Actueel

Autobedrijf Knoop blij met de nieuwe showroomverlichting van Saled: “Echt een verbetering”

autobedrijf led verlichting

De auto’s van Autobedrijf Knoop worden sinds juni dankzij nieuwe LED verlichting op heldere wijze gepresenteerd aan de klant. Het autobedrijf in Maarssen gaat met LED ook enorm besparen op de energierekening en draagt bij aan een beter milieu. 

Het bedrijf is bij Saled terecht gekomen via de BOVAG ledenwinkel. Autobedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG profiteren van een korting van 25% op de LED lampen van Saled. Dit was dan ook één van de redenen waarom Knoop voor Saled heeft gekozen, naast het advies over de showroomverlichting. Eigenaar Hans Knoop is erg tevreden over hoe het proces is verlopen: “In één woord geweldig! De mensen werken hard, houden rekening met het werk wat overdag gewoon door moet gaan en denken goed mee.”

Verschillende typen LED lampen in een showroom

Autobedrijf Knoop liet alle verlichting vervangen door LED verlichting. De spots in de showroom zijn vervangen door dimbare LED high bays. Hiernaast plaatste Saled LED railspots om bepaalde plekken in de showroom extra te accentueren. De armaturen in de werkplaats verkeerden nog in een goede staat. Hier is retrofit toegepast en is alleen de verlichting vervangen. De conventionele buitenlampen zijn vervangen door Saled LED Fortuné. Door de conventionele lampen te vervangen door LED gaat het autobedrijf enorm veel besparen. Jaarlijks zal autobedrijf Knoop een besparing realiseren van ruim 19.000 kWh. Ook de uitstoot van CO² reduceert met ruim 10.000 kilogram. Hierdoor draagt het bedrijf bij aan een beter milieu. 

autobedrijf led verlichting

Voordelen LED showroomverlichting

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, is goede verlichting absoluut noodzakelijk. De auto’s van Autobedrijf Knoop worden nu in het juiste licht aan de klant gepresenteerd, Hans Knoop licht toe: “Inmiddels is de kleur/warmte van LED verlichting echt showroom waardig.”

Ook profiteren van energiezuinige LED verlichting?

Wilt u ook LED lampen laten plaatsen in uw showroom? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Deze showrooms profiteren al van LED verlichting van Saled:

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]