LED verlichting
voor tunnels

Hoogwaardige LED tunnelverlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor tunnels. Goede verlichting in een tunnel is uitermate belangrijk. Door het toepassen van LED verlichting wordt vermeden dat bestuurders een ‘donker gat’ in rijden. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. 

Onze LED verlichting voor tunnels bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Vragen over onze LED verlichting voor tunnels?

Producten
LED verlichting tunnels

LED verlichting tunnels - Saled

Overstappen op Saled tunnelverlichting

Het belang van LED tunnelverlichting mag niet onderschat worden. Juist in tunnels wordt het maximale van verlichting gevraagd: een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. Bij uitval – en dus onderhoud – zijn de gevolgen vaak zeer hinderlijk voor weggebruikers. 

Bij tunnels is vaak niet direct een korte omleidingsroute beschikbaar, met alle gevolgen van dien. Een ander aspect is energieverbruik. In het merendeel van de tunnels wordt verlichting 24 uur per dag gebruikt. Saled is gespecialiseerd in de perfecte inzet van duurzame LED verlichting in de openbare ruimte en zeker ook in tunnels.

Hoe u kunt besparen met LED tunnelverlichting

Door het toepassen van hoogwaardige LED tubes voor tunnels worden al deze punten in ogenschouw genomen. Onze LED lichtbronnen verbruiken veel minder energie dan conventionele lichtbronnen terwijl dezelfde hoeveelheid licht wordt geproduceerd. Energiekosten kunnen zelfs tot meer dan 65% worden teruggedrongen. Naast een laag energieverbruik hebben LED lichtbronnen ook een uitzonderlijk lange levensduur. En dat heeft een positieve uitwerking op vervangings- en onderhoudskosten.

De voordelen van onze LED tunnelverlichting stapelen zich op. De toepassing van wit licht zorgt voor een hogere kleurherkenning en betere gelijkmatigheid, terwijl vervuiling wordt teruggedrongen omdat LED verlichting in tunnels minder snel warm wordt. Bovendien zijn LED lampen ongevoelig voor trillingen en schokken, waardoor automobilisten niet worden blootgesteld aan veranderende lichtomstandigheden.

LED verlichting tunnels - Saled
Vraag nu de business case voor LED tunnelverlichting aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor u kan betekenen!

Gemeente Amersfoort

"LED verlichting in de Stadsring
tunnel levert ons jaarlijks €6.400 besparing op."

LED verlichting tunnels - Saled

Saled LED Tunnelverlichting

Voordelen van LED tunnelverlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Gemeentes met tunnelverlichting

Inmiddels zijn er al verschillende gemeentes overgestapt op Saled LED tunnelverlichting, waaronder gemeente Amersfoort. Alle tunnels in gemeente Amersfoort zijn voorzien van onze LED verlichting. Hierdoor bespaart de gemeente jaarlijks aanzienlijk.

“€64.000,- besparing per jaar”

Alleen de nieuwe verlichting in de Stadsringtunnel levert gemeente Amersfoort jaarlijks al meer dan €60.000,- op. De CO2-uitstoot is daarnaast gereduceerd met 52.215 kilogram per jaar.

Wilt u meer lezen over de LED verlichting in gemeente Amersfoort? Bekijk dan hier het artikel, of ga naar onze nieuwspagina voor het laatste nieuws. 

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

Onze nieuwe verlichting gaat tot wel 230.000 branduren mee.

Gemeente Halderberge

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw energie-
en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt van tevoren altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]