LED magazijnverlichting

Bel mij terug

Saled levert complete LED armaturen voor uw magazijn én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze magazijn LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled magazijnverlichting

Hogere effectiviteit door LED verlichting

In een magazijn dringt vaak weinig licht door vanaf buiten. Hierdoor bestaat de kans dat uw werknemers te weinig worden blootgesteld aan daglicht. Conventionele TL-verlichting genereert trillingen in het licht, LED verlichting doet dit niet. Uit onderzoek is gebleken dat door het ontbreken van deze trilling bij LED verlichting, zowel het menselijk lichaam als het brein langer fit blijven.

Voordeel magazijn LED verlichting

Conventionele verlichting verlicht slechts een bepaald gedeelte van het magazijn. Hierdoor zijn vaak veel schaduwen te zien op de schappen, stellingen en/ of gangpaden in de ruimte. Hierdoor kunnen al gauw fouten worden gemaakt tijdens het pakken van bestelling of er kunnen zelfs ongelukken ontstaan. Bij LED verlichting verdwijnt dit probleem, omdat de gehele ruimte verlicht zal worden, waardoor het zicht in uw magazijn zal verbeteren.

LED verlichting magazijn

De Saled LED TL vervangers kunnen een-op-een oude TL-buizen vervangen. Hierdoor kunt u uw huidige TL-armaturen eventueel blijven gebruiken. Een andere keuze is om de armaturen in uw magazijn te vervangen door onze LED Panel Lights. Deze zijn eenvoudig te monteren, een ander bijkomend voordeel: stoffige lamellen zijn verleden tijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via een van de formulieren op deze pagina. U kunt natuurlijk ook bellen: 033 299 07 35.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert magazijnverlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van magazijnverlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte magazijnverlichting

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst verlichting voor uw magazijn

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug