LED Magazijnverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled levert complete LED armaturen voor uw magazijn én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. 

Onze LED magazijnverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw magazijn? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze LED magazijnverlichting?

LED magazijnverlichting - de spindel steigers

Overstappen op Saled LED magazijnverlichting

In een magazijn dringt vaak weinig licht door vanaf buiten. Hierdoor bestaat de kans dat uw werknemers te weinig worden blootgesteld aan daglicht. Conventionele TL-verlichting genereert trillingen in het licht, LED verlichting doet dit niet. Uit onderzoek is gebleken dat door het ontbreken van deze trilling bij LED verlichting zowel het menselijk lichaam als het brein langer fit blijven.

Conventionele verlichting verlicht slechts een bepaald gedeelte van het magazijn. Hierdoor zijn vaak veel schaduwen te zien op de schappen, stellingen en/of gangpaden in de ruimte. Hierdoor kunnen al gauw fouten worden gemaakt tijdens het pakken van bestellingen of kunnen er zelfs ongelukken ontstaan. Bij LED verlichting verdwijnt dit probleem, omdat de gehele ruimte verlicht zal worden, waardoor het zicht in uw magazijn zal verbeteren.

Hoe ook uw bedrijf kan besparen

De Saled LED TL vervangers kunnen één-op-één oude TL-buizen vervangen. Hierdoor kunt u uw huidige TL-armaturen eventueel blijven gebruiken. Een andere keuze is om de armaturen in uw magazijn te vervangen door onze LED High Bays. Deze zijn eenvoudig te monteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LED magazijnverlichting? U kunt geheel vrijblijvend contact aanvragen via een van de formulieren op deze pagina of telefonisch contact met ons opnemen.

LED magazijnverlichting - freeroad
Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

LED magazijnverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels zijn er al verschillende bedrijven overgestapt op LED verlichting, zo ook De Spingel Steigers uit Bunschoten. Het bedrijf had al lange tijd last van zeer verouderde verlichting. Saled heeft LED verlichting geplaatst in de werkplaats, opslag, kantoor, kantine en toiletten. Daarnaast is de buitenverlichting ook vervangen. Er is gekozen voor LED High BaysLED Panel Lights en Retrofit verlichting

“74% energiebesparing per jaar”

Met de nieuwe verlichting gaat De Spindel jaarlijks enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 74%. Met de nieuwe verlichting zal de uitstoot van CO2 en zwavel reduceren met respectievelijk 5871 en 4408 kilogram. Het bedrijf heeft daarmee de verlichting na ongeveer vijf jaar weer terugverdiend. De verwachte levensduur van de nieuwe verlichting is maar liefst 23,5 jaar. 

Wilt u meer verhalen lezen van ervaringsdeskundigen? Bekijk dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]