Actueel

Van Es Automotive tevreden over Saled: “Goed advies, perfect licht”

led verlichting showroom

Van Es Automotive in ’s Hertogenbosch verving recent alle verlichting in de showroom, kantoren en kantine door duurzame LED verlichting. In de showroom was onvoldoende licht, waardoor Saled werd ingeschakeld voor hulp. Omdat Van Es lid is van de BOVAG-ledenwinkel kregen zij van Saled 25% korting op de aanschaf.

Van Es Automotive verkoopt nieuwe en gebruikte auto’s. Deze auto’s worden in de  showroom van het bedrijf getoond, maar door onvoldoende licht kwamen deze niet mooi tot hun recht. Dankzij de nieuwe LED tubes en High Bays die in februari zijn geplaatst staan de auto’s nu in perfect licht. Als huidige TL-armaturen nog niet aan vervanging toe zijn, kunnen de conventionele TL-buizen vervangen worden door LED tubes en zijn er dus geen nieuwe armaturen nodig. Dit was ook het geval bij autobedrijf Van Es. De High Bays van Saled zijn speciaal ontwikkeld voor fabriekshallen en hoge bedrijfsruimtes. LED tubes en High Bays zijn leverbaar in verschillende kleurtemperaturen en creëren een betere lichtbeleving terwijl ze minder energie verbruiken ten opzichte van conventionele verlichting. 

LED automotive
LED automotive

Binnen 4,4 jaar terugverdiend

Eigenaar Andrew van Es zag het nieuws over de samenwerking tussen BOVAG en Saled in het BOVAG magazine. Het viel de ondernemer op dat alle bedrijven die lid zijn van de BOVAG-ledenwinkel nu 25% korting krijgen op LED verlichting van Saled. Naar aanleiding van dit artikel besloot hij contact op te nemen met Saled voor advies omtrent de aanschaf van nieuwe verlichting. Na enkele gesprekken met Saled besloot Van Es over te stappen op LED. Dankzij deze zet wordt de uitstoot van CO2 en zwavel gereduceerd met maar liefst 1975 kilogram en 1496 gram respectievelijk per jaar. De terugverdientijd is 4,4 jaar. Dit betekent dat de investering zich ruim binnen de levensduur van de nieuwe LED verlichting zal uitbetalen.

Goed advies van Saled

De nieuwe verlichting van Saled valt goed in de smaak bij het autobedrijf. Van Es: “Ik ben bijzonder tevreden en het resultaat is erg mooi geworden. Dankzij een goed advies van Saled staat mijn assortiment auto’s nu in perfect licht”. 

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]