LED werkplaats-
verlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting  voor uw werkplaats. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze werkplaatsverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Graag direct contact
met Saled?

freeroad LED verlichting werkplaats

Overstappen op Saled werkplaatsverlichting

Het belang van goede verlichting in werkplaatsen is evident. Maar, sterker nog, de overheid stelt vandaag de dag (middels de ARBO-wet) zelfs eisen aan de lichtopbrengst in werkhallen. De juiste verlichting zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

Hoe u met uw werkplaats kunt besparen

De doorgaans relatief grote omvang van werkplaatsen in het achterhoofd houdende, kan worden gesteld dat nieuwe verlichting een kostbare aangelegenheid kan vormen. Met de LED werkplaatsverlichting van Saled is hier echter geen sprake van, want de terugverdientijd is vaak korter dan verwacht.

Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor het toepassen van LED verlichting in hun werkplaats. De lange levensduur en grote energiebesparing van LED oplossingen maken het aantrekkelijk om de huidige verlichting te vervangen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Freeroad werkplaats LED verlichting
Vraag nu de business case voor werkplaatsverlichting aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw werkplaats kan betekenen!

Saled werkplaatsverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels hebben al veel bedrijven Saled LED verlichting in hun werkplaats laten plaatsen. Zo ook Chemours Nederland, waar onder andere LED lijnverlichting werd geplaatst. Michael Raadsheer, planner WV E&I bij Chemours licht toe: “We zijn heel blij met de nieuwe verlichting: onze werkplek is goed verlicht en daarnaast besparen we veel op de energiekosten.”

LED retrofit werkplaatsverlichting

Bij bouwbedrijf Van Bekkum uit Amersfoort verkeerden veel armaturen nog in uitstekende staat. Daardoor werd al snel de keuze gemaakt voor Retrofit verlichting. Retrofit is namelijk een oplossing die gekozen wordt als alleen de verlichting vervangen moet worden. Hierdoor kan Van Bekkum extra besparen. Jaarlijks besparen zij 36.000 KwH energie.

Wilt u meer verhalen lezen over de nieuwe verlichting bij Van Bekkum? Bekijk dan het artikel of bezoek onze nieuwspagina

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

LED verlichting Vakgarage Blokhuis - Saled

"

De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht.

Vakgarage Blokhuis

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]