Actueel

LED museumverlichting voor Museum Spakenburg in pittoresk vissersdorp

museum spakenburg led verlichting saled

Museum Spakenburg koos ervoor om haar verlichting te vervangen door LED van Spakenburgs bedrijf Saled. Een leuke opdracht!

Aan de Oude Schans, middenin het centrum van het vissersdorp, staat Museum Spakenburg. Een eigentijds museum waar je de historie van Bunschoten-Spakenburg kan beleven. In dit museum vindt je een expositie van collecties, kunstwerken en klederdracht. Je kan langs de (vissers)woningen, een boerderij, winkeltje, schooltje en rokerij lopen. Ook industriële bedrijvigheid en voetbal (blauw, rood en groen) hebben een eigen plek in het museum gekregen Uiteraard zijn er Spakenburgse lekkernijen te proeven in het museumcafé.

‘’Op een prachtige plaats aan de oude haven en tegenover de eeuwenoude scheepswerf ligt Museum Spakenburg. In het museum wordt het verhaal verteld van de gemeente Bunschoten.’’

led verlichting museum

LED museumverlichting voordelen

In het museum hebben onze monteurs de huidige verlichting vervangen door LED railspots, Nood- en vluchtwegverlichting, LED plafonnieres en LED T8 en T5 tubes. De collecties en klederdracht pronken nu al helemaal door de nieuwe verlichting! Zo zijn de kunstwerken nog beter te bewonderen.

Deze verlichting, in het bijzonder de LED railspots, zijn speciaal gemaakt om producten uit te lichten. Zo vallen ze nog meer op bij de klant in een winkel. Of in dit geval bij de bezoeker van het museum. De railspot is makkelijk af te stellen op het juiste object. Erg handig voor Museum Spakenburg.

De LED museumverlichting zorgt wel voor 75% energiebesparing per jaar. Tevens een duurzame keuze, want er wordt nu 8585 kg CO2 en 6446 gr zwavel minder uitgestoten. De investering in de nieuwe verlichting is in 1,7 jaar terugverdiend.

museum spakenburg saled

LED verlichting voor uw museum

Ook geïnteresseerd in LED verlichting voor uw bedrijf? Saled heeft voor elke huidige lichtbron een LED oplossing. Ons assortiment bestaat uit armaturen voor de utiliteit, openbare ruimte en tuinbouw sector.
We denken graag met u mee en kijken naar wat het beste is voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We sturen u graag vrijblijvend een offerte.

led verlichting museum spakenburg

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]