische ontwerpprincipes. Door de LED driver te verwijderen uit het armatuur kan vrij eenvoudig de betrouwbaarheid en de levensduur van het armatuur worden verhoogd. De afwezigheid van de LED driver zorgt daarnaast voor een meer robuust, gestroomlijnd en lichter armatuur met voldoende ruimte voor extra integraties.

INDO LED armaturen

Saled INDO LED armaturen

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

INDO LED armaturen 

Zoals gezegd bevatten de producten van INDO geen driver meer. Door de resterende warmte-producerende componenten op een strategische plek in het armatuur te plaatsen, kan de temperatuur van alle onderdelen in het armatuur goed worden gestabiliseerd en bewaakt. Hierdoor kan het thermisch beheer volledig focussen op het overbrengen van warmte van de LED verlichting. Het eindresultaat is een systeem met veel minder ‘stress’ waardoor de levensduur en betrouwbaarheid exponentieel verbeteren. Daarnaast beschikken de INDO armaturen met Direct Drive® technologie over een extreem lage inschakelstroom van het armatuur, waardoor het aan veel meer veiligheidseisen voldoet. De armaturen met Direct Drive® technologie zijn dankzij bovenstaande voordelen uitermate geschikt in omgevingen met hoge temperaturen.

“50% energiebesparing per jaar”

Onlangs koos Gemeente Landerd wederom voor LED verlichting van Saled. Na in 2019 al 700 Retrofit LED-lampen geïnstalleerd te hebben, werden nu de nieuwste INDO plaatoplossingen geplaatst. Hierdoor bespaart de gemeente jaarlijks meer dan 50% energie.

Wilt u meer over dit project lezen? Bekijk dan het artikel.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED armaturen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat het gemeente waarin zij wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als gemeente kunt u aan uw inwoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen zet.

Benieuwd naar onze duurzame INDO armaturen?

Ontdek alle voordelen van deze LED INDO armaturen van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

led armaturen landerd

"

Wij zijn erg positief over de nieuwe LED armaturen en plaatoplossingen van INDO.

Gemeente Landerd

Bespaar met de LED armaturen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED armaturen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt vooraf altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]