LED verlichting tunnels

Bel mij terug

Goede verlichting in een tunnel is uitermate belangrijk. Door het toepassen van Saled LED verlichting wordt vermeden dat bestuurders een ‘donkere weg’ in rijden.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled tunnel verlichting

Tunnelverlichting

Het belang van tunnelverlichting mag niet onderschat worden. Juist in tunnels wordt het maximale van verlichting gevraagd: een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. Bij uitval – en dus onderhoud – zijn de gevolgen vaak zeer hinderlijk voor weggebruikers. Bij tunnels is vaak niet direct een korte omleidingsroute beschikbaar, met alle gevolgen van dien. Een ander aspect is energieverbruik. In het merendeel van de tunnels wordt verlichting 24 uur per dag gebruikt. Saled is gespecialiseerd in de perfecte inzet van duurzame verlichting in de openbare ruimte, en zeker ook in tunnels.

Duurzame LED oplossingen

Door het toepassen van hoogwaardige LED verlichting worden al deze punten in ogenschouw genomen. Onze LED lichtbronnen verbruiken veel minder energie dan conventionele lichtbronnen terwijl dezelfde hoeveelheid licht wordt geproduceerd. Energiekosten kunnen zelfs tot meer dan 65% worden teruggedrongen. Naast een laag energieverbruik hebben LED lichtbronnen ook een uitzonderlijk lange levensduur. En dat heeft een positieve uitwerking op vervangings- en onderhoudskosten.

Voordelen van LED tunnelverlichting

De voordelen van onze LED tunnelverlichting stapelen zich op. De toepassing van wit licht zorgt voor een hogere kleurherkenning en betere gelijkmatigheid, terwijl vervuiling wordt teruggedrongen omdat LED in tunnels minder snel warm wordt. Bovendien zijn LED’s ongevoelig voor trillingen en schokken, waardoor automobilisten niet worden blootgesteld aan veranderende lichtomstandigheden.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van tunnelverlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte tunnel verlichting

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED LS-S
Het oranje licht van de Sox lamp past niet meer in het huidige straatbeeld. Deze LED oplossing voorziet de huidige SOX-armaturen van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron met een hoge RA waarde.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

INDO LED Gear Trays
De INDO LED plaatoplossingen zijn ontworpen om te werken met maximale betrouwbaarheid voor de lange termijn. De plaatoplossingen van INDO hebben namelijk geen driver of andere onderdelen die hevig aan slijtage onderhevig zijn. Dit verminderd het energieverbruik drastisch evenals de onderhoudskosten gedurende de levensduur van de plaatoplossing.

Meer informatie:
Bekijk alle INDO LED Gear Trays »

Prijslijst tunnel verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug