Saled werkplaatsverlichting

Werkplaatsverlichting

Bel mij terug

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor uw werkplaats. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting voor uw werkplaats bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled werkplaatsverlichting

Grote lichtbehoefte

Het belang van goede verlichting in werkplaatsen is evident. Maar, sterker nog, de overheid stelt vandaag de dag (middels de ARBO-wet) zelfs eisen aan de lichtopbrengst in werkhallen. De juiste verlichting zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

LED verlichting werkplaats 

De doorgaans relatief grote omvang van werkplaatsen in het achterhoofd houdende, kan worden gesteld dat nieuwe verlichting een kostbare aangelegenheid kan vormen. Met de LED werkplaatsverlichting van Saled is hier echter geen sprake van, want de terugverdientijd is vaak korter dan verwacht.

Korte terugverdientijd

Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor het toepassen van LED verlichting in hun werkplaats. De lange levensduur en grote energiebesparing van LED oplossingen maken het aantrekkelijk om de huidige verlichting te vervangen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van werkplaatsverlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte werkplaatsverlichting

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Breedstralers
Onze breedstralers zijn leverbaar van 10 tot maar liefst 450 watt. Omdat LED nagenoeg niet warm wordt zijn ze uitermate geschikt als werklamp. Ook voor het uitlichten van panden of gevels is dit dé energiezuinige oplossing.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst voor de verlichting van uw werkplaats

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug